България-Русия- всички коментари тук!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

flyingHigh
Контакти:

Re: България-Русия- всички коментари тук!!!

Мнениеот flyingHigh » 27 юни 2009 13:11

В момент като този не ми пука за Световната лига. Дали ще се класираме, дали няма - МАЙНАТА МУ! Важното е да се вижда това, което наблюдавахме днес - хъс, желание, борба, настървеност, ОТБОР! Това ми направи впечатление - ОТБОРА! :) Днес те не бяха единици, бяха отбор - играха заедно и се бориха заедно. Каквото ще да става утре ( няма да откажа още една мъъничка победа...! ), но поне дадоха голямата заявка за това, което трябва. Нямам намерение да отличавам никого, защото то просто нямаше някой над друг. На Миро Градинаров мога само да му пожелая да се успокои малко, защото е много талантлив и мисля, че може да стане неизменна част от отбора след някоя друга година - аз лично си спомням преди две години колко неубедително започна Мето Ананиев в националния и ето две години по-късно прави такъв мач! Пу-пу-пу! Мнооого добри! Нямам забележки просто. Жеков - много добър днес! Много! Теди... :) Моя слабост е този човек, толкова емоционален и раздаващ се - без него днес... Невероятно отразяваше топката!!! Матей - едно ще кажа - дори САМО заради него заслужавахме днес да победим - заради това, което той направи вчера. Да не отиде да си вземе индивидуалната награда, за да играе за отбора. За националния отбор. И това при положение, че почти не се даваха никакви шансове ние да бием. Затова той заслужаваше днес тази победа, поне донякъде леека отплата, радост. И пак - отбор бяхме, имаше настроение, единия играеше за отбора, отбора играеше за България!
Та каквото ще да става утре. А дано повторение! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 27 юни 2009 13:13

anakin написа:
MuFc1878 написа:
anakin написа:Само 1ят от всяка гтупа ли се класира? :?:

Да! Също и най-добрият втори и един отбор с wildcard.

а как се взима wildcard?
С връзки.Говори се,че ще го дадат на Полша(които имат-нямат 1 победа досега) заради някакви тв права и договори...Но на нас финали не ни и трябват особено.Важно е отбора да се обиграе за европейското.ГОЛЯМО БРАВО на тези момчета за страхотната игра и дух,показани днес,а дано да бием и утре.

kingy
Контакти:

Мнениеот kingy » 27 юни 2009 13:14

Една безсмислена и закъсняла победа . Българина е винаги така , когато се эагубят шансове за класиране за нещо , тогава се сеща да е професионалист едно голямо уууууууууууууууууууууууууу за националите футболни и волейболни и тенесисти прехвалени и всякакви други цървули.

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 27 юни 2009 13:17

kingy написа:Една безсмислена и закъсняла победа . Българина е винаги така , когато се эагубят шансове за класиране за нещо , тогава се сеща да е професионалист едно голямо уууууууууууууууууууууууууу за националите футболни и волейболни и тенесисти прехвалени и всякакви други цървули.
Това може да го каже само човек,който не е направил нищо стойностно през живота си.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 13:23

kingy написа:Една безсмислена и закъсняла победа . Българина е винаги така , когато се эагубят шансове за класиране за нещо , тогава се сеща да е професионалист едно голямо уууууууууууууууууууууууууу за националите футболни и волейболни и тенесисти прехвалени и всякакви други цървули.

Ти си много зле бе! Я се скрий някъде!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 27 юни 2009 13:26

Сега още повече ме е яд за загубата от Япония.

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 27 юни 2009 13:27

Браво на целият отбор! Браво на треньора Силвано
Пранди, който от изключителния потенциал на от-
бора започва да изгражда превъзходен екип.
В мача с Русия проличават и първите резултати:
- разнообразна атака, завършвана от крайните
нападатели при филето или от втора линия,
така и чрез активните централни блокировачи,
- изключително висок и подвижен блок, който над-
играваше високите 210 и 217 руски нападатели,
- активен сервис, дори и при състезатели, на който
този елемент не е бил най-добрия - Ананиев, Гайдар-
ски,
- относителен психически стабилитет,
- разнообразна и ефективна игра на Жеков и висок
дух и себераздаване от страна на Салпаров.
- правилно взимани почивки и преенастройване на
играта, предвид създадената обстановка.
Наблюдавайки днешната среща, убеден съм, че
след около месец, този отбор, прибавяйки и Боян
Йорданов и Константинов, ще бъде като лавина
и ще помита всичко насреща си.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 13:33

radiinter написа:Сега още повече ме е яд за загубата от Япония.

Защо те е яд? Лигата е да се обиграем. Най-важните състазания през годината са Европейското и квалификациите за световно първенство. Майната и на лигата, важното е да си обиграем състава, пък утре ако бием може да се пробваме и за нещо повече в лигата
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 27 юни 2009 13:35

Много сме....балканци.Нито ги псувах за издънките, нито мисля днес да ги прехвалвам.Победата беше хубава, срещу силен противник и в сравнение с мачовете с Япония-с по-добра игра, но по всяка вероятност без значение за класиране.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 юни 2009 13:41

Sheisse написа:Много сме....балканци.Нито ги псувах за издънките, нито мисля днес да ги прехвалвам.Победата беше хубава, срещу силен противник и в сравнение с мачовете с Япония-с по-добра игра, но по всяка вероятност без значение за класиране.

E да донякъде имаш право. Хубаво ще е да затвърдим днешната победа с същата постоянна и сърцата игра и в мачовете занапред. Загубата от Япония не може да бъде заличена така лесно, но все пак аз се радвам доста след днешния мач, защото видях че момчетата имат характер и когато се обединят и искат силно победата, нещата се получават

Върни се в “Волейбол”