BOKA_PALRMO написа:Вардар играха с резервите-титулярите са на лагер с македонския национален отбор
По-голяма глупост не бях чувал

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BOKA_PALRMO написа:Вардар играха с резервите-титулярите са на лагер с македонския национален отбор
Drilldo написа:Първо приятели, ЦСКА-ри, Българи, "Макета" не съществуват!!!!!! Второ, искам да поздравя играчите на ЦСКА за сериозността срещу слаб отбор в мач без значение - миналата година това ни липсваше (преди Радуканов). Впечатлен съм от Петър Стоянов, много коментари имаше, че бил сериозен, когато го взехме и сега го доказва. Много ще се радвам да се превърне в титуляр - достоен заместник на Янчев. Също така не знам дали споделяте моето мнение но за да е истинска класа ЦСКА Галчев трябва да е резерва на някой с една идея по-добър халф от него, нищо лошо за играча, показа много напредък в последните мачове, но още не го чуствам като пълноценна част от отбора. Успех на ЦСКА и тази година искам да видя титлата!
fen0212 написа:Много пъти съм писал че като видите как играе П.Стоянов ще разберете че е с класанад Галчев и Янчев.Затова и ми е странно отношението на Радуканов към нега за сметка на Янчев.Затова и казвам че не виждам никакъв професионализъм от Радуканов в тази а и др.ситуации.Стоянов не е играл 2месеца вофициален мач и се представи така а представете си ако играе по-често.
BaLoN написа:Drilldo написа:Първо приятели, ЦСКА-ри, Българи, "Макета" не съществуват!!!!!! Второ, искам да поздравя играчите на ЦСКА за сериозността срещу слаб отбор в мач без значение - миналата година това ни липсваше (преди Радуканов). Впечатлен съм от Петър Стоянов, много коментари имаше, че бил сериозен, когато го взехме и сега го доказва. Много ще се радвам да се превърне в титуляр - достоен заместник на Янчев. Също така не знам дали споделяте моето мнение но за да е истинска класа ЦСКА Галчев трябва да е резерва на някой с една идея по-добър халф от него, нищо лошо за играча, показа много напредък в последните мачове, но още не го чуствам като пълноценна част от отбора. Успех на ЦСКА и тази година искам да видя титлата!
Няма да е тази година 100%, тази година ще сме есенен първенец на полусезона , но догодина сме шампиони за 32-ри път и в това няма съмнение!!! В България просто нямаме конкуренция !
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
fen0212 написа:Много пъти съм писал че като видите как играе П.Стоянов ще разберете че е с класанад Галчев и Янчев.Затова и ми е странно отношението на Радуканов към нега за сметка на Янчев.Затова и казвам че не виждам никакъв професионализъм от Радуканов в тази а и др.ситуации.Стоянов не е играл 2месеца вофициален мач и се представи така а представете си ако играе по-често.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта