България-Русия- всички коментари тук!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

palop
Контакти:

Re: България-Русия- всички коментари тук!!!

Мнениеот palop » 27 юни 2009 13:46

еи пич споко споко нестава така лесно невидя ли че и Руснаците неигрят както трябва така че небарзаите с хвалбите че едва ли не няма кои да не победи посрещането ни е много ама много зле сервиса днес беше да добре но по-принцип не ние кои знае колко голяма сила освен на Казииски виждаме че на Владо Николов сервисите са смешни щте дам един пример целият отбор на САЩ на Куба на Сарбия на Франция и почти целия на Русиа бият сервиси с отскок и то какви сервиси да не забравяме сащто и посрещтането най слабото от топ отборите и като прибавим и годините на Пламен зациклянето на Гаидарски и Зарко Иванов които маи щте си игратя жял живот в Левски и цска непостоянния Жеков и много смешния Алексиев признайите че е така, единствено Казииски Ананиев и до някаде Владо николов но определено днес Владо беше слаб или поне го бяха разичили добре руснаците 40% нападение мисля си че ако беше един Дани Милушев тук в Русиа и утре щтяхме да победим със сигурност но щте поживеем щте видим дано успят да вземат мача утре. А щто се касае за шансове за лигата при победа утре сме фаворити за 1во място говорим за чиста победа 3:0 3:1 и 3 точки

palop
Контакти:

Мнениеот palop » 27 юни 2009 13:55

а ако става вапрос за улайд кард 120% за полша без самнение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 14:00

palop написа:еи пич споко споко нестава така лесно невидя ли че и Руснаците неигрят както трябва така че небарзаите с хвалбите че едва ли не няма кои да не победи посрещането ни е много ама много зле сервиса днес беше да добре но по-принцип не ние кои знае колко голяма сила освен на Казииски виждаме че на Владо Николов сервисите са смешни щте дам един пример целият отбор на САЩ на Куба на Сарбия на Франция и почти целия на Русиа бият сервиси с отскок и то какви сервиси да не забравяме сащто и посрещтането най слабото от топ отборите и като прибавим и годините на Пламен зациклянето на Гаидарски и Зарко Иванов които маи щте си игратя жял живот в Левски и цска непостоянния Жеков и много смешния Алексиев признайите че е така, единствено Казииски Ананиев и до някаде Владо николов но определено днес Владо беше слаб или поне го бяха разичили добре руснаците 40% нападение мисля си че ако беше един Дани Милушев тук в Русиа и утре щтяхме да победим със сигурност но щте поживеем щте видим дано успят да вземат мача утре. А щто се касае за шансове за лигата при победа утре сме фаворити за 1во място говорим за чиста победа 3:0 3:1 и 3 точки

Да бе не трябва да ги хвалим много. И аз мисля че руснаците в момента са слаб отбор. Те като че ли нямат лидер, но това си е техен проблем. Посрещането ни днес беше на ниво, Ананиев ме изненада много не с атаките си, а с посрещането, че се справи. Днес и Салпаров беше супер. Пич за сервисите не съм много съгласен. Матей има супер сервис, Мечката му е много добър и на Владо е добър. На Андрей също, а и Зарко го бие с отскок. Само Гайдарски от тази титулярна 6-ца не е с отскок, но неговия видяхте че също е труден , бие го един такъв къс и неслучайно той напраи няколко аса. Ти не се притеснявай за Зарко и Гайдарски, те така ако играят и ти гарантирам, че до 1-2 месеца ще ги вземат в чужбина. За Владо Николов кво искаш да играе, направи добър мач днес, ти какво омащваш, по 30 точки на мач ли? Проблемите ни са в посрещането и в непостоянството на Жеков, но днес и двете неща бяха на ниво и се видя кво стана.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

palop
Контакти:

