fcb_bg написа:Докато чакаме следващия мач на Барса може да си спретнем забавление. Изпишете какво означава за вас Барселона ето така:
Бъдещето на
Атрактивната,
Резултатната,
Страховитата,
Експлозивната,
Лелеяната,
Организираната,
Новаторска
Атака!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот TheBest007 » 08 окт 2011 22:48
fcb_bg написа:Докато чакаме следващия мач на Барса може да си спретнем забавление. Изпишете какво означава за вас Барселона ето така:
Бъдещето на
Атрактивната,
Резултатната,
Страховитата,
Експлозивната,
Лелеяната,
Организираната,
Новаторска
Атака!

Мнениеот megan fox » 08 окт 2011 23:30

Мнениеот TheBest007 » 08 окт 2011 23:35
megan fox написа:Спокойно, на Пуйол съм му забранил да се пенсионира в близките 4-5 години! Малдини игра до 40 годишна възраст... Карлес ще може да откара до 37-38.

Мнениеот fcb_bg » 08 окт 2011 23:37
megan fox написа:Спокойно, на Пуйол съм му забранил да се пенсионира в близките 4-5 години! Малдини игра до 40 годишна възраст... Карлес ще може да откара до 37-38.
Мнениеот megan fox » 08 окт 2011 23:43
fcb_bg написа:megan fox написа:Спокойно, на Пуйол съм му забранил да се пенсионира в близките 4-5 години! Малдини игра до 40 годишна възраст... Карлес ще може да откара до 37-38.
То хубаво, ама Паоло на 37-38 лазарника, младите момчета го подминаваха като малка гара и му викаха "К'о става 'е, дядка?" На моменти беше направо тъжна гледка.
 Та Малдини беше загубил доста от скоростта си - факт, ама опита му бе безценен, винаги знаеше къде да застане, за да блокира атаката, кога и как да направи шпагата, че да изчисти топката, а и самото му присъствие на терена вдъхваше огромно спокойствие и сигурност на съотборниците му, а това е нещо безценно! Ясно, че никой не е вечен, но малцина са ЦЗ-тата като Малдини Велики и Пуйол Железни!
 Та Малдини беше загубил доста от скоростта си - факт, ама опита му бе безценен, винаги знаеше къде да застане, за да блокира атаката, кога и как да направи шпагата, че да изчисти топката, а и самото му присъствие на терена вдъхваше огромно спокойствие и сигурност на съотборниците му, а това е нещо безценно! Ясно, че никой не е вечен, но малцина са ЦЗ-тата като Малдини Велики и Пуйол Железни!
Мнениеот megan fox » 08 окт 2011 23:45
TheBest007 написа:megan fox написа:Спокойно, на Пуйол съм му забранил да се пенсионира в близките 4-5 години! Малдини игра до 40 годишна възраст... Карлес ще може да откара до 37-38.
Мегън, гиф-а в подписа ми е специално за теб
 Който си го може - го може!
 Който си го може - го може!   

От сегашният ни отбор е Пуйол.
 От сегашният ни отбор е Пуйол. 
Мнениеот JohnnieWalker » 09 окт 2011 08:02
Мнениеот misho0yy » 09 окт 2011 11:02

[/center]
[/center]Мнениеот AMG » 09 окт 2011 12:48
misho0yy написа:Полудех с тея паузи
megan fox написа:И като цяло винаги най-много съм харесвал ЦЗ-тата. Освен Пуйол, Малдини и Куман другият ми любимец бе Трифон Иванов!
Мнениеот AMG » 09 окт 2011 20:21
 дано е вярно
 дано е вярно  
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта