Заподозрените да се познаят!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

razbira4
Контакти:

Re: Заподозрените да се познаят!

Мнениеот razbira4 » 09 окт 2011 18:55

А харесват ли ти животинските влизания на Пепе, да не връщам хронологията, дори и Моуриньо му беше набрал скоро? Или хокейните прийоми на Карвальо? Или бруталните влизания на Алонсо и Арбелоа?
Извинявай, но трябва ли да счупят крака на Алвеш, за да се каже, че влизането на Пепе било грубо? Картони се дават не само за осакатяване.
Миналата година Арбелоа стъпка умишлено Вия без топка, пак ли беше симулация?
Или уникалното влизане на Серхио Рамос срещу Меси...нямам думи.
Разбирам, че си фен на Реал, но с тия рендета - толкова. Дори да станат шампиони, за мен това не е футбол. А постоянно мрънкане, че са ощетени

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 окт 2011 19:17

Как влизането на Пепе е грубо ? Опасно(жълт картон), но игра за топката и дори не докосна Алвеш,а той тръгна да симулира. Алвеш заслужаваше жълт картон за симулация.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 окт 2011 19:51

8-)

Симпатизирам на Реал Мадрид, но няма как да не призная, че Барса играят извънземен футбол.
Разбирам автора, който е фен на Юнайтед. :lol:
Трудно му е било да гледа как Барса си играят на финала на ШЛ като котка с мишка с Манчу ... :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

razbira4
Контакти:

Мнениеот razbira4 » 09 окт 2011 20:31

Alexx написа:Как влизането на Пепе е грубо ? Опасно(жълт картон), но игра за топката и дори не докосна Алвеш,а той тръгна да симулира. Алвеш заслужаваше жълт картон за симулация.

Ако го беше "докоснал", щеше да му отлепи капачката...
Той игра не за топката, а с бутоните напред, за убийство!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 окт 2011 20:39

razbira4 написа:Да кажеш, че Барса са съдийски отбор играещ скучен футбол....пич, трябва да мразиш футбола, за да го кажеш. Сори, ама е така.
Научете се на реализъм, другото е излишни нерви.
И четете статистиката - във фактите е истината.

Хайде сега и ти малко да погледаш реални ситуации :roll: Иначе си много прав,че във фактите е истината :) :) :) И след това виж колко смешно изглежда това,което си написал :lol:

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 окт 2011 21:17

razbira4 написа:А харесват ли ти животинските влизания на Пепе, да не връщам хронологията, дори и Моуриньо му беше набрал скоро? Или хокейните прийоми на Карвальо? Или бруталните влизания на Алонсо и Арбелоа?
Извинявай, но трябва ли да счупят крака на Алвеш, за да се каже, че влизането на Пепе било грубо? Картони се дават не само за осакатяване.

Картони се дават и за симулация,но аз не знам да има вдигнат дори един картон за симулация на футболист на Барселона ;) М/у другото в клипа който постнах има аналогично нарушение на Меси от същия мач.Виж кое от двете нарушния е по-животинско и ми разясни защо само единият е изгонен :roll: ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 окт 2011 21:19

CTAHKO написа:
razbira4 написа:А харесват ли ти животинските влизания на Пепе, да не връщам хронологията, дори и Моуриньо му беше набрал скоро? Или хокейните прийоми на Карвальо? Или бруталните влизания на Алонсо и Арбелоа?

Картони се дават и за симулация,но аз не знам да има вдигнат дори един картон за симулация на футболист на Барселона ;) М/у другото в клипа който постнах има аналогично нарушение на Меси от същия мач.Виж кое от двете нарушния е по-животинско и ми разясни защо само единият е изгонен :roll: ;)

Наясно ли си, че подобен клип може да се направи за всеки клуб, включително и Реал? Всъщност, особено за Реал?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 окт 2011 21:20

Въобще нямаше да му отнесе нищо. Най-много щеше да усети болка. Пиша ги тези неща от личен опит,защото съм играл футбол и са ме ритали в подобна ситуация. Нямаше да има счупен крайник, защото това не е опорния му крак. Ако ще махаме от футбола грубияни като Пепе трябва да го изчистим и от симуланти ...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 окт 2011 01:05

Който е играл футбол, знае, че ако кракът е вдигнат във въздуха, няма как да се счупи освен ако не е ритнат от Брус Лий . Крак се чупи ако се явява опорен или ако е на земята и някой стъпи върху него. Относно влизането на Пепе срещу Алвеш, по всички футболни правила,които знам , това се декорира максимум с жълт картон. Ето два случая, на идентично влизане, при което ИМА контакт и да видим какво е отсъдено.

1) Серхио Бускетс срещу Алонсо на финала за Купата на Краля :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8[/youtube]

2) Леко срещу Кристияно Роналдо в мача от ШЛ Динамо Загреб - Реал Мадрид :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YLh4CDS-dMY&feature=related[/youtube]

кракът на Роналдо след сблъсъка - Изображение

И в двете ситуации, въпреки че има контакт дори не е вдигнат жълт картон. А в случая на Пепе и Алвеш контакт нямаше и се вдига директен червен картон. Както и да го гледам,решението си е меко казано пресилено. Който гледа Примера, много добре знае, че Дани Алвеш е симулант още от Севиля, където и да отиде да играе ще си остане такъв, не мисля, че Барселона е виновна с нещо. Както и в Реал Мадрид, Ди Мария е същата работа ;)

Сегашната Барселона дали играе най-красивия футбол - всеки си има право на мнение и вкус. Един харесва техния стил на игра, на друг му е скучен и т.н. Но никой не може да отрече, че техния стил на игра е най-печелившия . Също така, красивото не трябва да се унифицира и слага в рамки, всеки си има негови предпочитания. Затова един е фен на Барселона, друг на Интер, трети на Челси и т.н.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 окт 2011 09:10

razbira4 написа:Разбирам, че си фен на Реал, но с тия рендета - толкова. Дори да станат шампиони, за мен това не е футбол. А постоянно мрънкане, че са ощетени

Искам да ми кажеш, как разбра, че авторът на темата е фен на Реал Мадрид - по аватара му, по ника му, по кое Изображение Къде в цялата статия, има написано дори дума за Реал Мадрид.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”