Варна се сдобива с чисто нов модерен стадион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Exclusive
Контакти:

Re: Варна се сдобива с чисто нов модерен стадион

Мнениеот Exclusive » 07 окт 2011 17:53

Глупости...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 окт 2011 18:01

Exclusive написа:Глупости...

Като не можете да се зарадвате поне не изливайте завист и негативизъм!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 07 окт 2011 18:23

http://gong.bg/view_article.php?article_id=229621
като гледам трибуните как са ги изтипосали и най-лекия бриз ще се усеща,камо ли за мачовете през зимата когато ветровете там горе на високото ще бръснат така, че всички зрители ще станат на шушулки .. :lol: :lol: :lol:
то бива бива дизайн,ама това е малоумна работа,трибуните направо на бетона без никаква преградна стена около тях :|
и сякаш нарочно са ги оставили отворени по ъглите,че да може да нахлува вятъра от всички посоки,да им е кофти на запалянковците тва е :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 окт 2011 18:38

Batkoto написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=229621
като гледам трибуните как са ги изтипосали и най-лекия бриз ще се усеща,камо ли за мачовете през зимата когато ветровете там горе на високото ще бръснат така, че всички зрители ще станат на шушулки .. :lol: :lol: :lol:
то бива бива дизайн,ама това е малоумна работа,трибуните направо на бетона без никаква преградна стена около тях :|
и сякаш нарочно са ги оставили отворени по ъглите,че да може да нахлува вятъра от всички посоки,да им е кофти на запалянковците тва е :lol:

Казаха, че ще има промени по проекта, аз също мисля, че трябва да се ''скрият'' ъглите заради вятъра, но това е дребен детайл и винаги може да се направи в последствие след завършването на проекта, а относно въжетата, така е направен стадиона на Кьолн и нямат проблеми, всичко е въпрос до качеството на стоманата, от които ще са въжетата...абе те нека до козирката да стигнат :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 07 окт 2011 19:10

Дай Боже това да стане! И дано нац. отбор играе във Варна! Поне ще се пълни стадиона, а не като в София по 1000 наркомана събрани да псуват играчите ни...

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 окт 2011 20:01

cristely написа:Те като стъпят пак ще намерят кусури. Или цената на билета висока, или седалките твърди, или стъпалата високи, паркинга им тесен...

Да попитам "специалистите": свидетели ли са в тази криза колко фирми свиха оборот, намалиха печалбите, съответно по-малки заплати, уволнение на хора... Колко фирми изсипаха пари от чували с широки пръсти за инвестиции, разрастване, излишни харчове за лукс и екстри на фирмата, служителите, увеличени заплати, новогодишни премии и т.н. и т.н. Та да се върнем на въпроса и да ми отговорят може ли кризата да е причина за забавянето на такава сериозна инвестиция каквато е стадиона?
Много е лесно да приказваш отстрани, да си чешеш езика, да обвиняваш този и онзи. Вие лично какво направихте за хората около вас - познати и непознати?
А за предизборния ПР няма какво да коментираме. Точно като предизборно вдигане на акциите изглежда, ама кво ми пука ако в крайна сметка стадиона след 2 г бъде готов да приеме феновете за мачове от ЕК и дори от ШЛ, защото един бизнесмен няма да построи паметник, който няма да се използва и няма да възвръща инвестициите. След 2 г пак ще си говорим.

Питаш може ли кризата да е причина за забавянето на такава сериозна инвестиция каквато е стадиона?

Да може, ти отговарям.

Но за Химимпорт няма оправдание.
Дружеството Спортен комплекс Варна АД е създадено на 26.05.2005г.. До днешна дата това са повече от шест години и няколко несеца. Кризата у нас се почувства късно, едва през 2009г., така че за ТИМ няма оправдание никакво.
Това е кризата за Химимпорт АД:
Нетна печалба:
2010г.: 150 515 000лв.
2009г.: 143 992 000лв.
2008г.: 141 557 000лв.
2007г.: 136 290 000лв.

http://www.chimimport.bg/uf//dl/fs2010b ... nsolid.pdf

http://www.chimimport.bg/bg/shareholders/

ЗА тях криза няма :mrgreen: , с такива печалби от по сто-сто и педдесет милиона годишно.

cristely, не се изказвай неподготвен за пореден път.
Ще използвам твойте думи:" Много е лесно да приказваш отстрани, да си чешеш езика......."

Потребителски аватар
RED 1

Мнениеот RED 1 » 07 окт 2011 20:21

ИзображениеНадявам се някой ден на чисто новия стадион , препълнен на дерби и аз като фена на Байерн да правя секс , тогава ще повярвам , че има нов стадион !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 окт 2011 20:54

Грийнпийк, аз я усетих още 2008 г, което не е от голямо значение за спора ни. Всъщност всичко се стопира когато се изпари покупателната способност на българите, защото всички инвестиции бяха разчетени с цел продажба на апартаменти и офиса за рефинансиране на проекта. Това ти е ясно, но не знам защо го пропускаш край ушите си и избирателно използваш цитати за това ще те попитам конкретно:"Вие лично какво направихте за хората около вас - познати и непознати?"
Виждам, че съм ти неприятен, но това не ме е** ни най-малко. Като ти е кеф да си хейтър, бъди!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 окт 2011 21:12

Пич ЧЕРВИВИ СА ОТ МАНГИЗИ разбираш ли :mrgreen: . А на Тича не са сложили и пет нови химически тоалетни дори.

Не си ми неприятен, просто отваряш и четеш преди да пишеш.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 окт 2011 21:30

greenpeak написа:Пич ЧЕРВИВИ СА ОТ МАНГИЗИ разбираш ли :mrgreen: . А на Тича не са сложили и пет нови химически тоалетни дори.

Не си ми неприятен, просто отваряш и четеш преди да пишеш.

Всъщност управлението на клуба и богатството на ТИМ не са толкова свързани. ТИМ са отпуснали някакви пари за клуба, а те се управляват от М. Маринов. Има разлика, нали. Проблемът е, че ТИМ имат пълно доверие за лоялност на Маринов, но той не е квалифициран за длъжността, която изпълнява и в същото време хора, които са квалифицирани нямат доверието на ТИМ да им отпуснат да управляват тези пари. Кръгът е затворен и порочен и изход от него няма.

Върни се в “Черно море”