Абе пич, ти си объркал реалностите. Да не мислиш, че ще дойде от чужбина в Левски с ДВОЙНО по-малка заплата, само защото ЕВЕНТУАЛНО някой нещо му обещавал, че при някакви обстоятелства(влизане в групите на ШЛ) може да го докара до заплата като тази в Израел? Трябва да е доста луд да го направи!
По въпроса ИМА ЛИ НУЖДА ЛЕВСКИ ОТ МАКРИЕВ, ми самия факт, че го дундуркат толкова време показва, че ИМА!!! Само че сега май гроздето започна да киселее и ще обръщаме палачинката!!!
Тъжна работа е това "ръководство" на Левски, пълни БЕЗкадърници като почнеш на кокъла та минеш нагоре и надолу по йерархията, изключение прави само Баждеков. Късогледи и глупави.
Левски има нужда от халф(особенно след "гениалния ход" да освободят играч като Да Коща, дето тоя олигофрен треньора не го пусна веднъж на неговата позиция!!!) и нападател( особенно след контузията на ГОНЗО!!!).
Само че като всяка година, "ПРЕГОВАРЯМЕ" с играчи по няколко месеца и накрая стигаме до извода, че "струват пари"!!! Бах мааму и преговорите дето водят по това време, сигурно се договарят играча как да се облича и каква кола да кара!!!!
На път съм тотално и окончателно да се разочаровам!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли място за Макриев в Левски?
Имаме!Цачев и Табаков трябва да играят и да се налагат,но не можем да ги нагърбваме веднага с отговорността да ни вкарат в Шампионска лига или Лига Европа.Макриев вече е доказал се голмайстор в първенства,не по-лоши от нашето.Тази година в ЕКТ е от огромно значение за развитието ни нататък,трябва да се възползваме.
На този Макриев му е нужен един силен син шут. Той не заслужава да бъде в "ЛЕВСКИ".Лошото е , че това ръководство наистина е изключително некадърно.
- Pro-European
- Контакти:
krivia написа:Абе пич, ти си объркал реалностите. Да не мислиш, че ще дойде от чужбина в Левски с ДВОЙНО по-малка заплата, само защото ЕВЕНТУАЛНО някой нещо му обещавал, че при някакви обстоятелства(влизане в групите на ШЛ) може да го докара до заплата като тази в Израел?
Кривия, прав си за едно -неговата мотиваия е ясна, играе за пари и не му се правят компромиси.
Това нито е новост, нито е интересно.
Въпросът е за другата страна на монетата - имаме ли ние, Левски, нужда от такъв играч, който и с предишното си напускане,
и със сегашното му привличане, показва че като че ли най-важната страна от отношенията му с клуба е финансовата?
Може ли да се разчита на такъв играч, може ли да сме сигурни че той ще дава 100% от себе си за Левски?
Или при първия неуспех ще звъни на агента си да му търси нов отбор?
Авторът на темата: Ще спре ли..
john_shepard написа:Чисто и просто твърдо Не!! Цачев и Табаков могат да се справят.
Да, бе! Да атакуваме ШЛ с юношите набор 2000 не искаш ли?
Трябват ни плеймейкър и нападател, щом са набелязали Макриев, да го взимат по-бързо, че ще изпусне подготовката. И аз не удобрявам това, което направи, но сега има шанс да се поправи.
Иначе не ни трябват футболисти на килограм, видя се срещу Пирин, че имаме качествени младоци, с които е работено правилно и могат да служат за добри резерви на основните играчи, както и да трупат опит в дубъла. Например: ляв бек ( Димитър Димитров), пенсионирайки Вагнер, това момче може да го замества спокойно в по- леките мачове. И това да е подхода с останалите в отбора.
- Pro-European
- Контакти:
kroko1914 написа:john_shepard написа:Чисто и просто твърдо Не!! Цачев и Табаков могат да се справят.
И аз не удобрявам това, което направи, но сега има шанс да се поправи.
.
Да де, ама така ли се "поправя"? като иска неразумна за Бг стандрти заплата !?
Не съм толкова глупав, че да отричам комерсиалната страна на спорта,
обаче като се натрупват толкова много "финанси" при един футболист (който не е Роналдо или Меси), почвам да се чудя дали в Левски ни трябва такъв .....
Авторът на темата: Ще спре ли..
-
- Контакти:
Който не иска да играе в Левски .,да си...!!!А и такива като Бибишков не ни трябват!Не трябва да им се позволява да изнудват отбора ни!Не мисля,че с това печели симпатии сред нас.Добре де няма ли в цяла Европа двама футболисти дето стават за нас ,г-н Батков?..Писва ми всяка година да се лъжем и накрая все едно и също,да разчитаме на луд късмет.Пак ще съм на стадиона,но поне един път малко уважение покажете и към феновете!!!
-
- Контакти:
Разбира се, че има място
Само че скапания му мениджър ни изнудва за пари! Нещастник! 

Pro-European написа:krivia написа:Абе пич, ти си объркал реалностите. Да не мислиш, че ще дойде от чужбина в Левски с ДВОЙНО по-малка заплата, само защото ЕВЕНТУАЛНО някой нещо му обещавал, че при някакви обстоятелства(влизане в групите на ШЛ) може да го докара до заплата като тази в Израел?
Кривия, прав си за едно -неговата мотиваия е ясна, играе за пари и не му се правят компромиси.
Това нито е новост, нито е интересно.
Въпросът е за другата страна на монетата - имаме ли ние, Левски, нужда от такъв играч, който и с предишното си напускане,
и със сегашното му привличане, показва че като че ли най-важната страна от отношенията му с клуба е финансовата?
Може ли да се разчита на такъв играч, може ли да сме сигурни че той ще дава 100% от себе си за Левски?
Или при първия неуспех ще звъни на агента си да му търси нов отбор?
Да ти припомня ли колко време се пазареше Йовов зимата да се върне?! Беше двойно по-голяма сапунка!
Така че това е бизнес! За мен и за теб може да е удоволствие и радост да гледаме футбол, ама той се движи и управлява по много по-различни правила. А именно - комерсиални! Така че ако искаме да се нагълтаме с 20 милиона лева от ШЛ трябав и да дадем, ако ли не - последствията вече ги гледахме последните ДВЕ години. Циркове, скандали, щуротии и ставаме посмешище!!!
Тъжна работа е това "ръководство" на Левски, пълни БЕЗкадърници като почнеш на кокъла та минеш нагоре и надолу по йерархията
Тогава чакай първият ни мач и почвай да ги псуваш от първата минута, скандирай името на хасковския "спец" и всичко ще ти е наред!