Пресконференция на Благо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Пресконференция на Благо

Мнениеот acmilan » 11 окт 2011 13:33

PFC Litex написа:
kiko75 написа: ми защо взеха двата халфа в националния цветков и миланов с какво превъзхождат един галчев или петков от черно море с нищо затова неса в националния за да може да налгаме голимите талати от ловеч който можеби някога ще играят в кА
сам паша

Изиграха по една контрола, видяха че не стават и ги освободиха, но на теб отново ти е нанагорно, но това за твоята особа е нормално.
Гошо Миланов е супер посредствен 19 годишен футболист и той НЯМА място в националният отбор (лично мнение).

Това за Миланов сериозно ли го казваш?За мен е доста талантлив играч.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 13:41

kiko75 написа:
PFC Litex написа:
kiko75 написа: ми защо взеха двата халфа в националния цветков и миланов с какво превъзхождат един галчев или петков от черно море с нищо затова неса в националния за да може да налгаме голимите талати от ловеч който можеби някога ще играят в кА
сам паша

Изиграха по една контрола, видяха че не стават и ги освободиха, но на теб отново ти е нанагорно, но това за твоята особа е нормално.
Гошо Миланов е супер посредствен 19 годишен футболист и той НЯМА място в националният отбор (лично мнение).
ХАХАХА ГАЛчЕВ Кога играл ве латерно никога защото не му се даде шанс като на тоя от гара левски медина звезда ако не величко дихонов тоя никога нямаше да игра титоляр даже в ловеч да жива и здрава майка му

Че не можеш да пишеш е видимо за всичко, но сега разбрах, че не можеш и да четеш.
Относно Литекс при положение, че не си фен на този отбор, какво те вълнува кои играят и кои не?

acmilan, нима не разбра до сега, че футболисти на Литекс нямат място в националният отбор и лично аз ако съм на мястото на Ганчев, ще забраня да бъдат викани, така поне всички ще бъдат поне малко доволни, а и националният отбор ще тръгне нагоре на мига.
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2011 13:45

Литекс,разбирам какво имаш предвид,но лично аз винаги съм гледал изцяло спортно-технически на нещата,затова мисля,че Миланов и Цветков са бъдещето на националния отбор.Дано днес да победят в последния си мач за младежите и от другата година да са твърдо в първия отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 окт 2011 13:48

PFC Litex въобще не искам да обиждам играчите на Литекс , има добри футболисти там за наще стандарти . Но никой не може да ме убеди че в юношеския и мл. нац. отбор няма връзкари и момчета и клубове които са със специални протекции . То точно това е най-големия проблем на нашия футбол !!! Ще ти дам и пример с играч на отбора на който аз съм фен -> П.Виданов !!! Бутаха го в ЦСКА, бутаха го в мл.нац. отбор и стигна и до мъжете .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 13:52

Аз също имам мнение, но при положение, че в гонг форумите дискусии не могат да бъдат водени, не си правя труда да навлизам с сериозни такива, има други места в които не се делят на клубни страсти и сериозни мнения пиша там ;)
Pichichi написа:PFC Litex въобще не искам да обиждам играчите на Литекс , има добри футболисти там за наще стандарти . Но никой не може да ме убеди че в юношеския и мл. нац. отбор няма връзкари и момчета и клубове които са със специални протекции . То точно това е най-големия проблем на нашия футбол !!! Ще ти дам и пример с играч на отбора на който аз съм фен -> П.Виданов !!! Бутаха го в ЦСКА, бутаха го в мл.нац. отбор и стигна и до мъжете .

Pichichi, и ти пишеш както Благой Георгиев говори, карай с имена и примери: футболистът "Х" е викан за сметка на футболиста "Y' , поради тази причина и т.н.

В младежкия национален играят само 3-ма от Литекс (Миланов, Цветков и Цветанов) и тримата са средностатистически семейства и каквото са постигнали е с труд, а не че мама и тате се еди кои си.

