Купа на Африканските нации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: Купа на Африканските нации

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 09 окт 2011 12:46

MagicMoments написа:
YANTRA_FOREVER написа:
MagicMoments написа:Южна Африка се класират за турнира като домакини.Нали отнеха домакинството на Либия заради Кадафи и го дадоха на ЮАР или се бъркам :? :?

Това е за 2013. А догодина турнирът е в Габон и Екв.Гвинея. Иначе можем да кажем ,че има трима дебютанти : Екваториална Гвинея , Ботсвана и Нигер за сметката на Нигерия , Камерун и Египет например :shock:

Уникални отбори.Мерси че ме поправи...То направо да дават купата на Кот Д'Ивоар или на Гана при такива отбори.Е или пъм Мболито ще класира Алжир напред...

И Алжир няма да участва. Те са последни в групата си. Но пък вместо тях почти сигурно ще се класира Централна Африканска Република :mrgreen: Иначе и Сенегал е фаворит според мен. Като цяло ще е голяма шоу с такива отбори.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 09 окт 2011 12:48

MapTy_ftw написа:Сиера Леоне - ЮАР 0:0
ЮАР - Сиера Леоне 0:0
------------------------------
Нигер - ЮАР 2:1
ЮАР - Нигер 2:0

Не виждам НИТО Нигер НИТО Сиера Леоне да превъзхождат ЮАР в преките двубои :) Друга би трябвало да е причината.. , идеи ?

Прави се класиране по точки от мачовете между трите отбори. Там Нигер има 6 точки ,а ЮАР и Сиера Леоне по 5. ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 09 окт 2011 12:50

Е ЮАР няма ли още един мач с Ботсвана на 06.12 :o :o Така поне пише във сайта на ФИФА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 09 окт 2011 12:51

Египет 3 поредни шампионата са първи, а сега няма да ги гледаме. Титлата е ясно къде ще отиде
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

MapTy_ftw
Контакти:

Мнениеот MapTy_ftw » 09 окт 2011 12:52

Ясно... радвам се за Ботсвана и Гвинея.. но ме изненадаха последните позиции на Алжир и Египет.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 09 окт 2011 12:57

MagicMoments написа:
YANTRA_FOREVER написа:
MagicMoments написа:Южна Африка се класират за турнира като домакини.Нали отнеха домакинството на Либия заради Кадафи и го дадоха на ЮАР или се бъркам :? :?

Това е за 2013. А догодина турнирът е в Габон и Екв.Гвинея. Иначе можем да кажем ,че има трима дебютанти : Екваториална Гвинея , Ботсвана и Нигер за сметката на Нигерия , Камерун и Египет например :shock:

Уникални отбори.Мерси че ме поправи...То направо да дават купата на Кот Д'Ивоар или на Гана при такива отбори.Е или пъм Мболито ще класира Алжир напред...

Алжир са на последно място не виждам как ще се класират

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 09 окт 2011 13:11

Аз стискам палци за Сенегал.
Още са ми пред очите мачовете им на Световното в Япония и Корея... Уникален отбор бяха просто...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 09 окт 2011 13:40

storm написа:Аз стискам палци за Сенегал.
Още са ми пред очите мачовете им на Световното в Япония и Корея... Уникален отбор бяха просто...

Aз също мисля да подкрепям тях , разбира се след любимците ми от Ангола. Да попитам само знае ли се от сега дали ще се излъчва по наша телевизия ,че все пак предпочитам да си е с български коментар.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 09 окт 2011 13:42

Всеки път турнира го дават по Евроспорт...

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 09 окт 2011 14:08

Не знам какво толкова ще му е атрактивно на това първенство. Без най-популярните африкански отбори - Камерун, Египет, Нигерия, както Алжир и ЮАР. Предполагам дори, че всичките гореспоменати им е през...дали ще участват на този турнир.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”