За да кажеш, че Гонзо издържа клуба трябва да признаеш, че той е някакъв финансов факир и предвид кризата в света е изкарал някаква невероятна пара чрез борсови и тъ нъ спекулации, който за разлика от колегите си след приключването на кариерата си не е останал без пари, както повечето си колеги.
Има много малко футболисти, които мислят за бъдещето си след футбола. Един от тях до колкото знам е Йовов, който отдавна инвестира в недвижими имоти. Макар че както постоянно им пада цената в последните години... Повечето футболисти след като приключат активна състезателна кариера го закъсват. Ако не продължат разбира се да работят.
Та хайде помислете логично! Гонзо да може да вади по няколко милиона на сезон? То бива-бива, ама...
Не знам кой ги пуска подобни абсурдни неща, но за мен по-абсурдното е, че има хора, които им вярват.
Много по-логично ми звучи, че Гонзо го е закъсал финансово и работата наистина му трябва.
И като казвам "закъсал финансово" нямам предвид, така както ние с вас. Пропорциите са различни, разбира се...
Когато си свикнал да живееш по един стандарт, няколко нива по-надолу и ...
Но кой знае?! Може би Гонзо играе на борсата, инвестира в ценни книжа, още от Пловдив, има недвижими имоти и е влагал парите си в злато досега (единствената валута заедно с диамантите на която стойността и не пада) и следствие на това е закупил клуба, но видиш ли държи Батков за параван, за да не го търсят данъчните.
А? Нали?
Голяма схема?
Откъде да ги вземе парите? Пестил е от банички ли? От Хърватска, или от Франция? Не ги ли виждате, че те футболистите един месец като не им платят 10-те хиляди обръщат джобовете и почват да хленчат? Логично ли ви звучи футболист четири години след приключване на активна спортна дейност и след като са спрели да му привеждат сухо да извади повече пари, отколкото е имал отколкото когато е играл и са му плащали редовно?
Ако е така значи ... Лелелеле!