Луд Любо, Луд! Култова пресконференция!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Луд Любо, Луд! Култова пресконференция!
athom, пич нещо си объркал планетите. Я се виж за какви футболисти говориш, и то от какви школи. Става въпрос за един футболист от отбор и то в различни времена, а не за 5-6 от отбор по едно и също време. Разликата е мнооого голяма.
Планетата е същата и играта е същата. Значи грешка няма.
5-6-10 няма значение колко играча са, важното е че тук в България приемаме 22-3-4-5 годишни играчи за млади и затва от тях не става и чеп за зеле.
Все са млади и перспективни. Като са толкова млади и недорасли кво правят всяка нощ по кръчмите?
Между другото младежите на Англия например ще размажат нашия мъжки национален отбор като "маче о дирек". 11 тяхни голобради и недорасли момчета. Що ли?
Дали не е щото от 17 годишни играят в Премиършип?
И като не искате да се сравняваме с Англия и Испания...ми да вземем да се сравним с Монголия например?
Там футбол въобще няма...начи сме Галактически в сравнение с тях. И всичко е ок и няма смисъл да се опитва който и да било да внася акъл и практика от Европа.
5-6-10 няма значение колко играча са, важното е че тук в България приемаме 22-3-4-5 годишни играчи за млади и затва от тях не става и чеп за зеле.
Все са млади и перспективни. Като са толкова млади и недорасли кво правят всяка нощ по кръчмите?
Между другото младежите на Англия например ще размажат нашия мъжки национален отбор като "маче о дирек". 11 тяхни голобради и недорасли момчета. Що ли?
Дали не е щото от 17 годишни играят в Премиършип?
И като не искате да се сравняваме с Англия и Испания...ми да вземем да се сравним с Монголия например?
Там футбол въобще няма...начи сме Галактически в сравнение с тях. И всичко е ок и няма смисъл да се опитва който и да било да внася акъл и практика от Европа.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Виж сега, дай да погледнем нещата от другата страна. Къде са ни базите и в какво състояние са? Къде са ни школите? Къде са ни квалифицираните треньори във всички възрасти? Къде е възпитанието на подрастващото поколение? Няма, няма и няма. А ти искаш да правим завършени футболисти на 16-17год. Е, няма как да стане това чудо. Когато настигнем белите държави по структури, тогава можем да се мерим с тях. Много си прав, че сега може да се мерим с Монголия и др. подобни държавици, защото това е българския стандарт на живот в момента.
Много ми хареса изказването вчера на Любо
С доста неща съм съгласен от това, което каза.

С доста неща съм съгласен от това, което каза.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!