Познай футболиста !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Познай футболиста !

Мнениеот MagicMoments » 10 окт 2011 15:14

Ярмоленко
Последна промяна от MagicMoments на 10 окт 2011 15:19, променено общо 1 път.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 окт 2011 15:19

Изображение
:lol: :lol:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 окт 2011 15:25

Son Heung-Min

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 окт 2011 19:03

tevez, стига си гледал тоя google! Ясно е че копираш имената от интернет, но поне ги пиши на кирилица. А и аз от тук се отказвам да играя. Такива като теб развалят смисъла от играта... :roll:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 окт 2011 19:13

LSFC 1914 написа:tevez, стига си гледал тоя google! Ясно е че копираш имената от интернет, но поне ги пиши на кирилица. А и аз от тук се отказвам да играя. Такива като теб развалят смисъла от играта... :roll:

Гузен негонен бяга май се получи,а?

Кое съм гледал?Я пак?
Ако не знаеш,да ти кажа,че симпатизирам на ХСВ,може други,които го знаят да потвърдят и ми казваш,че играч на ХСВ го гледам в гугъла как се казва??
Ти снощи прерови целия отбор на ПСВ за да намериш Отман Бакал и все пак не го намери,докато не ти дадох жокер,а днес точно ти ми държиш сметка къде съм гледал.Успокой се,малко?Такива всезнайковци като теб много!
Не намирам разлика в това как се изписват имената на играчите?Ако има ти ми я кажи.
Дали ще напиша Гара Дембеле или Garra Dembele май за един и същ играч се отнася,или бъркам?

Айде със здраве.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 окт 2011 19:16

tevez написа:
LSFC 1914 написа:tevez, стига си гледал тоя google! Ясно е че копираш имената от интернет, но поне ги пиши на кирилица. А и аз от тук се отказвам да играя. Такива като теб развалят смисъла от играта... :roll:

Гузен негонен бяга май се получи,а?

Кое съм гледал?Я пак?
Ако не знаеш,да ти кажа,че симпатизирам на ХСВ,може други,които го знаят да потвърдят и ми казваш,че играч на ХСВ го гледам в гугъла как се казва??
Ти снощи прерови целия отбор на ПСВ за да намериш Отман Бакал и все пак не го намери,докато не ти дадох жокер,а днес точно ти ми държиш сметка къде съм гледал.Успокой се,малко?Такива всезнайковци като теб много!
Не намирам разлика в това как се изписват имената на играчите?Ако има ти ми я кажи.
Дали ще напиша Гара Дембеле или Garra Dembele май за един и същ играч се отнася,или бъркам?

Айде със здраве.

Ок.Не се карайте.Аз знам че си фен на Ха Ес Фау и затова го постнах ама е тъпо да се копират линковете(важи към всички).Дай жокер за твоя анонимник

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 окт 2011 19:19

Играч на Шахтьор както се вижда,защитник,национал на Украйна,на 22 години е!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 окт 2011 19:26

Някакъв Ракитски отговаря на твоето описание.Ето следващия
Изображение
Беж жокери трябва да го знаете

Върни се в “Игри и забавления”