Мнениеот palop » 27 юни 2009 14:17

да за Ананиев сам съгласен че днес определено извади хубав сервис но ако имаш на запис мача изгледай го добре и виж играта на Владо Николов за савсем малко не беше провалил с този нисак % много важни топко или го хванаха на блок или аут и преди казах ако беше Дани милушев сега там 100% взимахме утрешния мач и щте ти кажа защто. Значи руснаците познават добре играта на Владо ако утре нему трагнеше играта пак като днес влиза Дани а той е мощтен сащто с добар сервис бие висок сервис не като Владо днес от 12 сервиса 7 ж мрежата дори и аут неги искарваше а в мрежата за атаката да не говорим слабо в наи важните моменти но да се надяваме че утре щте се разиграе а останалите на това ниво което бяха днес мисля че в най лошия случай 3:1 но при успеваемост в атака на Владо 70,80% си мисля че може и 3:0

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 14:23

palop написа:да за Ананиев сам съгласен че днес определено извади хубав сервис но ако имаш на запис мача изгледай го добре и виж играта на Владо Николов за савсем малко не беше провалил с този нисак % много важни топко или го хванаха на блок или аут и преди казах ако беше Дани милушев сега там 100% взимахме утрешния мач и щте ти кажа защто. Значи руснаците познават добре играта на Владо ако утре нему трагнеше играта пак като днес влиза Дани а той е мощтен сащто с добар сервис бие висок сервис не като Владо днес от 12 сервиса 7 ж мрежата дори и аут неги искарваше а в мрежата за атаката да не говорим слабо в наи важните моменти но да се надяваме че утре щте се разиграе а останалите на това ниво което бяха днес мисля че в най лошия случай 3:1 но при успеваемост в атака на Владо 70,80% си мисля че може и 3:0

Абе човек, какво ти е виновен Владо? В първия гейм не направи ли той най-важната точка? Не мога да те разбера и теб? И сервиса му не е никак лошо, нищо че днес не му вървеше много. Незнам за Дани Милушев, но ние на този пост имаме и Боян Йорданов, който е много труден за опазване с неговата лява ръка. Соколов също е много талантлив. А за мача утре ти си прекалено голям оптимист, аз ще съм доволен и на една победа 3:2, но дори и да загубим, важното е да покажем днешната игра
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

palop
Контакти:

Мнениеот palop » 27 юни 2009 14:27

боян е контузен затова него споменавам за Владо щте видиш че сам прав утре дано не се окажа пророк но така си мисля просто руснаците го познават много добре Дани милушев ми беше страхотна алтернатива за смяна при негативена игра на Владо а колкото до Соколов едва ли щте се справи с напрежението ако влезе като смяна на Владо а за днес за мача виж какво казва Руския трениор: 7 юни 2009 | 14:20 | Агенция "Фокус"
Хабаровск. Ананиев реши мача. Това заяви националният селекционер на Русия по волейбол Даниеле Баньоли след загубата с 1:3 гейма от България в Световната лига, съобщава официалният сайт на Лигата. „Първият гейм бе много важен. Трябваше да го спечелим, но не успяхме след елементарни наши грешки и много въодушевена игра от нашия съперник. Мисля, че в първата половина на мача играхме много добре, но след това нещата се промениха. От третия гейм България пое контрола в мача и заслужаваше победата. Българският тим ме изненада с доброто си посрещане. Резервата Методи Ананиев направи разликата в мача”, допълни Баньоли.

palop
Контакти:

Мнениеот palop » 27 юни 2009 14:30

за утре да оптимист сам ако играят всички както днес и 70,80% атака на Владо 120% 3:0 или 3:1 за нас

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 14:34

palop написа:боян е контузен затова него споменавам за Владо щте видиш че сам прав утре дано не се окажа пророк но така си мисля просто руснаците го познават много добре Дани милушев ми беше страхотна алтернатива за смяна при негативена игра на Владо а колкото до Соколов едва ли щте се справи с напрежението ако влезе като смяна на Владо а за днес за мача виж какво казва Руския трениор: 7 юни 2009 | 14:20 | Агенция "Фокус"
Хабаровск. Ананиев реши мача. Това заяви националният селекционер на Русия по волейбол Даниеле Баньоли след загубата с 1:3 гейма от България в Световната лига, съобщава официалният сайт на Лигата. „Първият гейм бе много важен. Трябваше да го спечелим, но не успяхме след елементарни наши грешки и много въодушевена игра от нашия съперник. Мисля, че в първата половина на мача играхме много добре, но след това нещата се промениха. От третия гейм България пое контрола в мача и заслужаваше победата. Българският тим ме изненада с доброто си посрещане. Резервата Методи Ананиев направи разликата в мача”, допълни Баньоли.

