Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Грандиозен скандал-от Левски пробиват играч на Черноморец

Мнениеот modor » 12 окт 2011 15:02

Грандиозна мега простотия :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 окт 2011 15:03

agresor написа:Е тези пак зпочнаха със старите си номера [спомнете си случая с метлург , даже имаше и аудио запис ), крайно време е да ги изхвърлят от А група за купуване на мачове !!! Но като знаем какви мишки управляват БГфутбола пак всичко ще се потули .

Аз си го спомням случая с Металург , но изглежда че ти не си го спомняш. Защото ако си го спомняше щеще да знаеш за мач на Металург с кой отбор става дума ;) . Съвсем случайно не е Левски ,а друг отбор ;) . съвсем случайно нямаше никакви санкции срещу въпросния отбор, защото ако имаше то шампион трябваше да стане Левски ;) . Съвсем случайно собственика на този отбор е вицепрезидент на БФС и вчера беше обвинен от Бл.Георгиев и Венци Стефанов че реди състава на националния отбор. Всичко е само случайно ;) .
Между другото точно преди 18 години имаше подобен опит за пробиване - тогава играч и треньора на единия отбор бяха хванати с парите в апартамента на играч на другия отбор. Е така се прави- като има такъв опит не се обаждаш на журналистите ,а на полицията и ги хващащ с парите в момента на предаването и никой копче не може да ти каже. Съвсем случайно по-гореспоменатия треньор вчера ръководи националния отбор на България и мина и през гореописания отбор и един друг носещ червена звезда на емблемата си.
Един въпрос с повишена трудност- Кой е този български отбор ,който е губил шампионската титла от собствения си сателит в мач в който на терена имаше 7 играчи собственост на въпросния клуб плюс старши треньор плюс помощник треньор плюс лекар получаващи заплати от въпросния клуб? ;) Д ;) ано не съм те затруднил прекалено много. ;)

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 12 окт 2011 15:28

orion написа:Куха тема за коша. 8-)

Темата не е куха, а показва прогнилостта и корупцията която се шири 15-20 години в българския футбол.Всички президенти на отбори, спортно технически ръководители, доценти в НСА раздаващи треньорски дипломи, треньори, треньори в ДЮШ, футболисти залагащи на мачове, съдии, шефове на съдийски комиси, всички те, са като скъчени съдове, ако гръмне един, избухва целия БГ футбол.
Нужен е един голям пожар във футбола ни и затвор за всички заслужили...а те са много!
Трябва тотална промяна, да се реже до кокал.
Ако е нужно да се ампутират ръце и крака, само така БГ футбола би бил излязъл от блатото на порочността, корупцията, чалгата, кючека и некадърността.Само след това ще има светлина в тунела ни и нормален футбол!!!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 12 окт 2011 16:02

honda написа:
agresor написа:Е тези пак зпочнаха със старите си номера [спомнете си случая с метлург , даже имаше и аудио запис ), крайно време е да ги изхвърлят от А група за купуване на мачове !!! Но като знаем какви мишки управляват БГфутбола пак всичко ще се потули .

Аз си го спомням случая с Металург , но изглежда че ти не си го спомняш. Защото ако си го спомняше щеще да знаеш за мач на Металург с кой отбор става дума ;) . Съвсем случайно не е Левски ,а друг отбор ;) . съвсем случайно нямаше никакви санкции срещу въпросния отбор, защото ако имаше то шампион трябваше да стане Левски ;) . Съвсем случайно собственика на този отбор е вицепрезидент на БФС и вчера беше обвинен от Бл.Георгиев и Венци Стефанов че реди състава на националния отбор. Всичко е само случайно ;) .
Между другото точно преди 18 години имаше подобен опит за пробиване - тогава играч и треньора на единия отбор бяха хванати с парите в апартамента на играч на другия отбор. Е така се прави- като има такъв опит не се обаждаш на журналистите ,а на полицията и ги хващащ с парите в момента на предаването и никой копче не може да ти каже. Съвсем случайно по-гореспоменатия треньор вчера ръководи националния отбор на България и мина и през гореописания отбор и един друг носещ червена звезда на емблемата си.
Един въпрос с повишена трудност- Кой е този български отбор ,който е губил шампионската титла от собствения си сателит в мач в който на терена имаше 7 играчи собственост на въпросния клуб плюс старши треньор плюс помощник треньор плюс лекар получаващи заплати от въпросния клуб? ;) Д ;) ано не съм те затруднил прекалено много. ;)

