ФИФА 12 онлайн
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ФИФА 12 онлайн
Как се спасяват дуспи?
Ил. Илиев, Сираков, Боримиров, Сираков, Боримиров, Сираков, Сираков
7 е добро число......
7 е добро число......
LSFC 1914 написа:flo написа:Не може
Грешиш! Може, но трябва да си я купиш!
Може и да стан без да си я купуваш, ама трябва някой да се навие да направи друг крак.
soad написа:Абе, верно ли са толкова ниски изискванията за тая фифа? Гледам рам-1гб, 1,8 cpu...
Може би тези изисквания са за фифа 07, но не и за фифа 12

flo написа:LSFC 1914 написа:flo написа:Не може
Може и да стан без да си я купуваш, ама трябва някой да се навие да направи друг крак.
Еми това е доста трудна задача поне според мен!

DAsh написа:Как се спасяват дуспи?
Пише се дуЗпи и се спасяват с right stick-а на джойстика, мисля че на клавиатурата е спейса
flo написа:LSFC 1914 написа:flo написа:Не може
Аз мисля, че трябва някой от GameRanger да се навие да я добави в софтуера, както беше на фифа 11. А в момента може би ще стане мулти през хамачи - не съм пробвал още.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Proteccao написа:DAsh написа:Как се спасяват дуспи?
Пише се дуЗпи и се спасяват с right stick-а на джойстика, мисля че на клавиатурата е спейса
Благодаря

LSFC 1914 написа:flo написа:LSFC 1914 написа:
Еми това е доста трудна задача поне според мен!
Купуваш си две оригинални фифи, взимаш оригиналните им кодове, разбиваш алгоритъма и го правиш на генератор, нищо работа.

- Червени_шампиони
- Контакти:
JohnnieWalker написа:А вратаря как се мята при дузпите ?
Със стрелките и копчетата за финтовете е при мен.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- Neftochimic1892
- Контакти:
Оф някой , може ли да ми помогне с FIFACrashDump_CL942004_2011.10.09_09.13.51.dmp ?
Всеки път , когато се отивам да я писна ми излаза тази простотия ! Нямам проблем с параметрите ,защото си стартирах играта и играх няколко ден без проблем ..
Всеки път , когато се отивам да я писна ми излаза тази простотия ! Нямам проблем с параметрите ,защото си стартирах играта и играх няколко ден без проблем ..
Neftochimic1892 написа:Оф някой , може ли да ми помогне с FIFACrashDump_CL942004_2011.10.09_09.13.51.dmp ?
Направи uninstall на фифата, обаче използвай uninstaller (revo или някой друг), за да ти махне абсолютно всичко, инсталираш на ново и си готов. Ако ти трябват сейвовете си ги копирай преди това някъде.
Върни се в “Игри и забавления”