Да бе всички видяхме за Мечката. Тва беше несъмнено най-добрия му мач в кариерата досега. Но аз мисля, че и Жеков може да бъде отличен наравно с Ананиев, защото днес той вдигаше като по конец топките. Направи и няколко решителни блокади. След това поставям Салпаров с невероятни спасявания и Зарко Иванов, който дава необходимата височина на блока. И Салпаров в спортал казва, че блокадата е решила днес мача. Но така е с Гайдарски и Зарко като центрове, Жеков е добър на блокази, Казийски също прави, Владо и той, така че днес бяхме много силни на блокада. А и имаше разнообразие. Аз отдавна не бях гледал толкова атаки през центъра и пайпове

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 14:36

danko_sot написа:
palop написа:боян е контузен затова него споменавам за Владо щте видиш че сам прав утре дано не се окажа пророк но така си мисля просто руснаците го познават много добре Дани милушев ми беше страхотна алтернатива за смяна при негативена игра на Владо а колкото до Соколов едва ли щте се справи с напрежението ако влезе като смяна на Владо а за днес за мача виж какво казва Руския трениор: 7 юни 2009 | 14:20 | Агенция "Фокус"

Да бе всички видяхме за Мечката. Тва беше несъмнено най-добрия му мач в кариерата досега. Но аз мисля, че и Жеков може да бъде отличен наравно с Ананиев, защото днес той вдигаше като по конец топките. Направи и няколко решителни блокади. След това поставям Салпаров с невероятни спасявания и Зарко Иванов, който дава необходимата височина на блока. И Жеков в спортал казва, че блокадата е решила днес мача. Но така е с Гайдарски и Зарко като центрове, Жеков е добър на блокази, Казийски също прави, Владо и той, така че днес бяхме много силни на блокада. А и имаше разнообразие. Аз отдавна не бях гледал толкова атаки през центъра и пайпове

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 27 юни 2009 14:39

Милушев е много мощен играч,но играе еднотипно.Гледал съм му всичките мачове в национала и мога да кажа едно - топка,бита от Милушев-мине ли през блока-просто няма спасяване за противника.Хванат ли го на блок обаче-рикошета е неспасяем,но в нашето поле.Милушев не влага почти никаква техника,нито веднъж(гледал съм го и това е факт) Дани не е играл технично за блок аут или пусната топка.Той е от т.нар. тип "млатач"-би ни свършил работа срещу отбори като Япония,но ако противника го е разучил,Милушев става почти безполезен точно поради липсата си на техника.Цецо Соколов си е подходящ заместник на Владо,а и Боян скоро ще се върне със неговата бърза лява ръка и неудобен за противника сервиз(по мое субективно мнение-по коварен и труден от този на Матей).За съжаление Дани Милушев е диагонал-ако беше посрещач,щеше да е твърд титуляр.
А колкото до Владо-това е уникален играч,лидер,притежава страхотен хъс,и съчетава мощ и техника по великолепен начин.Рядко добър играч,но не е първа младост.Може да ви звучи странно,но въпреки таланти като Цецо и Боян,оттеглянето на Владо ще подейства по-зле дори от това на Пламен.Надявам се тогава да няма подобни сътресения.А Светозар Иванов кърти отвсякъде-блокада,сила,височина,сервиз.Жалко че е на 31 години,но с такава игра ще помогне доста на европейското и световното.Гайдарски ми хареса с хитрия си сервиз,а Ананиев да го взимат в чужбина(Италия или Русия),защото въпреки непостоянството си, е много добър играч.+

Върни се в “Волейбол”