Пресконференция на Благо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: Пресконференция на Благо

Мнениеот kiko75 » 11 окт 2011 12:56

milan199440barca написа:Истината е, че след Балъков имаме аматьорски национален отбор, който е воден и ръководен от аматьори. Гледам, че някои съжаляват за Джизъса. Бил най-качествения ни играч, казал истини. Колко е голям един играч се разбира най-лесно на бенефиса му, ако има въобще такъв. Балъков каза "Чао" на футбола пред пълен стадион в Щутгарт, изпратиха го Клинсман, Бебето и Дунга. Благо ще каже "довиждане на футбола" от "Син Сити". Ще го изпратят Азис, Ванко 1 и Силикония.

ако бенфиса му беше в търново нямаше да има и 10 000 така че аиде да не кометираме глупости :?: а Благо не цвете и се радвам че го няма ма за сметка на кой е много важно щото младешките гарнитури са пълни с тъпи недоказана мърловци от ловеч и етро поле и ако някой юноша откаже на тия два отбора да премине при тях сънува национален отбор ето това е схемата мадански одобен е на на някой хора
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 окт 2011 12:56

Вчера го казах днес пак ще го повторя , Благо е слаб футболист но е по-добър в момента като вътрешен полузащитник от Гаджев,капитана на младежите Цветков и Г.Миланов, също така на крилото е по-добър от -> Делев,Тонев, М.Цветанов (очаквайте го скоро при мъжете), М.Алксандров (Лудогорец).
Т.е. махаме слаб играч но неговите заместници са по-слаби от него , същото но в много по-голяма степен важи за М.Петров , т.е. тези които го заместват са с пъти по-слаби от него !!!
Понеже имаме славист който спомена за Рангелов , е ние не го познаваме лично както ти , той може и да е супер точен човек и голям пич но не може да вкарва голове а това е основното за един нападател !!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 12:56

kiko75 написа:ми нагледах се на тролея николов неоретирания занев, неадекватния цветков и възудоха под налягане будуров

Тая злоба освен да те погуби нищо друго полезно няма да ти донесе, а и виждам си перфектно навътре в нещата.
Изображение

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 окт 2011 12:59

dodo7271 написа:
Viktor4o_Rs написа:Благо каза, че други решават и редят състава, не и Мадански, пък вие си го псувайте, той си каза истината и не се крие ;)

Много интересно защо не го каза това преди години, преди две? Сега, изведнъж се оказа, че други редили състава. трябваше ли да изиграе 60 мача за България, за да разбере това? Изключително нечистоплътен човек е Благо. Видя, че изпада от отбора и реши да се прави на принципен.

Като е толкова принципен и честен да говори с имена,да каже кой се е обаждал,за кой е натискал да играе и т.н.,а не познатите общи приказки!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 окт 2011 13:02

Наиситина е интересен факт че преди седмица Мадански каза че основата на отбора ще са Джийзъса и Стилян , след това каза че ще го запази за мача с Уелс и за това няма да е титуляр с/у Украйна и накрая казал на Благо че няма да се разчита на него . Тук има 2 напълно противополжни неща , или Благо лъже за разговора си Мадански или на "доцента по футбол" наистина са му звъняли да си поправи селекцията с верните играчи !!!!
А мнението за младежките нац. отбори и Ловеч/Етрополе също го намирам за доста интересно , според мен доста голам процент истина !!!!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 11 окт 2011 13:03

slash1912 написа:Като е толкова принципен и честен да говори с имена,да каже кой се е обаждал,за кой е натискал да играе и т.н.,а не познатите общи приказки!!!

Как кой? Николета се е обаждала да пуснат Валери, че да поработи извънредно докато го няма ;)
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 окт 2011 13:04

Pichichi написа:А мнението за младежките нац. отбори и Ловеч/Етрополе също го намирам за доста интересно , според мен доста голам процент истина !!!!

Този младежки национален отбор довечера излиза в квалификация за челните места, а мъжкият национален отбор излиза в квалификация и борба да не са последни, открий разликите :!:
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 окт 2011 13:06

PFC Litex написа:
kiko75 написа:ми нагледах се на тролея николов неоретирания занев, неадекватния цветков и възудоха под налягане будуров

Тая злоба освен да те погуби нищо друго полезно няма да ти донесе, а и виждам си перфектно навътре в нещата.

ми навътре съм и ако ми казваш че от тия някой превазхожда защитниците на ЦСКА,ЛЕВСКИ дори Славия ще те призная защото тия никога нямащше да са титоляри в изброените отбори протежетата на сотикос сакас .а дали съм навътре итерсно ли тие как от етро поле откраднаха цял отбор на вихрен сандаски барабар с треньора и коко динев се видя в чудо и никой от бфс не каза гък по същата схема стоикос сакас обира пирин но рано или късно ще има видов ден на стоинос 0.50 ст 8-) тоя единия мина един път метар
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 11 окт 2011 13:07

PFC Litex написа:
Pichichi написа:А мнението за младежките нац. отбори и Ловеч/Етрополе също го намирам за доста интересно , според мен доста голам процент истина !!!!

Този младежки национален отбор довечера излиза в квалификация за челните места, а мъжкият национален отбор излиза в квалификация и борба да не са последни, открий разликите :!:

хахахаха да се обзаложим че мача е 0 на 3 8-) това са ТОТО момчетата на БГ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 11 окт 2011 13:08

След като напусне,кой ще ни е посредника с господ :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Национален отбор”