Варна се сдобива с чисто нов модерен стадион
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Варна се сдобива с чисто нов модерен стадион
"Чисто нов".. все едно има вариант някой да натовари един стадион втора ръка на камиона и да го закара до Варна
Да, да. Ще се сдобие, колкото се осъществи "мега проектът" Черноморец, колкото ЦСКА, Левски, Локо Мездра и не знам си още кой построиха нови, модерни стадиони 

Тоя филм сме го гледали вече...
- ralimavridov
- Контакти:
За едно нещо Марин Митев е прав на 100%,това са хората благодарение на които ние станахме трети,клуба е в отлично финансово състояние,има прекрасна школа,терени за детско-юношески футбол,Жардел игра на "Тича" и т.н. и т.н.,но никой не казва благодаря...
Това е факт,привържениците на Черно Море винаги са били крайни в оценките си,винаги.Поне 90% от хората са по-големи специалисти на тема футбол от колкото всички треньори на клуба в последните 100г.Първите четири кръга щяхме да ставаме шампиони,след две загуби ходим да псуваме футболистите на любимия отбор
Няма такова животно,като нас...И сега съм сигурен,че докато не стъпят на новия стадион няма да престанат да говорят как нищо няма да стане и как нищо не се прави...Това е,като нямаме пари да инвестираме в отбора,поне на "акъл" сме милиардери!

- modor
- Контакти:
1878 написа:Тоя филм сме го гледали вече...
Време е за втори сезон.................
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
ralimavridov написа:З...И сега съм сигурен,че докато не стъпят на новия стадион няма да престанат да говорят как нищо няма да стане и как нищо не се прави...
Те като стъпят пак ще намерят кусури. Или цената на билета висока, или седалките твърди, или стъпалата високи, паркинга им тесен...
Да попитам "специалистите": свидетели ли са в тази криза колко фирми свиха оборот, намалиха печалбите, съответно по-малки заплати, уволнение на хора... Колко фирми изсипаха пари от чували с широки пръсти за инвестиции, разрастване, излишни харчове за лукс и екстри на фирмата, служителите, увеличени заплати, новогодишни премии и т.н. и т.н. Та да се върнем на въпроса и да ми отговорят може ли кризата да е причина за забавянето на такава сериозна инвестиция каквато е стадиона?
Много е лесно да приказваш отстрани, да си чешеш езика, да обвиняваш този и онзи. Вие лично какво направихте за хората около вас - познати и непознати?
А за предизборния ПР няма какво да коментираме. Точно като предизборно вдигане на акциите изглежда, ама кво ми пука ако в крайна сметка стадиона след 2 г бъде готов да приеме феновете за мачове от ЕК и дори от ШЛ, защото един бизнесмен няма да построи паметник, който няма да се използва и няма да възвръща инвестициите. След 2 г пак ще си говорим.
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
Един ден, когато намерят начин да печелят от един стадион пари, както печелят от МОЛ-овете, тогава всеки ще се втурне стадион да гради.
Дано този проект във Варна бъде реализиран най-после, защото Варна е голям град и такъв трябва да има.
Дано този проект във Варна бъде реализиран най-после, защото Варна е голям град и такъв трябва да има.

- asenkolev
- Контакти:
ХХАХАХАААА. Мине не мине време, туко изкарат некви рендери на стадион. Интересно, скоро ЦСКА не са показвали техните. Те обикновенно на около 3 месеца ги вадят. 5 милиона за проектиране ХАХАХАХАХХАА!Ама проекта не е готов още! Хахахахахаа

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
ralimavridov написа:За едно нещо Марин Митев е прав на 100%,това са хората благодарение на които ние станахме трети,клуба е в отлично финансово състояние,има прекрасна школа,терени за детско-юношески футбол,Жардел игра на "Тича" и т.н. и т.н.,но никой не казва благодаря...Това е факт,привържениците на Черно Море винаги са били крайни в оценките си,винаги.Поне 90% от хората са по-големи специалисти на тема футбол от колкото всички треньори на клуба в последните 100г.Първите четири кръга щяхме да ставаме шампиони,след две загуби ходим да псуваме футболистите на любимия отбор
Няма такова животно,като нас...И сега съм сигурен,че докато не стъпят на новия стадион няма да престанат да говорят как нищо няма да стане и как нищо не се прави...Това е,като нямаме пари да инвестираме в отбора,поне на "акъл" сме милиардери!
Напълни ми душата!

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.