Ето как се обръща километража:
http://www.vbox7.com/play:c2015b5d2a
А тук с някаква "кошница":
http://www.vbox7.com/play:a593ca0a78
Още за свръхзвуковия Опел Астра...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
drizhelev1
- Контакти:
Re: Още за свръхзвуковия Опел Астра...
A дали този Андрей не може да пипне по -същия начин и полицейските Астри? Сериозно - вместо Цветанов да пее с Веселин Маринов, да вземе да се позаинтересува по - въпроса.
BORN TO RUN
- ralimavridov
- Контакти:
Аз не мога да разбера какво си мислят тези хора?!Невинни хора си заминават всеки ден,заради подобни неща.Пукаш гума и летиш в насрещното,а там,семейство с дете на задната седалка кротко си карат с 90км и се радват на живота,който... 
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Тая астричка си е намерила майстора
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mmHywzwmwl8[/youtube][/center]
А сега разбирачите могат да кажат,това не е същата астра напротив тя е
ето:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=2951508&sid=d7cbe1906ed8461931b08161bacc9371
А сега разбирачите могат да кажат,това не е същата астра напротив тя е
Последна промяна от NO MERCY на 06 окт 2011 23:52, променено общо 1 път.
BadBoy написа:http://andro4646.snimka.bg/automobiles/opel-astra-gsi-turbo.438052.18877091
Даааа. По тази кола са хвърлени много, много пари. Впрочем нищо "сток" няма в нея. Всичко е силов тунинг без компромиси - трансмисия, двигател, спирачна уредба, турбина ( нова), кулер, че и табло...Баааси.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Браво на пича с Астрата,но само на мен ли ми прави впечатление на клипа с мотора когато на километража показва 240-250 и изпреварват 2-3 коли и един бус,че самото изпреварване не е бързо-имам предвид че ако карат с такава скорост трябва много по бързо да минат тези коли и буса,като предполагаме че останалите не карат с повече от 110-120 км.ч.Аз примерно като карам с 150-160 на магистралата и изпреваря някой който кара със 100-110 го минавам даже и по бързо а те уж карат с почти два пъти по висока скорост,а пък може и другите коли и буса да карат с 200-220 затова толкова бавно ги минават

Сейчов.
И аз имах подобни съмнения изказани в един друг форум. Клипа е сниман на отсечката преди входа на Бургас идвайки от София. На около 1500 метра е КПП пункт и по принцип колите редуцират скоростта си 200-300 метра преди караулката. Този път ми е до болка познат. Там рядко някой се движи в ограничителната скорост от 90 км., заради липсата на камери може би. Това е участъка, в който излизаш от магистралата. Почти никой не кара там под 120 км/ч. Една от причините е в унеса на скоростта от магистралата. По мой опит: Там се ограничавам, но движейки се със скорост от 110 км/ч все едно съм спрял и всичко това е при условия, че съм гонил колата си по магистралата с 140-150 км/ч. Другите неща, които разсеяха съмненията ми са оборотомера на Ямахата, който няма как да се манипулира. Тази машинка влезе почти в лютеницата и разви заветните за маТоря 270 км/ч. Другото ми убеждение е, че в моторЯ скоростта наистина не изглежда такава, каквато е ( не се усеща )и накрая факта, че с тази Астра живеем наблизо, а само аз не съм я познавал. Тази кола не се кара, като обикновен автомобил. Направена е за болид. Разбрах, че е тествана на дино, но са тайна получените резултати. Всичко направено по нея наистина предполагат нейде около 500 кончета. На това леко купе да се достигне подобна мощ е меко казано ужасно...Но евала на Андрей и вдъхновението му да "усъвършенства" тази машина и да насочи знанията си в автомобилостроенето, защото е работил със своя мисъл, идеи и мноооого четене. А иначе аз наистина бях най-големия песимист от това, което виждах. Убедих се обаче и то не само от клиповете във Вбокс.
И аз имах подобни съмнения изказани в един друг форум. Клипа е сниман на отсечката преди входа на Бургас идвайки от София. На около 1500 метра е КПП пункт и по принцип колите редуцират скоростта си 200-300 метра преди караулката. Този път ми е до болка познат. Там рядко някой се движи в ограничителната скорост от 90 км., заради липсата на камери може би. Това е участъка, в който излизаш от магистралата. Почти никой не кара там под 120 км/ч. Една от причините е в унеса на скоростта от магистралата. По мой опит: Там се ограничавам, но движейки се със скорост от 110 км/ч все едно съм спрял и всичко това е при условия, че съм гонил колата си по магистралата с 140-150 км/ч. Другите неща, които разсеяха съмненията ми са оборотомера на Ямахата, който няма как да се манипулира. Тази машинка влезе почти в лютеницата и разви заветните за маТоря 270 км/ч. Другото ми убеждение е, че в моторЯ скоростта наистина не изглежда такава, каквато е ( не се усеща )и накрая факта, че с тази Астра живеем наблизо, а само аз не съм я познавал. Тази кола не се кара, като обикновен автомобил. Направена е за болид. Разбрах, че е тествана на дино, но са тайна получените резултати. Всичко направено по нея наистина предполагат нейде около 500 кончета. На това леко купе да се достигне подобна мощ е меко казано ужасно...Но евала на Андрей и вдъхновението му да "усъвършенства" тази машина и да насочи знанията си в автомобилостроенето, защото е работил със своя мисъл, идеи и мноооого четене. А иначе аз наистина бях най-големия песимист от това, което виждах. Убедих се обаче и то не само от клиповете във Вбокс.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
blue_lagoon
Значи важни са две неща: Важно е като пишеш нещо фа си подготвен. А България има доста коли и със 700 к.с. Наскоро един човек дори се преби с Мустанг 715 к.с в София и по вестниците го писаха. На Горубляне даже има няколко Аудита по 465,495 и 515 к.с. Това че някакъв малоумник е убил от чипове една скапана Астра си е диагноза на извършителя. Това че същата Астра няма и минимален шанс да стигне до морето например без да се счупи също. А вероятността елемент притежаващ такава подвижна гробница да си умре в леглото е нулев! Както са казали умните обаче:- "Всеки е толкова голям ,колкото са големи мечтите му. На мен ми стигат 130к.с. ,шест скорости,4,5 нафта на дълго и 7 на градско и 10 сек. ускорение до 100км.ч. А парите си инвестирам в образование,семейството си и недвижима собственост. Или с две думи ,колкото е по-малко умът на разни тъпи пубери и не само,толкова по трудно е да бъде скрит! А умът е ,като женския цикъл. Закъснее ли, хич не го чакай! Важно е само ,такива лумпени да залагат собствените си тъпи глави и да не рискуват живота на другите. Да си направят една писта и гробище до нея и да не ни занимават със съществуването си!
+1! Като прочетох за кола и си помислих за кола а то......Астра! Егати смеха! Че тъпите Опели и Фордове са едно ниво с Фиатовете отдавна бе. А че тоя си е луд за връзване е неоспорим факт