Paralel написа:Вече на два пъти казах, че не съм написал формулата за силата на противника, защото е сложна и зависи от много неща. Това, че се умножава по 100 наистина съм го изпуснал, за което съжалявам. Всичко друго е така, както съм го написал.Ако обичаш, по-леко с квалификациите кой е смешен и кой не. Не мога да се сърдя, защото някой пише глупости във форум, просто ми е неприятно като не знаете за какво става дума и критикувате. Единственият ми пропуск е, че резултатите се умножават по 100.
Поста ти е смешен и се излагаш с него спрямо някой, който разбира повече от теб. Не може темата да е важна, а първия пост да е тотално неадекватен. Това по 100 го няма, но не си направи труда да редактираш. Формулата за сила на противника я няма, щото била сложна. Сложна, сложна колко да е сложна тая формула:
(200 - номера на позицията в ранглистата на опонента към момента на мача)/ 100. Също не редактирано.
Формулата според това от кой континент са отборите също я няма.
И това са неща касаещи само 1 мач. Никъде не си написал, че точките спечелени от даден мач НЕ СЕ ДОБАВЯТ ДИРЕКТНО към коефициента на отбора.
За това пък и дума няма: http://www.fifa.com/mm/document/fifafac ... t_8791.pdf
Та дали само в това 100 е проблема