Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Велизар Димитров: Наско Сираков ме искаше в Левски

Мнениеот blue avalanche » 12 окт 2011 09:28

vaskonti написа:За теб капитанът на ЦСКА и национал на България е достоен само за отбори като Барса, Порто, Спортинг и Валенсия ли? Свърши тая, нещо си сбъркал времето с 15-20 години...
Аз съм убеден, че 95% от играчите в Бразилия в 1-ва и 2-ра дивизия тук ще са звезди и готови за националния ни отбор. Както и 50% от 3-дивизия. Примери да искаш...

Не,бе...Нали вие,от ЦСКА,сте си пласирали играчите незнамсикъдеси,пък ние,от Левски-незнамсикъдеси!?Та затова...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 окт 2011 10:07

Вече свикнах да се повтарям и потретям когато говоря с теб, така че пак ще го направя - времето, когато ЦСКА продаваше в Барса, Порто и Валенсия отмина отдавна. Но това се отнася за ЦСКА, не за вас, ако ми разбираш мисълта...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 окт 2011 14:27

Ако беше играл в синия отбор щеше да бъде продаден в комплект с Мечо и Топчо да рита по кибуците в пустинята Негев за 200 000$ комплект.
Така , че добре си е направил сметката Велизар, след договора му предлагат да остане в клуба на работа.Виж до къде стигнаха вашите участници в ШЛ единия в полу фалиралия Локомотив, а другия без клуб и те са горе-долу на една възраст с Велизар и са бивши национали.Има един единствен бивш футболист на Левски направил добра кариера на Запад и това е Мариан Христов и сега Никито също има шанс да направи такава.Всичко останало в стогодишната ви история са провали извън България.

Потребителски аватар
rosen_ganchev
Контакти:

Мнениеот rosen_ganchev » 12 окт 2011 19:59

captain_drifuss написа:страхотна тема, поздравления! Велизар е един голям цесекар, страхотен футболист, който за съжаление не можа да развие на макс огромния си талант. Още помня след мача с Белгия на "Васил Левски" как белгийската преса бе впечатлена от него и написаха: "финтовете на Димитров те свалят от седлото". пожелавам му още поне 4-5 години кариера на високо ниво и дано се върне при нас по-скоро и да стане шампион още три пъти пък тогава нека се отказва! дълбок поклон за неговата лоялност към ЦСКА и големия му принос за успехите на отбора!

+1

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 окт 2011 21:51

Велизар си беше голяма работа. Много кофти ми беше като го продадохме... И все пак РЕСПЕКТ към Велизар!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 12 окт 2011 22:33

onegavon написа:Ако беше играл в синия отбор щеше да бъде продаден в комплект с Мечо и Топчо да рита по кибуците в пустинята Негев за 200 000$ комплект.
Така , че добре си е направил сметката Велизар, след договора му предлагат да остане в клуба на работа.Виж до къде стигнаха вашите участници в ШЛ единия в полу фалиралия Локомотив, а другия без клуб и те са горе-долу на една възраст с Велизар и са бивши национали.Има един единствен бивш футболист на Левски направил добра кариера на Запад и това е Мариан Христов и сега Никито също има шанс да направи такава.Всичко останало в стогодишната ви история са провали извън България.

ами то за нас е важно да играят добре в нашия отбор-к'во ми дреме как играят в чуждите тимове :lol: Все едно феновете на РЕАЛ(Мадрид) да се кефят че бившите им играчи Уесли Снайдер и Ариен Робен са играли един срещу друг на финала в ШЛ през 2010 година-ама единия в ИНТЕР, а другия в Байерн(Мюнхен)-егати идиотщината би било това а? :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 12 окт 2011 22:41

bobonikolov написа:
vaskonti написа:
BOKA_PALRMO написа:ами ако беше дошъл в Левски, щеше да играе 1/4 финал в УЕФА, щеше да играе в групите на ШЛ срещу извънземната Барса и Челси на Бог Жозе...а в Цска к'вооо?-половин дузина калъфки, безлицензие,много бой от Левски и освирквания и обиди от лумпените на Дучето след всяка загуба :mrgreen:

С ЦСКА стана шампион 3 пъти. Калъфките друг ги обираше тогава :) Освен това победи европейския шампион на неговия стадион. Е, не е като да гледаш от близо как Барса играе, но все е нещо... :)

Не само че победи действащ европейски шампион с ЦСКА ами успя и гол да му вкара тук в София.Има победи над Левски игра и в групите на УЕФА.Ако беше отишъл в Левски щеше да бере срам падайки от извънземната Барса и Челси на Жозе с по 5 :0 и да се чуди къде да се скрие от срам,че са го били като маче в дирек....

ееее.ама моля ти се-друго си е да те бие Галатасарай два пъти с по 3:0, друго си е да те бие Торпедо(Москва), друго си е да те бие Славия(Прага) с 4:2, резервите на Монако да те опляскат на ходом, да завършиш на последно място в група с Викинг(Норвегия)...Велизар взе участие във всички тези "епопеи"...а за безмислената победа в протоколен мач срещу мързеливите резерви на Ливърпул, даже няма смисъл и да говорим-мач за здраве, ПУЛ си направиха нещо като физ-зарядка, щото на другия ден имаха мач за суперкупата на Европа срещу ОРИГИНАЛЪТ ЦСКА-този от МОСКВА :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 окт 2011 08:52

BOKA_PALRMO написа:
onegavon написа:Ако беше играл в синия отбор щеше да бъде продаден в комплект с Мечо и Топчо да рита по кибуците в пустинята Негев за 200 000$ комплект.

