Alex и pichichi се изказват най-адекватно, за което ги поздравявам. Вместо да дебатираме темата за мениджърските интереси, заради която за пореден път се отказва футболист от националния отбор, се почва се една злоба и плюене на тема Джизъс, Иконостас, не знам си какво. Също както когато се отказа Бербатов, беше Барби, лигльо, манекен и т.н. - тоест повече лични нападки, вместо да се дискутира проблема. Аз критикувах Берба, не защото се отказа, а защото не назова причините и мънкаше и уклончиво отговаряше. Благо днес каза защо се маха - заради това, че се обаждат на Мадански и му диктуват кой да играе.
И проблемът не е, че Благо е суперфутболист, ами че заместниците му са по-слаби и от него. Имената са ясни и той ги намекна, че са същите които изгониха Бербатов - това е на първо място Лечков, както и Гриша Ганчев.
Не съм глупак, сигурен съм че и дебелата свиня Венци се е обаждал, за да иска да пускат футболисти на Славия, това е една порочна практика на всичките мутри-президенти. За Чавдар Янков съм съгласен, че не става за националния и съм го писал много пъти, то и в клубовете си така и не можа да се наложи. Категорично обаче не съм съгласен, че Благо и Митко Рангелов нямат място в националния отбор, и то не защото са велики, ами защото както се казва в царството на слепците и едноокият е цар, просто те са малко по-малко слаби от други свои конкуренти.
Много бих се радвал ако младоците на Литекс станат добри играчи, но досега те паднаха 4 пъти в Европа, загубиха с Левски, не биха Видима и Миньор. Ако това е атестат, че са готови за националния отбор, моля