Подкрепа за Димитър Димитров - Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво става с Херо?
Ще има подкрепа и от наша страна към Херо.Все пак сме хора преди всичко 
- калпазанчо
- Контакти:
Re: Какво става с Херо?
mazut написа:Ще има подкрепа и от наша страна към Херо.Все пак сме хора преди всичко
Благодарим много! Време беше да заровим томахавките, пък и дори за малко! Нека поне за малко забравим фенски пристрастия, клубни президенти и т.н. Пък виж може и за в бъдеще се подкрепяме
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Подкрепа за Херо!
Моля, споделйте тук идеи как да изразим своята подкрепа за Херо!
Доколкото разбрах от Ел греко е поръчан банер за мача с Левски в негова подкрепа. С удоволствие забелязах в другата тема "Какво става с Херо", че доста фенове на други отбори са съпричастни с тази зла участ на един истински професионалист. Искрено им благодаря, както на феновете на Нефтохимик, така и на тези на Левски. @ феновете на Левски - мисля че ще е добра идея ако излезете и вие с някой банер, или ако просто скандирате името му на мача с нас. Това много би го окуражило Херо. И нека в този случай действаме като големи хора, а не като футболни запалянковци. Херо е дал много на българския клубен и национален футбол. Заслужава да усети хорската подкрепа, сега се нуждае най-много от нея! Не пожелавам такова нещо дори на най-големия си враг! Аз лично ще съм на мача и ще скандирам името му. Надявам се да запаля и другите около мен. Не ме интересува дори толкова резултата от мача, колкото да подкрепим Херо в този труден момент!
Доколкото разбрах от Ел греко е поръчан банер за мача с Левски в негова подкрепа. С удоволствие забелязах в другата тема "Какво става с Херо", че доста фенове на други отбори са съпричастни с тази зла участ на един истински професионалист. Искрено им благодаря, както на феновете на Нефтохимик, така и на тези на Левски. @ феновете на Левски - мисля че ще е добра идея ако излезете и вие с някой банер, или ако просто скандирате името му на мача с нас. Това много би го окуражило Херо. И нека в този случай действаме като големи хора, а не като футболни запалянковци. Херо е дал много на българския клубен и национален футбол. Заслужава да усети хорската подкрепа, сега се нуждае най-много от нея! Не пожелавам такова нещо дори на най-големия си враг! Аз лично ще съм на мача и ще скандирам името му. Надявам се да запаля и другите около мен. Не ме интересува дори толкова резултата от мача, колкото да подкрепим Херо в този труден момент!
[center]Member of Old School Boys [/center]
Re: Подкрепа за Херо!
А то какво му е?Знам,че е отишъл да се лекува,ама не разбрах от кво...
О.к.изв.Дано се оправи,аз съм с вас!Кураж Херо!!!
Тия дни нямах много време да чета из форума.Сега като се зачетох ми стана много гадно.Не знам,точно при тоя рак на корема има ли лечение.Ако има дано да е във начален стадий и Херо да се оправи.Жалкото е,че все покрай лоши новини можем да се обединим.Дано привържениците Левски и Черноморец да издигнат трансперанти във негова подкрепа и ако може наистина да му се скандира името.
- bigbonusprize
- Контакти:
Дано се оправи час по-скоро!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Levski 1914
- Контакти:
Херо е роден да бъде победител!
Много здраве и бързо оздравяване!
Много здраве и бързо оздравяване!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

За съжеление диагнозата е рак на дебелото черво. Потвърдено от самия Херо онази вечер.
Останалото е в Божиите ръце. Подкрепа ще получи от всеки нормално мислещ човек в борбата на живота му!
Останалото е в Божиите ръце. Подкрепа ще получи от всеки нормално мислещ човек в борбата на живота му!
"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592
https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592