Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Има ли място за Макриев в Левски?

Мнениеот groti » 26 юни 2009 14:39

bigbonusprize написа:
mikata написа:Сагата с Димитър Макриев очевидно ще се удължи. Гонг научи, че част от преговорите най-вероятно ще продължат във Варна. В морската столица на почивка е отседнал президентът на Ашдод, клубът, с който Левски се договори за преминаването на централния нападател.

Нали се бяха разбрали с Ашдод :evil: или поредна лъжа на Батков
Батков НЯМА ПАРИ :!: , няма да има никаква селекция

Проблема е, че Макриев ламти за пари. Всичко на ниво клуб-клуб е договорено...

Добре,де.Защо си мислиш,че ако изобщо беше въпроса само на пари за Макриев той изобщо щеше да се съгласи да играе в България? В Израел сигурно взима в пъти повече. Единствената причина да дойде при нас е евентуална ШЛ и от там трансфер на запад. Само дето сигурно не иска да му се случи същото което и на Рабех.Шампионска лига..ама на телевизора в някоя кръчма.
110 години любов!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 юни 2009 14:59

Не мисля, че в Израел взимат повече пари, отколкото в нашите грандове. А и Левски си е Левски! Едно е да се бориш да не изпаднеш и съвсем друго всяка година за шампионска титла. Щом ще подписва за 4 години значи не го интересува толкова много преминаването на запад. Или поне това си е мое мнение.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 26 юни 2009 15:04

Добър играч - голяма заплата ... това е бизнес , икономика както искаите го разбираите трябва да дадеш за да получиш лошото е че нз дали ще получиш ... това са правилата даваш получаваш има го и риска да не получиш но според мен Макриев е нужен .. дано да свърши работа (за което съм 80 % сигурен ) ии покрай него и завърналия се Гонзо да налагаме младите ;)
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 26 юни 2009 15:04

groti написа:Добре,де.Защо си мислиш,че ако изобщо беше въпроса само на пари за Макриев той изобщо щеше да се съгласи да играе в България? В Израел сигурно взима в пъти повече. Единствената причина да дойде при нас е евентуална ШЛ и от там трансфер на запад. Само дето сигурно не иска да му се случи същото което и на Рабех.Шампионска лига..ама на телевизора в някоя кръчма.

Не виждам голяма логика, как се "застрахова" при невлизане в ШЛ - с по-висока заплата ли, да не мислим толкова механично.
Ако влезе в ШЛ, шансът да си вдигне цената и да го забележат е огромен, отколкото ако си седи в Израел и си взима конфортната заплата.

Да не говорим, че като още не се присъединява към отбора и не тренира, шансът му за добро представяне не се увеличават нали?

Исках да кажа че и да си договори по-висока заплата в Левски, пак може да играе основно със Спортист и Пирин, при всички случаи поема риск,
и в уравнението, което трябва да решава, заплатата не бива да е единственото неизвестно.
Да ходи в Бориовец и да тренира, ако иска развитие; иначе ще му пожелаем успех в отбора от Израел, който никой не познава
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 юни 2009 15:14

krivia написа:
bigbonusprize написа:Проблема е, че Макриев ламти за пари. Всичко на ниво клуб-клуб е договорено...

Абе пич какво значи "ламти" бе? Ти да не искаш играч, който струва милион и половина евро да дойда да играе за 10 хиляди на месец?!?!?! Смях.

Ами много ясно, че ще играе! Като иска повече пари, да ни вкара в ШЛ и да си докара парите от бонуси. Много по-правилна е политиката на ниски заплати и големи бонуси.

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 26 юни 2009 15:27

krivia написа:
kroko1914 написа:
Тъжна работа е това "ръководство" на Левски, пълни БЕЗкадърници като почнеш на кокъла та минеш нагоре и надолу по йерархията

Тогава чакай първият ни мач и почвай да ги псуваш от първата минута, скандирай името на хасковския "спец" и всичко ще ти е наред!

Абе не те знам ти какъв спец без кавички си, ама "хасковския спец в кавички" ни класира на 1/4 финал в Купата на УЕФА след изиграни 14(!) мача в един сезно и ни направи Първият(и засега едниствен) български отбор играл в ШЛ, направи ни ДВА ПЪТИ подед шампиони като в едната година ако си забравил имахме ТРЕБЪЛ! Плюс това същият човек му личи от километри, че е интелегентен, трудолюбив и скромен човек, за разлика от другите ВЕЛИКИ СПЕЦОВЕ без кавички, които го наследиха в отбора по нареждане на МАШИНИСТА! Вмисто да биеш челото в пода в знак на благодарност ти си тръгнал да ми се правиш на интересен. Аман от НЕблагодарници в тази държава. Радвай се на СПЕЦА - Дъ Боун и си трай!!!

И в същото време паднахме от Беверен, Тампере, а всъщност приказката започна от Публикум, от които също паднахме първия мач и втория(3:0) не беше толкова убедителна играта колкото резултатът. Успехите никой не отрича, грешките на Батков са идиотски, те също са безспорни, а за съжаление и безкрайни... Но тази година с привличането на необходимите футболисти имаме шанс! Не отписвай отбора!
Не знам откъде му личи , че е интелИгентен( за да ти е ясно, умнико)? Сигурно по диалекта, или, че казва "преценям" ,а не преценявам, което е правилното!? Или по УСПЕХИТЕ му с Литекс? И др.?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 юни 2009 15:51

И аз мисля, че Мъри е интелигентен. Гледай това издание на Лига Европа, за да видиш новото лице на Литекс. Аз наблюдавах последните им няколко мача и мога да заявя, че са започнали да играят онзи футбол, който ние играехме през 2005-2006. Това, че говори диалектно няма никакво значение! Важното е, че може да състави граматически правилни изречения. Не на всеки му се отдава... ;)

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 26 юни 2009 16:12

дайте му шанс на Макриев. Ще му дадем парите, а ако не си свърши работата, ще си замине

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 юни 2009 16:13

има място за Макриев в Левски

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 26 юни 2009 16:16

Къде покрай Макриев започнахте с Мъри нз ... :shock: :? аз щом чуя за мъри и ми иде да изкрещя шапки долу !!! Той направи много без да говори ,без да обещава даже ако сме честни без много пари - безпорен специалист, който може да направи нещо голямо с Литекс тай като техни футболисти са точно по порачка за Мъри технични има и високи и борбени абе отбор е Литекс :!:
Изображение

Върни се в “Архив”