ЦСКА ме отвлече със заповед на Добри Джуров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: ЦСКА ме отвлече със заповед на Добри Джуров

Мнениеот Пловдив1926 » 07 окт 2011 12:11

Оле оле тия до няколко години ще почна сигурно да се самовзривяват. Няма такива промити мозъци, честно :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2011 13:01

При цялото си уважения към Зума,съм длъжен да отбележа,че с напредването на възрастта при него се задълбочават проблемите с паметта.Съвсем наскоро четох друго интервю с него,в което той съвсем по друг начин описваше сагата с взаимоотношенията му с ЦСКА.Никой не отрича,че е желан от нас,както и факта,че е отказал,което му прави чест.Според по стари негови интерпретации той е получил покана да играе в ЦСКА.Отказал е.По това време съществуваше Закон за всеобщата военна служба.Според тоя закон,всеки гражданин,завършил средното си образование,е задължен да отслужи военната си служба в поделенията на БНА.Тези,които са прекъснали учението си след 8-ми клас и нямат средно образование,служеха в поделенията на Трудови войски.Правеше се изключение само за тия,които са започнали следването си или поради назначаване на родителите им на работа в чужбина,живеят извън България.Тия хора бяха длъжни до навършване на 30-тата си година да отслужат военната си служба.
След отказа на Бонев да играе в ЦСКА,той получава повиквателна да изпълни дълга си и да отслужи необходимия срок в Армията.След уволнението му е бил свободен и е продължил кариерата си в родния клуб.Сам е избрал и е играл няколко мача в ЦСКА за да поддържа формата си.Това е цялата истина,колкото и някой да сънуват мистериозни джипки и арестуване на "престъпници",нежелаещи да играят в ЦСКА.
p.s.Зная,че мнението ми ще бъде изтрито,защото в тоя подфорум цари абсолютна цензура и не се търпят противни мнения,но това не значи че казаната хиляда пъти лъжа става все по голяма истина след всяко повторение!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 окт 2011 13:15

Много интересно ми е дали си личен свидетел на тези събития или си чул от някъде как точно са се развили нещата? Защото говориш с увереност присъща на хора, които са видяли нещо с очите си, което в случея е малко вероятно. Той и Гунди сигурно е искал да играе 1-2 мача при Тракия за да поддържа форма, нали :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 07 окт 2011 13:20

Значи Зума поне 2-3 мача е играл във велик отбор!!!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 окт 2011 13:25

Old_death написа:При цялото си уважения към Зума,съм длъжен да отбележа,че с напредването на възрастта при него се задълбочават проблемите с паметта.Съвсем наскоро четох друго интервю с него,в което той съвсем по друг начин описваше сагата с взаимоотношенията му с ЦСКА.Никой не отрича,че е желан от нас,както и факта,че е отказал,което му прави чест.Според по стари негови интерпретации той е получил покана да играе в ЦСКА.Отказал е.По това време съществуваше Закон за всеобщата военна служба.Според тоя закон,всеки гражданин,завършил средното си образование,е задължен да отслужи военната си служба в поделенията на БНА.Тези,които са прекъснали учението си след 8-ми клас и нямат средно образование,служеха в поделенията на Трудови войски.Правеше се изключение само за тия,които са започнали следването си или поради назначаване на родителите им на работа в чужбина,живеят извън България.Тия хора бяха длъжни до навършване на 30-тата си година да отслужат военната си служба.
След отказа на Бонев да играе в ЦСКА,той получава повиквателна да изпълни дълга си и да отслужи необходимия срок в Армията.След уволнението му е бил свободен и е продължил кариерата си в родния клуб.Сам е избрал и е играл няколко мача в ЦСКА за да поддържа формата си.Това е цялата истина,колкото и някой да сънуват мистериозни джипки и арестуване на "престъпници",нежелаещи да играят в ЦСКА.
p.s.Зная,че мнението ми ще бъде изтрито,защото в тоя подфорум цари абсолютна цензура и не се търпят противни мнения,но това не значи че казаната хиляда пъти лъжа става все по голяма истина след всяко повторение!

Не е след уволнението, а след клетвата, т.е. след 40 дни. За разлика от други, Зума не се изкушава от софийско гражданство, чинове в армията и т.н. и се връща в родният си отбор. Замисли се колко други футболисти по това време са имали "ташаци" да направят такова нещо?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2011 13:35

Пловдив1926 написа:Много интересно ми е дали си личен свидетел на тези събития или си чул от някъде как точно са се развили нещата? Защото говориш с увереност присъща на хора, които са видяли нещо с очите си, което в случея е малко вероятно. Той и Гунди сигурно е искал да играе 1-2 мача при Тракия за да поддържа форма, нали :mrgreen:
Съвсем наскоро четох друго интервю с него,в което той съвсем по друг начин описваше сагата с взаимоотношенията му с ЦСКА.Никой не отрича,че е желан от нас,както и факта,че е отказал,което му прави чест.Според по стари негови интерпретации той е получил покана да играе в ЦСКА.

