R.I.P. България - Уелс 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Време за протест чрез бойкот на мача с Уелс!
абе изобщо ми се повръща от тая загубена държава и май ще емигрирам за да намеря по добро бъдеще за едномесечния ми син за да може да израстне с друга култура и манталитет
Бих гледал второто полувреме по Канал 1,пък камо ли да дам 15 -20 лв. за тея измамници 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- 4erveniibeli
- Контакти:
Трябва даже и тук да не ги коментираме,все едно не съществуват.
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков
ТЪПИ ЦЪРВУЛКОВЦИ СА ВСИЧКИ МАНЕКЕНИ В НАЦ. ОТБОР СЪБРАНА ЕДНА ШАЙКА НЕКАДЪРНИЦИ КОЙТО СА,О ЛАПАТ КИНТИ НАРЕД С БФС НАРЕД ТРЕНЕРИ НАРЕД С РИТНИТОПКОВЦИ ПОНЕ ОТ 3 4 ГОДИНИ НЯМАМ ИНТЕРЕС КЪМ НАЦ. ОТБОР -----ГЛЕДАМ СИ БЕРОЕ И Т ВА Е-------
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Да отидеш в момента на мач на националите трябва да си уникален мазохист и прахостник

- Jorkorazporko
kilobane написа:Трудно ще се създаде организация за масови протести пред БФС ,но пък можем да спретнем един хубав бойкот на мача с Уелс.Призовавам никой да не отива на стадиона,нека си ги гледат само роднините.Време е това некадърно управление на футбола да си подава оставки и да си заминава
Бате не се притеснявай! Така или иначе никой няма да отиде!
- Jorkorazporko
redex написа:абе изобщо ми се повръща от тая загубена държава и май ще емигрирам за да намеря по добро бъдеще за едномесечния ми син за да може да израстне с друга култура и манталитет
+1 май това е единственото решение за съжаление...
- Ultras_Levski
- Контакти:
sixtynine написа:Да отидеш в момента на мач на националите трябва да си уникален мазохист и прахостник
Правилно:)

~ И два живота да имах,и двата за теб ще ги дам - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ! ~
- david_villa
- Контакти:
Каквото и да правите, няма да има повече от 2000 човека!
Аз бойкотирам от 1998 г. ама никой не ми обръща внимание. Ако изключим Албания, всички други страни вървят нагоре, а ние само надолу. Онзи ден гледах тези до 19 г. - ПЪЛНА СКРЪБ! Ако това е бъдещето на родния ни футбол нищо добро не ни чака в следващите 10 - 20 години.