Мнениеот acmilan » 11 окт 2011 13:20
Гледам,че спорите за играчите на Литекс,не съм им фен,но за мен това е единственият клуб,който се развива правилно в последните вече 12 години,след втората им титла.Изоставиха уреждането на мачове,да,съдиите са им помагали,както помагат и на Левски и ЦСКА,но вижте само колко футболисти са изкарали в последно време.За мен Цветков и Миланов са бъдещето на националния отбор,особено Миланов има страхотни качества.Друг ляв бек освен Занев нямаме.Бодуров е добър като бек,това,че го пускат централен и там е неадекватен в сериозни мачове е друг въпрос.Други национали аз не знам да имат,дори младежите ги върнаха за мача с Люксембург днес,Миланов влезе резерва в Украйна,ако Мадански четеше листчето от Гриша Ганчев дали нямаше утре да са титуляри,плюс още някой играч,като Момчил Цветанов например?Да не говорим за играчи като Кишишев и Ивайло Петков в миналото,които бяха изградени като играчи там.Далеч повече играчи със спорни качества от двата гранда,а и от друг столичен отбор са играли сума ти мачове в националния отбор,защото е лобирано за тях.И като лобирането вече не е взимано под внимание,следват пресконференциите,декларациите,интервютата за отказване и т.н.Щом футболист като Иван Стоянов се отказа по едно време от националния отбор,какво да говорим оттам нататък.Банда олигофрени,Мадански го каза напълно правилно.Затова изцяло нови лица плюс Ники Михайлов,Манолев,Ивелин и капитана Стилиян,разбира се.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.