Логичното се случи - последни сме!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Re: Логичното се случи - последни сме!

Мнениеот Gesha1986 » 08 окт 2011 00:25

Хан Крум написа:И по-лошо ще става , като погледнете на какво ниво са младежките и юношестките национали . Ако сега нещата в школите се оправя с пръчката на Хари Потър , резултати ще има най-рано след 10 години . Чакат ни тегави времена .
За 20 години синьото БФС унищожи футбола . Така че , закриване на БФС и Лефски и изкореняване на лефскарщината .Това е спасението . 8-)

идиот...САМО УКРАЙНА!

vokoshog
Контакти:

Мнениеот vokoshog » 08 окт 2011 00:27

Единственото, което можем да направим срещу Перуци, Какадуто и останалата организирана престъпност превзела БФС е ПЪЛЕН БОЙКОТ НА МАЧОВЕТЕ. Дойде времето, в което волейбола ни заслужава повече публика от футболните "национали"

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 окт 2011 00:29

Хан Крум написа:И по-лошо ще става , като погледнете на какво ниво са младежките и юношестките национали . Ако сега нещата в школите се оправя с пръчката на Хари Потър , резултати ще има най-рано след 10 години . Чакат ни тегави времена .
За 20 години синьото БФС унищожи футбола . Така че , закриване на БФС и Лефски и изкореняване на лефскарщината .Това е спасението . 8-)

+1. Само и другия тумор на бг футбола да се изкорени (ЦСКА) и си прав.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 08 окт 2011 00:34

Е как да не е виновен Боби :?: :!:
Този жалък клоун Мадански кой го е назначил? Съсипва младежите от години и сега продължава, даже му дават и мъжете... :shock:
След като треньор който няма нито 1 победа за цял квалификационен цикъл и завършва на последно място в групата не е изгонен, както заслужава, кой е виновен? Да не би да съм аз? :twisted:
После нямало футболисти...
Бас хващам, че и при мъжете ще ни класира на последно място в групата :!:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 08 окт 2011 00:42

от доста време неуспехите на национала не ми правят впечатление и честно казано не ми пука особеннно и въобще не се нервя за тях :)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 окт 2011 00:49

Спокойно, няма разлика дали ще сме 4-ти или 5-ти ...

Бедата е, че продължават да се допускат едни и същи грешки - мениджърски.
Как пък самите мениджъри не вдяват, че лансирайки некадърният си клиент в национала, така още по-голям набор от хора по света стават свидетели на некадърноста му ...

Има оправия и това е, подмяна на над 90 % от състезателите ... Разбира се, плюс опитен и добър специалист начело.
И още по важното - намиране на подобен специалист и на младежиете и на юношите старша.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

papagala_92
Контакти:

Мнениеот papagala_92 » 08 окт 2011 01:27

Предпочитам да падаме от Украйна и Уелс с по 5-6 гола,но за тези 2 мача да се види кои заслужават да са в нац отбор.То е ясно,че с нови играчи ще загубим,но от тези мачове младите момчета придобиват макар и малки но все пак някакви качества за да играят за нац отбор.Аз също съм футболист макар че играя в Б областна но все пак знам за какво става въпрос.Знам че всяко начало е трудно,но все пак аз съм оптимист и съм сигурен че с младите момчета може да се получи нещо.Да сигурно ще загубим и от Уелс,но нека да се даде шанс на младите момчета.

Потребителски аватар
RvP
Контакти:

Мнениеот RvP » 08 окт 2011 01:54

Младите момчета се учат по школите и по клубните отбори. Те какво сега ще ми стават футболисти с по 1 мач на 2 месеца в националния ? В националния отбор трябва да има изградени и по-опитни играчи, които са вряли и кипяли във футбола. Покрай тях може да се говори за подмладяване като се налагат няколко по-млади играчи. В повечето национални отбори е точно така !
Друго нещо, което според мен е наложително е намаляването на квотите за чужденци в клубните ни отбори. Крайно време е да се приеме едно такова предложение, ако не от зимата поне от новият сезон.

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Мнениеот Kuco_Pile » 08 окт 2011 02:08

Националния отбор спрях да го гледам след загубата от Швеция с 0:3 в София.Не,не съм от тези фенове,които гледат само когато бият,но ми бяха достатъчни лайната с ЦСКА,та и националния..Не виждам надежда/Никой не говори по същество,никой не иска да реже до месо,а и как да реже,като идеята е да се подържа статуквото!Нагли,ограничени,безпардонни хора ни управляват,не виждам защо в спорта да е по различно!Събитията от Катуница са начина по който да се борим и да променяме нещата!Не сме ли ние единни,червени,сини,бембени никога няма да излезем от тоя кенеф в който САМИ първо родителите ни,после ние превърнахме държавата!
БФС трябва да се измете до чистачката!Трябват умерени,интелигентни и последователни хора!Трябва силна А група от толкова отбори,колкото може да покрият минимални критерии за професионален футбол в 21 век!Трябва ограничаване на чужденците,държавна помощ,много работа..Всичко друго вече ми се драйфа да го пишем по малоумните форуми и после да пием 10 бири,че да забравим и да можем да заспим :(
Само единни и протестиращи до споследно можем да променим нещо,не го забравяйте момчета и момичета!

Върни се в “Национален отбор”