Христо Златински се контузи, отпадна от националния

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikullas

Re: Христо Златински се контузи, отпадна от националния

Мнениеот nikullas » 10 окт 2011 16:16

Raoul_Duke написа:
Червени_шампиони написа:ЙОРДАН МИНЕВ НАЦИОНАЛ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не е странно, че става национал, а че се случва ЧАК сега :idea:
Колкото до Златински, добре за национала, че отпада. Няма какво да даде на отбора.

така е.много по добре е минев в сравнение със златински,но пак е в противоречие с това дето казва тоя смешник мадански дето щял да подмладява отбора,а данчо е на 30 години
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 10 окт 2011 16:25

Пловдив1926 написа:
Raoul_Duke написа:
Червени_шампиони написа:ЙОРДАН МИНЕВ НАЦИОНАЛ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Не е странно, че става национал, а че се случва ЧАК сега :idea:
Колкото до Златински, добре за национала, че отпада. Няма какво да даде на отбора.

Най-малко слабия беше Златински последния мач. Но жълто-червения комплекс е по-силен от всичко на този свят.

Комплекс няма. Минев от поне 6-7 години е един от най-добрите защитници в България. Печелил е наградата за най-добър играч на Пловдив и досега не е попадал в националния единствено поради мениджърски "далавери". Не може Златински, след един-единствен моментен проблясък (появил се едва на 27-годишна възраст) да е национал. Ама нивото е такова, че явно всичко може...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 окт 2011 16:33

Гледаме мача реално, не кой къде играе. Последната среща игра ли добре Ицо - игра. Това, че няма по-добри от него за този пост само за пореден път показва как в тая държава футбола стигна дъното преди 10тина години и сега ринем под него.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 10 окт 2011 16:40

Пловдив1926 написа:Гледаме мача реално, не кой къде играе. Последната среща игра ли добре Ицо - игра.

:shock: :shock: :shock: кво е играл тоя-ганкиното може,но не и сериозен футбол :!: :!: :!:
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 окт 2011 17:53

Явно сме гледали различни мачове.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 10 окт 2011 22:01

Комплекс няма. Минев от поне 6-7 години е един от най-добрите защитници в България. Печелил е наградата за най-добър играч на Пловдив и досега не е попадал в националния единствено поради мениджърски "далавери". Не може Златински, след един-единствен моментен проблясък (появил се едва на 27-годишна възраст) да е национал. Ама нивото е такова, че явно всичко може...[/quote]

Виж сега,тесногръдо,жълто "човече",самия Мадански днес каза,че му трябват именно играчи като Златински заради себераздаването и борбения му характер! Ицо не е го е забелязал "някой" на 27 години"чак",защото в предишния си престой в Локомотив Пловдив той беше твърд титуляр в младежкия национален и даже имаше повиквателна в разширения състав на мъжете! Всички помним,как именно той и Балдовалиев бяха взети като топъл хлаб след убийството на Тасев (мир на праха му)! Минев пък беше футболист на Пловдив,но в отбор,който 11 години беше "асансиор" между А и Б група или беше "боксова круша" в елита ни,подобно на Светкавица в момента,че и по-зле! Стига с тоя вашия жълт популизъм,защото сте повече от банални! А на оня дето твърди,че Златински бил"дърт" на 27 години,ще му кажа,че тази възраст е най-"златната" във футбола! Парадокалното е ,че викат изхвърления от Цска Минев,който е на 31,но в случая Мадански има оправдание,защото трябваше да викне някой на "пожар" и затова му е простено!
ПП: Днешната пресконференция на Мадански ме изкефи максимално! Думите му бяха много точни и много смели! Евала на такива като него и Памен Марков!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 10 окт 2011 22:44

Ето едно мнение на Мадански,което обяснява появата на Ицо Златински в Националния отбор:
„Ако човек чете пресата, тогава изглежда, че отборът е съставен от банда олигофрени. Аз съм в доста години от националните отбори и съм убеден, че не е така, както и че могат да се намерят хора, които знаят за какво идват в националния. Ще ви дам пример с Генчев, който посреднощ да му се обадиш, пеша тръгва. Да сте чули Златински, Мартин Петров да е казал нещо. Аз не съм чул. С такива хора ми се работи в националния“, добави селекционерът.„Щом Благой Георгиев напусна по този начин, значи не е гръбнакът на отбора. След вчерашната тактическа тренировка, вероятно той е останал с впечатление, че няма да е титуляр, въпреки че аз досега не знам кой ще е титуляр“, добави Мадански.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”