ЦСКА ме отвлече със заповед на Добри Джуров
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: ЦСКА ме отвлече със заповед на Добри Джуров
Публиката дето с го ритали и плюли, а после използва името му за реклама сигурно..
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Red Warrior
- Контакти:
niki87 написа:Red Warrior написа:Глупости! Искало му се е на Зума ЦСКА да го отвлече и да стане истинска легенда на българския футбол, но не му се е отворил парашута.
И да питам, като сме могли да вземем който си поискаме, защо не сме взели всички добри футболисти на Левски и само ЦСКА да си е шампион?! Айде сметнете колко титли има Левски преди 9-ти септември и колко след това.
A ти сметни колко титли има цска преди 10 ноември и колко след това
След 10-ти ноември всички доносници на ДС като Тара и Николай скочихте на ЦСКА за да си избивате комплексите!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Тони Шумахер
- Контакти:
Red Warrior написа:Глупости! Искало му се е на Зума ЦСКА да го отвлече и да стане истинска легенда на българския футбол, но не му се е отворил парашута.
И да питам, като сме могли да вземем който си поискаме, защо не сме взели всички добри футболисти на Левски и само ЦСКА да си е шампион?! Айде сметнете колко титли има Левски преди 9-ти септември и колко след това.
С това исказване изби рибата

гражданин от село написа:stg333 написа:
иронията ти е неуместна, аз не съм длъжен да ти запълвам пропуските в образованието, само ще ти кажа че ако Добри Джуров е искал нещо , не е били необходимо да спазва каквито и да било закони и е можел да арестува почти всеки който си пожелае за колкото си пожелае, и всъщност и това многократно е правено в ония времена
Тук няколко човека да не сте били от ударната група на бай Добри,че всичко и за всички знаете кой,кога,защо и как?И незнаех,че твоите фантазии са издигнати в ранг на образование.
попитай също защо Георги и ДИнко Димитрови са повтаряли класа в гимназията за да не отидат в ЦСКА или и това е моя фантазия както вече казах не съм длъжен да образовам никого и нямам намерение да споря с деца на 12 -13 годинки
-
staria написа:Вместо да отричаш, кажи твоята весрия. Например кое ли е накарало Гунди да играе 2 години в Тракия?
И аз това се чудя,а човека(по непроверени слухове) е искал да ги прекара някъде между Звезец,Грудово и Елхово.
- bigbonusprize
- Контакти:
гражданин от село написа:staria написа:Вместо да отричаш, кажи твоята весрия. Например кое ли е накарало Гунди да играе 2 години в Тракия?
И аз това се чудя,а човека(по непроверени слухове) е искал да ги прекара някъде между Звезец,Грудово и Елхово.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
stg333 написа:
попитай също защо Георги и ДИнко Димитрови са повтаряли класа в гимназията
То и сега им личи защо.
-
bigbonusprize написа:
Само дето започва в Левски и съвсем случайно е бил прибран за 2 години войник...
Нали знаеш как е на село,ако не отидеш войник,неможеш да се ожениш.
bigbonusprize написа:гражданин от село написа:staria написа:Вместо да отричаш, кажи твоята весрия. Например кое ли е накарало Гунди да играе 2 години в Тракия?
Само дето започва в Левски и съвсем случайно е бил прибран за 2 години войник...
Това не отговаря на истината, едва след като не е одобрен в ЦСКА( защото по онова време в ЦСКА са играли велики нападатели) е даден на Ботев Пловдив и благодарение на добрите си игри достига до националния отбор на България и така привлича вниманието на милиционерския отбор, който изпраща милиционери да приберат Гунди и да го карат в някоя дирекция където да подпише своя професионален договор с Пощенския отбор на левски или Динамо София или Спартак или там както се е водил тогава отбора на милицията, а днес на полицията !
- bigbonusprize
- Контакти:
beast написа:Това не отговаря на истината, едва след като не е одобрен в ЦСКА( защото по онова време в ЦСКА са играли велики нападатели) е даден на Ботев Пловдив и благодарение на добрите си игри достига до националния отбор на България и така привлича вниманието на милиционерския отбор, който изпраща милиционери да приберат Гунди и да го карат в някоя дирекция където да подпише своя професионален договор с Пощенския отбор на левски или Динамо София или Спартак или там както се е водил тогава отбора на милицията, а днес на полицията !

Има биографични филми за Гунди тъкмо 2.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!