ами то за нас е важно да играят добре в нашия отбор-к'во ми дреме как играят в чуждите тимове :lol: Все едно феновете на РЕАЛ(Мадрид) да се кефят че бившите им играчи Уесли Снайдер и Ариен Робен са играли един срещу друг на финала в ШЛ през 2010 година-ама единия в ИНТЕР, а другия в Байерн(Мюнхен)-егати идиотщината би било това а? :lol:

И на фона на това как да си обясним факта, че в синия форум има важна тема за бившите ви играчи и треньори? Как така хем не ви пука за тях, хем им дебнете всяка стъпка? Ние Велизар ще си го уважаваме винаги, без значение за кой отбор играе в момента. Както ще уважаваме и всеки друг дал много на този отбор. Ако за теб това е идиотщина, значи на теб никой вече не може да ти помогне... :cry:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 окт 2011 10:18

BOKA_PALRMO написа:ееее.ама моля ти се-друго си е да те бие Галатасарай два пъти с по 3:0, друго си е да те бие Торпедо(Москва), друго си е да те бие Славия(Прага) с 4:2, резервите на Монако да те опляскат на ходом, да завършиш на последно място в група с Викинг(Норвегия)...Велизар взе участие във всички тези "епопеи"...а за безмислената победа в протоколен мач срещу мързеливите резерви на Ливърпул, даже няма смисъл и да говорим-мач за здраве, ПУЛ си направиха нещо като физ-зарядка, щото на другия ден имаха мач за суперкупата на Европа срещу ОРИГИНАЛЪТ ЦСКА-този от МОСКВА :mrgreen:

И какво точно им има на Галатасарай и на Торпедо Москва, ако смея да попитам? Я виж през 2003/04 г. (годината, в която ни елиминираха) Торпедо на кое място приключва в Русия и срещу кой отбор отпада с общ резултат 2-1 веднага след нашата елиминация. (Подсказвам ти - отборът е жълт, испански и в следващите кръгове тогава елиминира Галатасарай, Рома и Селтик, а на полуфинала отпадна от любимия ми отбор с общ резултат 0-1 с гол от измислена дузпа.) И за какви резерви на Монако говориш, след като Монако тогава още не си бяха осигурили участие в следващата фаза? За мен Вармюз, Скилачи, Капо, Зикос, Живе, Плашил, Диего Перес, Лукас Бернарди, АДЕБАЙОР не са резерви. А "мързеливите резерви на Ливърпул" са Карсън, Хюпия, Финън, Хаман, Рийзе, Сисоко, Сисе, Мориентес, така ли??? :lol: :lol: :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 13 окт 2011 10:43

Udoji90 написа:
BOKA_PALRMO написа:ееее.ама моля ти се-друго си е да те бие Галатасарай два пъти с по 3:0, друго си е да те бие Торпедо(Москва), друго си е да те бие Славия(Прага) с 4:2, резервите на Монако да те опляскат на ходом, да завършиш на последно място в група с Викинг(Норвегия)...Велизар взе участие във всички тези "епопеи"...а за безмислената победа в протоколен мач срещу мързеливите резерви на Ливърпул, даже няма смисъл и да говорим-мач за здраве, ПУЛ си направиха нещо като физ-зарядка, щото на другия ден имаха мач за суперкупата на Европа срещу ОРИГИНАЛЪТ ЦСКА-този от МОСКВА :mrgreen:

И какво точно им има на Галатасарай и на Торпедо Москва, ако смея да попитам? Я виж през 2003/04 г. (годината, в която ни елиминираха) Торпедо на кое място приключва в Русия и срещу кой отбор отпада с общ резултат 2-1 веднага след нашата елиминация. (Подсказвам ти - отборът е жълт, испански и в следващите кръгове тогава елиминира Галатасарай, Рома и Селтик, а на полуфинала отпадна от любимия ми отбор с общ резултат 0-1 с гол от измислена дузпа.) И за какви резерви на Монако говориш, след като Монако тогава още не си бяха осигурили участие в следващата фаза? За мен Вармюз, Скилачи, Капо, Зикос, Живе, Плашил, Диего Перес, Лукас Бернарди, АДЕБАЙОР не са резерви. А "мързеливите резерви на Ливърпул" са Карсън, Хюпия, Финън, Хаман, Рийзе, Сисоко, Сисе, Мориентес, така ли??? :lol: :lol: :lol:

Освен това Викинг ги бихме с 2:0 и те завършиха на последно място без точка. Бях на мача и не искам да слушам говежди глупости. А Славия Прага не бяха слаб отбор, но тъпото е, че ни вкараха 3 гола от засада - съдиите не успяха да се справят, защото атаките бяха бързи и те нямаха достатъчно време да преценят дали в момента на подаването е имало засада. Срещу Монако мача беше на кръв, щото и равен ни устройваше да продължим напред, а те не си бяха осигурили участието.

Ливърпул не знам каква физзарядка са си правили, обаче в онзи момент нямаха загуба на собствен стадион от една година. И определено не играха с резервите.

Върни се в “ЦСКА”