Освен да се пише,трябва и да се чете.Цитирах думи на Бонев от едно предишно негово интервю.Не напразно изказах съжаление и съмнение относно паметта на Зума.Само за две години той дава две различни версии на един епизод от живота си.По скоро съм склонен да се осъмня в паметта му,отколкото в искреността му!Роден съм в такава година,че съм отслужил 25 месеца редовната си военна служба в бойно поделение в Стара Загора и съм запознат с наредбите и законите,действащи по това време.Заедно с моя набор влязоха двама 28 годишни.Единия бе завършил вишшето си образование,а другия е бил в Етиопия заедно със семейството си.Баща му работил там като лекар.Завърнали са се,за да може сина им да отслужи службата си в казармата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 окт 2011 13:41

Old_death написа:
Пловдив1926 написа:Много интересно ми е дали си личен свидетел на тези събития или си чул от някъде как точно са се развили нещата? Защото говориш с увереност присъща на хора, които са видяли нещо с очите си, което в случея е малко вероятно. Той и Гунди сигурно е искал да играе 1-2 мача при Тракия за да поддържа форма, нали :mrgreen:
Съвсем наскоро четох друго интервю с него,в което той съвсем по друг начин описваше сагата с взаимоотношенията му с ЦСКА.Никой не отрича,че е желан от нас,както и факта,че е отказал,което му прави чест.Според по стари негови интерпретации той е получил покана да играе в ЦСКА.

Освен да се пише,трябва и да се чете.Цитирах думи на Бонев от едно предишно негово интервю.Не напразно изказах съжаление и съмнение относно паметта на Зума.Само за две години той дава две различни версии на един епизод от живота си.По скоро съм склонен да се осъмня в паметта му,отколкото в искреността му!Роден съм в такава година,че съм отслужил 25 месеца редовната си военна служба в бойно поделение в Стара Загора и съм запознат с наредбите и законите,действащи по това време.Заедно с моя набор влязоха двама 28 годишни.Единия бе завършил вишшето си образование,а другия е бил в Етиопия заедно със семейството си.Баща му работил там като лекар.Завърнали са се,за да може сина им да отслужи службата си в казармата.

Едно е да познаваш наредбите и законите от едно време, друго е едно време да си бил над закона, както без капчица съмнение е бил другаря Добри Джуров. И ако си бил над закона, за теб законите и разпоредбите не важат. За вашите ръководители от онези години това е било в пълна сила.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2011 13:43

staria написа:
Old_death написа:При цялото си уважения към Зума,съм длъжен да отбележа,че с напредването на възрастта при него се задълбочават проблемите с паметта.Съвсем наскоро четох друго интервю с него,в което той съвсем по друг начин описваше сагата с взаимоотношенията му с ЦСКА.Никой не отрича,че е желан от нас,както и факта,че е отказал,което му прави чест.Според по стари негови интерпретации той е получил покана да играе в ЦСКА.Отказал е.По това време съществуваше Закон за всеобщата военна служба.Според тоя закон,всеки гражданин,завършил средното си образование,е задължен да отслужи военната си служба в поделенията на БНА.Тези,които са прекъснали учението си след 8-ми клас и нямат средно образование,служеха в поделенията на Трудови войски.Правеше се изключение само за тия,които са започнали следването си или поради назначаване на родителите им на работа в чужбина,живеят извън България.Тия хора бяха длъжни до навършване на 30-тата си година да отслужат военната си служба.

Не е след уволнението, а след клетвата, т.е. след 40 дни. За разлика от други, Зума не се изкушава от софийско гражданство, чинове в армията и т.н. и се връща в родният си отбор. Замисли се колко други футболисти по това време са имали "ташаци" да направят такова нещо?

Не съм много в течение със тая сага,но ако това е вярно потвърждава загрижеността ми за паметта на Бонев.В предишното си интервю той казва,че заради него за да го задържат в ЦСКА,задържат целия набор с 3 месеца!!!Това си противоречи с тезата,че е напуснал след клетвата.Не ми е и ясно как въпреки волята си е играл 6 мача в ЦСКА и е напуснал след клетвата.Клетвата се полагаше след 40 дена служба!!!Значи излиза,че се е дърпал,не е искал,даже според негови думи директно е отказал да играе два мача срещу родния си клуб само в рамките на 40 дена!!!Па той бил като Спити Гонзалес бе ;) Престанете да се занимавате с такива глупости и дименцията на някакъв индивид.Имам голямо уважение към него като футболист,защото аз за разлика от някой списващи тук,но все още носещи жълтото около устата си,съм го гледал на живо,имам уважение към него и като треньор,футболен деятел и местен патриот,но с такива разкази на небивалици руши това,което е постигнал.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2011 14:03

гражданин от село написа:Ей сега ми направи впечатление заглавието "отвлечен със заповед"(оставяме на страна,че такава заповд мин. на отбр. не може да издава) и възползвайки се от това определение си представям как излиза някой подсъдим и заявява: "Бях отвлечен със заповед на прокурора".
Дааа,Зума е не само футболна легенда!

Не си прав да се подиграваш със Зума.Помня го като играч.Бе личност.Като стъпеше на терена,земята трепереше,но това не му пречеше да бъде по котешки пъргав,въпреки високия си ръст.Още помня ония финал за Купата,когато след като вкара Локото от Б група в елита ни биха като мачета у дувар насред София.Не само ни биха,но и ни надиграха по всички показатели.През целия си живот е показвал висок морал и отлично възпитание.Точно поради това се съмнявам,че думите в посоченото интервю са негови.Непрекъснато сме свидетели на "творенията" на съвременната "журналистика".Напълно възможно е някой лумпен да се опитва да вдига тираж и да придобие тежест,криейки се зад гърба му.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 окт 2011 14:12

Irish stout написа:
Едно е да познаваш наредбите и законите от едно време, друго е едно време да си бил над закона, както без капчица съмнение е бил другаря Добри Джуров. И ако си бил над закона, за теб законите и разпоредбите не важат. За вашите ръководители от онези години това е било в пълна сила.

Ти някакви доказателства можеш ли да дадеш за твъдението си,защото иначе без капчица съмнение е еднствено,че си чешеш пръстите.

Върни се в “Локо Пловдив”