Как да не е имало санкции. Металург беше изхвърлен от А група, а на Литекс и Левски им отнеха по три точки тъй като те се оказаха невинни, нещо което беше парадокс. Ако са невинни не трябваше да им се отнемат тези точки, но след като го направиха това беше признание, че срещите са уговорени и трябваше да последват отбора на Металург в Б група.
А и преди години Гибона си призна публично за уреден мач, доколкото си спомням между Ботев и Левски, когато е играл при канарчетата. Та тогава сам си каза, че се е наложило да се върне в наказателното си поле и да направи дузпа, така, че в нашето първенство съм сигурен, че няма нито един футлолен клуб който да не е играл в уредени срещи, трябва да си наивен за да мислиш по друг начин.
Колкото до случая за който е направена темата, няма ли доказателства ще си остане само слух.

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 12 окт 2011 16:17

Новината е потвърдена и е истина на 100%. Утре от Черноморец дават брифинг, на който изп. директор Пламен Киряков би трябвало да разкрие всичко. Само, че какво ще стане до утре не се знае. Може да има някакво разбирателство на високо ниво Събев- Батков и нещата да се замажат. Но опита за пробиване на играч е факт и е потвърден от клуба. Става интересно. Надявам се до утре Черноморец да не решат, че трябва да се крие нещо. Иначе Митко Събев е един от радетелите за честен футбол..поне такъв беше преди година. Ако са мъже от бургаският клуб ще разкажат всичко и ще стане голям цирк . Нямам търпение да стане утре ....

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 окт 2011 16:28

вижте аз съм Левскар и съм писал цял роман за тези неща.
В БГ-отдавна вече не е фикс-идея да се става шампион,купи,трети места и тем подобни.
БГ-е оазис на тото пари-повярвайте ми.Като са замесени много хора и то големи хора.
Преди седмица онова момче от ЦСКА-като разказа истините някой да се самосезира-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
Ние сме на ДЪНОТО ЕДНО ГОЛЯМО ДЪНО.
Били го пробили,кой си ти бе братле,кой те проби излез и ги назови от какво се страхуваш.
Мята се кал у хората за да се скрият големите истини-а те са тото игри в Азия.
С тази новина сега се вдигат и падат коефиценти -ето това е цялата истина.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 12 окт 2011 16:31

а сега една новина от мен.
Ако някой иска да играе мача Левски-ЦСКА нека ми пише на лични.
Знам го на първо-краен.
Не търся реклама.
Последните два мача на БГ ми донесоха добри пари.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 12 окт 2011 16:35

Хахахахаха и какво сме му обещали на юнака от Черноморец.............. , аааа сетих се Софийско жителство :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 12 окт 2011 16:43

Mincho написа:Новината е потвърдена и е истина на 100%. Утре от Черноморец дават брифинг, на който изп. директор Пламен Киряков би трябвало да разкрие всичко. Само, че какво ще стане до утре не се знае. Може да има някакво разбирателство на високо ниво Събев- Батков и нещата да се замажат. Но опита за пробиване на играч е факт и е потвърден от клуба. Става интересно. Надявам се до утре Черноморец да не решат, че трябва да се крие нещо. Иначе Митко Събев е един от радетелите за честен футбол..поне такъв беше преди година. Ако са мъже от бургаският клуб ще разкажат всичко и ще стане голям цирк . Нямам търпение да стане утре ....

Твърдението на един играч, че нещо се е случило не е никакъв доказан факт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако има някакви доказателства нека ги покажат. Още никой не е бил осъден в български съд, само по твърденията на пострадалия и без наличието на други доказателства. Наказателния кодекс също не го допуска / иначе би било абсурдно и би настъпил правен хаос и беззаконие /. Напротив , ако утре въпросният ритнитопковец обвини някого във нещо и то без да представи за това двоказателства, в скоро време ще се превърне в подсъдим по дело за клевета. Ако това същото обстоятество го разкаже с подробности пред орган на властта , ще се превърне в подсъдим по чл.286 от НК за набеждаване. ............. Всичко останало са журналистически повър.и и тинейджърски пръд.и :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Върни се в “Архив”