Има един вариант и той не е за селекционер. Трябва качествен материал в БФС, който да изхвърли цялата паплач от 94 от там и да се сложат кадърни и можещи хора.
Боримиров - побойник и осъден от държавата
Лечков - осъден
Ганчев - престъпник
Михайлов - не става за ръководител
и т.н.
Както каза Бебратов, трябва да го потърсиме за да ни оправи футбола!
Само Вили Вуцов може да оправи националния отбор!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Само Вили Вуцов може да оправи националния отбор!
Аз не съм съгласен треньор без ташаци да е начело на националния отбор и веднага ще се аргументирам:Преди три години,4 дни преди мача Левски-Бате Борисов ,фенове имахме среща с Вили в хотел "Българка" в Мелник..На тази среща той ни каза-момчета,аз ако не спечеля 5 точки в Шампионска лига ще си отрежа ташаците,и тъй като Вили е мъжкар,предполагам че си е изпълнил обещанието.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
bez-nick написа:Никакви Радукановци, Гонзовци, все измислени треньорчета, дето ще слагат основни играчи на техните си отбори, Вуцата ще ги побърка, ще ги нарежда наред, не му пука, умее да надъхва отборите, просто само той е иделаен за този национален отбор!
[center]
В нормалните държави освен треньорите и ръководството на футболната федерация би си подало оставките след тези резили. Не знам дали в цялата футболна история националният отбор има 5 поредни загуби. Може би все повече хора ще разберат защо Бербатов се е махнал и дано разберат, че без него и Малта ще ни се вижда колос. Вчера по телевизията говореха за футболните достойнства на Уелс ... и си казах щом сме стигнали до там да виждаме футболни достойнства в Уелс, значи наистина сме на дъното. Не че в Уелс няма няколко добри играчи, но все пак такъв отбор не би бил проблем у дома за който и да е средноевропейски отбор. А за треньор - докато има мениджърски интриги и някой друг реди състава, то треньорът ще си бъде само параван. Иначе аз бих искал да видя като треньор Георги Василев, Стефан Грозданов или Аспарух Никодимов. Херо и Стойчо не бих, защото за мен вече бивши треньори не бива да се връщат. Миодраг Йешич и Любко Петрович също са добри варианти, но някак си ми се струва, че с това ръководство на БФС всичко е обречено. Освен това и футболистите трябва да се опитат да бъдат мъже, а не само нагоре-надолу. Единствено оправдавам Бербатов, че се отказа от националния, защото върху него имаше огромен натиск и недоволство и той просто се отказа от простотията. Защо да си трови живота като сме неблагодарни. Сега цялата квалификация без него имаме 3 гола. Може да го наричате всякак, но с това темпо на вкарване на голове неговия рекорд ще остане непоклатим за векове.
- hristo1306
- Контакти:
727150 написа:Аз не съм съгласен треньор без ташаци да е начело на националния отбор и веднага ще се аргументирам:Преди три години,4 дни преди мача Левски-Бате Борисов ,фенове имахме среща с Вили в хотел "Българка" в Мелник..На тази среща той ни каза-момчета,аз ако не спечеля 5 точки в Шампионска лига ще си отрежа ташаците,и тъй като Вили е мъжкар,предполагам че си е изпълнил обещанието.
те за какво му са ? Той главата не може да си мъкне, че и тях ли ?
bez-nick написа:Никакви Радукановци, Гонзовци, все измислени треньорчета, дето ще слагат основни играчи на техните си отбори, Вуцата ще ги побърка, ще ги нарежда наред, не му пука, умее да надъхва отборите, просто само той е иделаен за този национален отбор!
Докато перуката е на власт и САФ да дйде нищо няма да се промени
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- becks32milan
- Контакти:
Lakokara4a написа:POPCORN написа:bez-nick написа:Никакви Радукановци, Гонзовци, все измислени треньорчета, дето ще слагат основни играчи на техните си отбори, Вуцата ще ги побърка, ще ги нарежда наред, не му пука, умее да надъхва отборите, просто само той е иделаен за този национален отбор!
добре...разбираш от футбол![]()
А има и чувство за хумор, което е много хубаво
Във тези тежки времена е хубаво да се посмеем.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
До автора на темата: Ходи се гръмни!!!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]