Как мислите ,че ще изглежда Реал М през новия сезон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Re: Как мислите ,че ще изглежда Реал М през новия сезон?

Мнениеот tihomir_rs » 20 юни 2009 19:21

колкото повече футбоилисти вземат по слаби ще стават.
Отбор не се прави само с добри футблисти-трябва колектив,отбор.
А с тези звезди всеки ще иска да изпъкне индивидулано и така нищо няма да се получи.
Изображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 20 юни 2009 19:40

marjb написа:Реал Мадрид сега ше купят Ибра и Майкон след,което централен защитник ще бъде взет и шаби алонсо и така нещата се нареждат и отбора ще е перфектен според мен!

Ето и състав:
Касияс
Пепе
Рамос
Майкон
????????
Диара
Алонсо
Кака
Роналдо
Раул/Игуаин
Ибрахимович

мечти, мечти ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

marjb

Мнениеот marjb » 20 юни 2009 22:42

fabregas_949 написа:
marjb написа:Реал Мадрид сега ше купят Ибра и Майкон след,което централен защитник ще бъде взет и шаби алонсо и така нещата се нареждат и отбора ще е перфектен според мен!

Ето и състав:
Касияс
Пепе
Рамос
Майкон
????????
Диара
Алонсо
Кака
Роналдо
Раул/Игуаин
Ибрахимович

мечти, мечти ;)

Ако бях от арсенал щяха да са мечти,прав си :)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 21 юни 2009 13:57

състав: касияс, Рамос, Пепе, Албиол, Майкон, Л. Диара, М. Диара, Кака, Роналдо, Игуаин, Раул.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 юни 2009 13:24

Tom Kruz написа:Мислите ли ,че ще успеят да достигнат класата на отбора когато играеха Роналдо,Фиго,Зидан и т.н.

Не! Никакъв шанс! Зидан и Фиго са си невероятни! Да и Кака е добър, но последните 2 сезона формата му спада постоянно и е далеч от най-добрите си сезони, не случайно Милан се надъхана да ви го продадът, просто там поне го смятат за изчерпан (Надявам се, че не сте толкова наивни да си мислете, че Милан продадоха Кака за пари, защото собственик им е Силвио Берлускони - най-богатият италианец и за капак премиер на страната, та той кинти има, при това много!), а Роналдо.... хах тоя е супер надценен като качества в компект, че е супер егоист... много е далеч от класата на Фиго, а за Зизу да не говорим! Отделно, че Флорентино си е комерсиална личност и според мен купи Роналдо, заради фланелките, които ще продава и рекламните договори, т.е. повтаря случката с Бекъм! Е да ви напомня, че ерата "галактикос" залезе именно с привличането на Бекъм в отбора ви!!! ;)

Та, ако не купите някой черноработник като Масчерано (който, ако напусне Ливърпул ще дойде при нас в Барса ;) ) или някой друг качествен защитник... то само със звездно нападение няма да ви бъде! Пелегрини е умен специалист и 100% вижда проблемите ви в защита, но да видим как ще се разбере с Перес за привличането на качествени защитници, защото доколкото помня политиката на Перес беше да не се купуват защитници, защото цитирам: "те не продават фланелки!!!" ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 юни 2009 20:07

политиката на Перес беше да не се купуват защитници

Не е лошо да замълчиш - или и Албиол не е класен защитник. Дааа той и Кака си е посредствен. За Роналдо нищо не казвам, и на мен не ми харесва.
Разбери ме правилно, нищо лично, аз уважавам феновете на всички отбори, ама ти прекаляваш. Говори си за Барса, стига оплюва Реал.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 26 юни 2009 15:25

За мен състава е: Касияс , Рамос , Пепе , Албиол , Арбелоа , Ласана Диара , Хаби Алонсо , Роналдо , Робен/Силва/Рибери , Кака/Игуаин/Раул , ВИЯ!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 29 юни 2009 20:27

palante написа:За мен състава е: Касияс , Рамос , Пепе , Албиол , Арбелоа , Ласана Диара , Хаби Алонсо , Роналдо , Робен/Силва/Рибери , Кака/Игуаин/Раул , ВИЯ!!

Да, да, да и едит мармот завива шоколада в станиол... :lol: :lol: :lol:

Валенсия не иска да продава Вия, Байерн не искат да продават Рибери, на Робен и Диара им се търсят нови отбори та нещо не си познал състава ви ;)

ZinedineZidane написа:Не е лошо да замълчиш - или и Албиол не е класен защитник. Дааа той и Кака си е посредствен. За Роналдо нищо не казвам, и на мен не ми харесва.
Разбери ме правилно, нищо лично, аз уважавам феновете на всички отбори, ама ти прекаляваш. Говори си за Барса, стига оплюва Реал.

А ти няма да е лошо да прочетеш първото мнение на темата!!! Автора й искаше да се сравнят предният ви "галактикос" отбор с този, който се заформя сега! Та аз направих точно това, а ти не! Така че или млъквай, или говори по темата!

П.П. Албиол не е от най-добрите защитници в света, а и както вече казах Пелегрини е умен специалист, който вижда проблемите в отбора ви!

П.П.2. И бтв може би не видя, че говорех в минало време за политиката на Перес! Явно е поумнял човека...., но е ФАКТ, който ти не можеш да оспориш, че по време на предният си престой в отбора ви не искаше да купува защитници! Все пак цитирах негови лични думи, така че не ми се дърви!

П.П.3. Ще плюя когото си поискам! На който не му понася, да се изнася!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 юни 2009 17:59

Най-много ти да се изнесеш!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 01 юли 2009 20:48

MORSKI написа:Най-много ти да се изнесеш!!!

Мечтите са безплатни! :twisted: :twisted: :twisted:
А и да се изнеса това няма да промени ФАКТА, че не разбирате нито грам от футбол (а някои от вас и от правопис ;) )! :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”