В национала до 19 години са Руменов и Славчев, те как се представят може да прочетеш коментарите тук във форума след квалификацията с Русия, която спечелихме.
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 окт 2011 14:16

Поглеждам списъка с играчи при младежите и виждам Бл. Пасков , това момче беше в Пирин след като напусна ЦСКА (уж е страшен талант не можа да се докаже в Пирин). Има 3 гола в Б група и това е , но за сметка на това е мл. национал, примерно Капитанов от Ч.Море играе в А група и също има 2/3 гола но си седи при юношите !!!!
Нали се сещаш че всеки треньор на която и да е била нац. формация ще донесе от 100 кладенци вода за да обяви че е избрал най-добрите и най-добре подготвените и няма протекции при него .
Аз те питам според теб в юношеския и мл. национални отбори не се ли викат футболисти за които натискат мениджъри, президенти на отбори , футболисти с влияние , родители ?
Ако твоят отговор на този въпрос е че няма такова нещо , значи сме на различни мнения .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 14:20

1. В кои отбори юношите играят редовно при мъжете, че те учудва някой като не играят при мъжете какво правят в младежкия национален отбор?

2. Няма как да дискутирам за неща, за които само се говори, но няма доказателства.
Изображение

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 11 окт 2011 14:52

kiko75 написа:
PFC Litex написа:
kiko75 написа:ми нагледах се на тролея николов неоретирания занев, неадекватния цветков и възудоха под налягане будуров

Тая злоба освен да те погуби нищо друго полезно няма да ти донесе, а и виждам си перфектно навътре в нещата.

ми навътре съм и ако ми казваш че от тия някой превазхожда защитниците на ЦСКА,ЛЕВСКИ дори Славия ще те призная защото тия никога нямащше да са титоляри в изброените отбори протежетата на сотикос сакас .а дали съм навътре итерсно ли тие как от етро поле откраднаха цял отбор на вихрен сандаски барабар с треньора и коко динев се видя в чудо и никой от бфс не каза гък по същата схема стоикос сакас обира пирин но рано или късно ще има видов ден на стоинос 0.50 ст 8-) тоя единия мина един път метар

кви сложни работи си разбрал за живота.... а правилата в българския език са те провалили - тъжна работа :/
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 окт 2011 15:58

PFC Litex написа:1. В кои отбори юношите играят редовно при мъжете, че те учудва някой като не играят при мъжете какво правят в младежкия национален отбор?.

Ми когато Живко Желев беше в младежкия и го взеха за един мач срещу Чехия ,се получи интересно младежите паднаха 8:0 , мъжете 6:0.........

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 окт 2011 17:43

Alex и pichichi се изказват най-адекватно, за което ги поздравявам. Вместо да дебатираме темата за мениджърските интереси, заради която за пореден път се отказва футболист от националния отбор, се почва се една злоба и плюене на тема Джизъс, Иконостас, не знам си какво. Също както когато се отказа Бербатов, беше Барби, лигльо, манекен и т.н. - тоест повече лични нападки, вместо да се дискутира проблема. Аз критикувах Берба, не защото се отказа, а защото не назова причините и мънкаше и уклончиво отговаряше. Благо днес каза защо се маха - заради това, че се обаждат на Мадански и му диктуват кой да играе.
И проблемът не е, че Благо е суперфутболист, ами че заместниците му са по-слаби и от него. Имената са ясни и той ги намекна, че са същите които изгониха Бербатов - това е на първо място Лечков, както и Гриша Ганчев. ;)
Не съм глупак, сигурен съм че и дебелата свиня Венци се е обаждал, за да иска да пускат футболисти на Славия, това е една порочна практика на всичките мутри-президенти. За Чавдар Янков съм съгласен, че не става за националния и съм го писал много пъти, то и в клубовете си така и не можа да се наложи. Категорично обаче не съм съгласен, че Благо и Митко Рангелов нямат място в националния отбор, и то не защото са велики, ами защото както се казва в царството на слепците и едноокият е цар, просто те са малко по-малко слаби от други свои конкуренти.
Много бих се радвал ако младоците на Литекс станат добри играчи, но досега те паднаха 4 пъти в Европа, загубиха с Левски, не биха Видима и Миньор. Ако това е атестат, че са готови за националния отбор, моля :lol: :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Национален отбор”