ЦСКА ме отвлече със заповед на Добри Джуров

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: ЦСКА ме отвлече със заповед на Добри Джуров

Мнениеот drughi » 07 окт 2011 10:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HEOyJUnCaYU[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2011 10:55

:) Ей сега ще излязат гурутата и ще обяснят как Зума лъже или няма такова интервю и са нямали нищо общо с партията :lol:
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 07 окт 2011 10:58

Привърженик на "Черноморец" съм, но това което казва Бонев е самата истина. Който не е живял по времето на комунизма, не може да асимилира начина на живот по време на тоталитарната държава. Тогава ЦСКА( а и не само този отбор) беше над закона, можеше да вземе всеки футболист, когато си поиска и както си поиска. Да не говорим за Добри Джуров, който беше дясната ръка на Тодор Живков. Имаше не един и два случая на отвлечени футболисти, които бяха заставяни след това да подписват договори.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 07 окт 2011 11:12

гражданин от село написа:
stg333 написа:
явно си малък и не знаеш изобщо за какво става въпрос

Големият,я ми разясни. :oops:

иронията ти е неуместна, аз не съм длъжен да ти запълвам пропуските в образованието, само ще ти кажа че ако Добри Джуров е искал нещо , не е били необходимо да спазва каквито и да било закони и е можел да арестува почти всеки който си пожелае за колкото си пожелае, и всъщност и това многократно е правено в ония времена

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 окт 2011 11:17

Глупости! Искало му се е на Зума ЦСКА да го отвлече и да стане истинска легенда на българския футбол, но не му се е отворил парашута.

И да питам, като сме могли да вземем който си поискаме, защо не сме взели всички добри футболисти на Левски и само ЦСКА да си е шампион?! Айде сметнете колко титли има Левски преди 9-ти септември и колко след това.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 07 окт 2011 11:24

Red Warrior написа:Глупости! Искало му се е на Зума ЦСКА да го отвлече и да стане истинска легенда на българския футбол, но не му се е отворил парашута.

И да питам, като сме могли да вземем който си поискаме, защо не сме взели всички добри футболисти на Левски и само ЦСКА да си е шампион?! Айде сметнете колко титли има Левски преди 9-ти септември и колко след това.

A ти сметни колко титли има цска преди 10 ноември и колко след това :lol:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 окт 2011 11:28

bigbonusprize написа::) Ей сега ще излязат гурутата и ще обяснят как Зума лъже или няма такова интервю и са нямали нищо общо с партията :lol:

Хаха. Така си е. От Локомотив Пловдив се управляваше българският футбол. Бонев си е мечтаел(между другото както и в днешно време всички за това си мечтаят) да играе в ЦСКА, ама олигарсите по това време бяха всички фенове на Локото. Затова и всички легенди на Локото с малки изключения са родени и израснали в Пловдив, докато онеправданите отбори на армията ЦСКА и Тракия не знам дали могат да изброят десет играчи родени в София/Пловдив...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 окт 2011 11:29

Red Warrior написа:Глупости! Искало му се е на Зума ЦСКА да го отвлече и да стане истинска легенда на българския футбол, но не му се е отворил парашута.

По твоите думи Зума не е легенда на българският футбол или е фалшива такава, така ли?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 окт 2011 11:31

stg333 написа:
иронията ти е неуместна, аз не съм длъжен да ти запълвам пропуските в образованието, само ще ти кажа че ако Добри Джуров е искал нещо , не е били необходимо да спазва каквито и да било закони и е можел да арестува почти всеки който си пожелае за колкото си пожелае, и всъщност и това многократно е правено в ония времена

Тук няколко човека да не сте били от ударната група на бай Добри,че всичко и за всички знаете кой,кога,защо и как? :o И незнаех,че твоите фантазии са издигнати в ранг на образование. :cry:

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 07 окт 2011 11:33

гражданин от село написа:
stg333 написа:

Тук няколко човека да не сте били от ударната група на бай Добри,че всичко и за всички знаете кой,кога,защо и как? :o И незнаех,че твоите фантазии са издигнати в ранг на образование. :cry:

Вместо да отричаш, кажи твоята весрия. Например кое ли е накарало Гунди да играе 2 години в Тракия?

Върни се в “Локо Пловдив”