Тея хептен ще затънат
  Тея хептен ще затънат 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
 Тея хептен ще затънат
  Тея хептен ще затънат 
ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сънТея хептен ще затънат
миле гърбавия написа:ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сънТея хептен ще затънат
Пише се "тия" ама като гледам от кой отбор си и ми става ясно колко си грамотен!
миле гърбавия написа:ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сънТея хептен ще затънат
Пише се "тия" ама като гледам от кой отбор си и ми става ясно колко си грамотен!
 [/offtopic]
[/offtopic]миле гърбавия написа:ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сънТея хептен ще затънат

миле гърбавия написа:Е щом и Телкийски е "легенда" ебем ти българския футбол!
vaskonti написа:миле гърбавия написа:ros написа:Локото ще взема Мечо зимата, за да ги събуди от зимен сънТея хептен ще затънат
 [/offtopic][/quotР    Много боязливо ме питаш ама в случая е "тия". Все пак си любознателен което не е характерно  за привържениците на твоя отбор!
[/offtopic][/quotР    Много боязливо ме питаш ама в случая е "тия". Все пак си любознателен което не е характерно  за привържениците на твоя отбор!BLUE CHAMPIONS написа:миле гърбавия написа:Е щом и Телкийски е "легенда" ебем ти българския футбол!
[offtopic]Отрицателната ти енергия и мисъл-формите които тя създава ще ти причинят рак. Навсякъде атмосферата около твоите постове е вмирисана.[/offtopic]
blue magic написа:Мечо е добър избор за Локото. С опита си може да помогне много и "годинките" в случая са повече преимущество отколкото недостатък.
А що се отнася до тези, които се изказват с ирония - те Гунди не признават, вие Мечо Телкийски искате. Заблудата не е случайна - щом и бил в ЛЕВСКИ значи не става. Все пак в случая са важни мненията на ръководството и феновете на Локомотив, а не на тези на ЦСКА.
Но нека да оставим безпристрастната статистика да каже "става ли"- общо изиграни мачове в А група - 262, мачове в евротурнирите - 50, мачове в националния отбор - 21.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост