Пресконференция на Благо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Пресконференция на Благо

Мнениеот acmilan » 11 окт 2011 13:08

Viktor4o_Rs написа:Благо каза, че други решават и редят състава, не и Мадански, пък вие си го псувайте, той си каза истината и не се крие ;)

И защо трябва точно на него да вярвам?Нима неговият духовен учител не е натискал треньори през годините или го е яд,че вече не го слушат?Как по-точно играчи като даващия пресконференция днес и един нисък,пълничък футболист с големи уши станаха толкова фундаментални за националния отбор?Май чрез Венци,а...И не го приемай като заяждане,колега,имаме си уважението,знаем какъв е българския футбол,що за хора като Венци,Лечков и тем подобни се месят навсякъде и искат да бъдат последна инстанция.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 13:08

kiko75 написа:ми навътре съм и ако ми казваш че от тия някой превазхожда защитниците на ЦСКА,ЛЕВСКИ дори Славия ще те призная защото тия никога нямащше да са титоляри в изброените отбори протежетата на сотикос сакас .

Защо не са сега в националният отбор, така и не разбрах, нали са протежета, защо ги няма в групата довечера за мача? - като казваш "А", трябва да може да кажеш и "Б", в противен случай си поредната форумна латерна.
Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 11 окт 2011 13:12

CTAHKO написа:След като напусне,кой ще ни е посредника с господ :roll:

Слави Ферарито. Но българския футбол е в такова състояние, че му трябва посредник не за небето, а за ада ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 окт 2011 13:19

PFC Litex написа:
kiko75 написа:ми навътре съм и ако ми казваш че от тия някой превазхожда защитниците на ЦСКА,ЛЕВСКИ дори Славия ще те призная защото тия никога нямащше да са титоляри в изброените отбори протежетата на сотикос сакас .

Защо не са сега в националният отбор, така и не разбрах, нали са протежета, защо ги няма в групата довечера за мача? - като казваш "А", трябва да може да кажеш и "Б", в противен случай си поредната форумна латерна.

ми защо взеха двата халфа в националния цветков и миланов с какво превъзхождат един галчев или петков от черно море с нищо затова неса в националния за да може да налгаме голимите талати от ловеч който можеби някога ще играят в кА
сам паша
Последна промяна от kiko75 на 11 окт 2011 13:20, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2011 13:20

Гледам,че спорите за играчите на Литекс,не съм им фен,но за мен това е единственият клуб,който се развива правилно в последните вече 12 години,след втората им титла.Изоставиха уреждането на мачове,да,съдиите са им помагали,както помагат и на Левски и ЦСКА,но вижте само колко футболисти са изкарали в последно време.За мен Цветков и Миланов са бъдещето на националния отбор,особено Миланов има страхотни качества.Друг ляв бек освен Занев нямаме.Бодуров е добър като бек,това,че го пускат централен и там е неадекватен в сериозни мачове е друг въпрос.Други национали аз не знам да имат,дори младежите ги върнаха за мача с Люксембург днес,Миланов влезе резерва в Украйна,ако Мадански четеше листчето от Гриша Ганчев дали нямаше утре да са титуляри,плюс още някой играч,като Момчил Цветанов например?Да не говорим за играчи като Кишишев и Ивайло Петков в миналото,които бяха изградени като играчи там.Далеч повече играчи със спорни качества от двата гранда,а и от друг столичен отбор са играли сума ти мачове в националния отбор,защото е лобирано за тях.И като лобирането вече не е взимано под внимание,следват пресконференциите,декларациите,интервютата за отказване и т.н.Щом футболист като Иван Стоянов се отказа по едно време от националния отбор,какво да говорим оттам нататък.Банда олигофрени,Мадански го каза напълно правилно.Затова изцяло нови лица плюс Ники Михайлов,Манолев,Ивелин и капитана Стилиян,разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 окт 2011 13:22

Г.Миланов аз го харесвам само физика му трябва , но в момента просто не е по-добър играч от татуирания примерно , понеже темата е за него !!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 13:22

kiko75 написа: ми защо взеха двата халфа в националния цветков и миланов с какво превъзхождат един галчев или петков от черно море с нищо затова неса в националния за да може да налгаме голимите талати от ловеч който можеби някога ще играят в кА
сам паша

Изиграха по една контрола, видяха че не стават и ги освободиха, но на теб отново ти е нанагорно, но това за твоята особа е нормално.
Гошо Миланов е супер посредствен 19 годишен футболист и той НЯМА място в националният отбор (лично мнение).
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 окт 2011 13:23

acmilan написа:Гледам,че спорите за играчите на Литекс,не съм им фен,но за мен това е единственият клуб,който се развива правилно в последните вече 12 години,след втората им титла.Изоставиха уреждането на мачове,да,съдиите са им помагали,както помагат и на Левски и ЦСКА,но вижте само колко футболисти са изкарали в последно време.За мен Цветков и Миланов са бъдещето на националния отбор,особено Миланов има страхотни качества.Друг ляв бек освен Занев нямаме.Бодуров е добър като бек,това,че го пускат централен и там е неадекватен в сериозни мачове е друг въпрос.Други национали аз не знам да имат,дори младежите ги върнаха за мача с Люксембург днес,Миланов влезе резерва в Украйна,ако Мадански четеше листчето от Гриша Ганчев дали нямаше утре да са титуляри,плюс още някой играч,като Момчил Цветанов например?Да не говорим за играчи като Кишишев и Ивайло Петков в миналото,които бяха изградени като играчи там.Далеч повече играчи със спорни качества от двата гранда,а и от друг столичен отбор са играли сума ти мачове в националния отбор,защото е лобирано за тях.И като лобирането вече не е взимано под внимание,следват пресконференциите,декларациите,интервютата за отказване и т.н.Щом футболист като Иван Стоянов се отказа по едно време от националния отбор,какво да говорим оттам нататък.Банда олигофрени,Мадански го каза напълно правилно.Затова изцяло нови лица плюс Ники Михайлов,Манолев и Ивелин.
АВЕ ТИ ОТКОГА ГЛЕДАш ФУТБОЛ :?: ЗА КИшИшЕВ ИМАшЕ ОФЕРТА ОТ БАЙРЕН МюХЕН ОщЕ КАТО ИГРАч НА НЕФТОХИМИК А чЕ ПОРТОчАНОВ ИСКАшЕ НЕВАЗМОЖНИ ПАРИ Е ДРУГ ВЪПРОС А ВТОРИЯ ВОБщЕ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГО КОМЕТИРАМ НИКОГА НЕ БИЛ ФУТБОЛИС С КАчЕСТВА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 окт 2011 13:25

PFC Litex написа:
kiko75 написа: ми защо взеха двата халфа в националния цветков и миланов с какво превъзхождат един галчев или петков от черно море с нищо затова неса в националния за да може да налгаме голимите талати от ловеч който можеби някога ще играят в кА
сам паша

Изиграха по една контрола, видяха че не стават и ги освободиха, но на теб отново ти е нанагорно, но това за твоята особа е нормално.
Гошо Миланов е супер посредствен 19 годишен футболист и той НЯМА място в националният отбор (лично мнение).
ХАХАХА ГАЛчЕВ Кога играл ве латерно никога защото не му се даде шанс като на тоя от гара левски медина звезда ако не величко дихонов тоя никога нямаше да игра титоляр даже в ловеч да жива и здрава майка му

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2011 13:33

kiko75 написа:
acmilan написа:Гледам,че спорите за играчите на Литекс,не съм им фен,но за мен това е единственият клуб,който се развива правилно в последните вече 12 години,след втората им титла.Изоставиха уреждането на мачове,да,съдиите са им помагали,както помагат и на Левски и ЦСКА,но вижте само колко футболисти са изкарали в последно време.За мен Цветков и Миланов са бъдещето на националния отбор,особено Миланов има страхотни качества.Друг ляв бек освен Занев нямаме.Бодуров е добър като бек,това,че го пускат централен и там е неадекватен в сериозни мачове е друг въпрос.Други национали аз не знам да имат,дори младежите ги върнаха за мача с Люксембург днес,Миланов влезе резерва в Украйна,ако Мадански четеше листчето от Гриша Ганчев дали нямаше утре да са титуляри,плюс още някой играч,като Момчил Цветанов например?Да не говорим за играчи като Кишишев и Ивайло Петков в миналото,които бяха изградени като играчи там.Далеч повече играчи със спорни качества от двата гранда,а и от друг столичен отбор са играли сума ти мачове в националния отбор,защото е лобирано за тях.И като лобирането вече не е взимано под внимание,следват пресконференциите,декларациите,интервютата за отказване и т.н.Щом футболист като Иван Стоянов се отказа по едно време от националния отбор,какво да говорим оттам нататък.Банда олигофрени,Мадански го каза напълно правилно.Затова изцяло нови лица плюс Ники Михайлов,Манолев и Ивелин.
АВЕ ТИ ОТКОГА ГЛЕДАш ФУТБОЛ :?: ЗА КИшИшЕВ ИМАшЕ ОФЕРТА ОТ БАЙРЕН МюХЕН ОщЕ КАТО ИГРАч НА НЕФТОХИМИК А чЕ ПОРТОчАНОВ ИСКАшЕ НЕВАЗМОЖНИ ПАРИ Е ДРУГ ВЪПРОС А ВТОРИЯ ВОБщЕ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ГО КОМЕТИРАМ НИКОГА НЕ БИЛ ФУТБОЛИС С КАчЕСТВА

Ама чакай малко,ти не си последната инстанция,която да определя кое мнение е правилно и кое не.

Върни се в “Национален отбор”