Политическа тема за изказването на Доган

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: Политическа тема за изказването на Доган

Мнениеот greedy » 25 юни 2009 19:54

Призовавам всички българи да гласуват на изборите, и да покажат къде е мястото на турската партия - извън границите на нашата държава. Стига толкова новини на турски език по БНТ, стига предимства за малцинството в България, стига турско управление!!!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 25 юни 2009 19:56

Ами така е, пак се правете на велики и не гласувайте, пък на следващите избори - доган премиер.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 юни 2009 19:56

"Власта е в мойте ръце" :evil:

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 25 юни 2009 20:11

призовавам всеки който може да отиде да гласува,за да не могат тея резняци да се доберат до парламента

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 25 юни 2009 20:16

Сега всичко зависи от нас!Остана една седмица и нещо!Ако следващата неделя не отидем да гласуваме,в понеделник вече ще е късно и ще си тънем в л***а още 4 години.Само че след това и да се съвземем,ще е късно,защото Доган и сие вече ще са се затвърдили прекалено много,за да бъдат махнати-те ще са като тумор в последния нелечим стадии!Сега все още не е късно да хванем скалпела и да изрежем тази гмеш,наричаща себе си ДПС(Движение за пари и служби).Всички пред урните на 5-ти,после ще бъде твърде късно!АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БУЛГАРИСТАН,ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ!!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 юни 2009 20:19

dani*** написа:http://www.dnes.bg/politika/2009/06/25/vlastta-e-v-moite-ryce-az-razpredeliam-finansite-v-dyrjavata.73240

:shock: :shock: :shock:
Заглавието на темата е сменено, защото удивителните не носят никаква информация!

:evil: :evil: :evil: Властта е в твойте ръце още малко!Предпочитам да ме управляват бивши мутри, националисти и кви ли не смешници още,но да знам че са БЪЛГАРИ,а не кат тоя **** шпек салам! :evil:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 юни 2009 20:21

Нищо ново няма да кажа и се радвам за което - гласувайте. За кой - не му е мястото в този форум, но гласувайте.

ПП Догат не е голямото зло на България. Той е малкото пръстче, на мен ми се ще из основи да свършим работа, от към главата...

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 25 юни 2009 20:30

Аз винаги гласувам, макар,че съм в чужбина от 7 години- Гърция,Италия,Франция и последно Холандия (4г.)
Само страхливците и мързелите не гласуват.
Глупаците гласуват за които им кажат и щото няма кво друго да правят в деня на Изборите.
Малцинствата гласуват за Доган, защото си мислят че той им помага, и все още чакат да им помогне, а положението става все по-зле..
Пенсионерите гласуват (те са най-активните) за Тодор Живков, макар че го няма в листите- разбирам ги и тях- информират се единствено от БНТ и БНР.
Работещите и безработните на средна възраст гласуват за ГЕРБ или Синята Коалиция (въпреки Костов дето изгуби изборите щото пенсионерите и Наивните гласуваха за Царя дето им обеща,че за 800 дни ще оправи България.. )
Интелектуалците,колкото и да са малко на брой, винаги застават зад Сините.
За Атака гласуват националистите и част от пенсионерите, сега е мястото да споделя, че на евроизборите в Холандия, един като Волен Сидеров (смееха му се останалите политици, а сега само му се усмихват)изненадващо спечели няколко места в Европарламента, защото и на холандските баби и дядовци им писна да бъдат тероризирани от мароканчета. Lo6oto e 4e i toi kato Volen e protiv Obedinena Evropa.
Младите гласуват за плажа, бирата, мацките или не гласуват щото са отваратени от плитиката.

Аз ще си позволя да ви направя малко агитация.
Гласувайте за Cините,Зелените или ГЕРБ.
Направете си избора сами и кажете на баби,дядовци,майки и бащи,приятели за кого да гласуват, защото на тези избори се решава съдбата на истрадалата ни Родина.

Гласувайте за когото си искате, ако не ви харесва агитацията, но гласувайте, уверявам ви готино е и ще се почувствате мн.по-добре ,отколкото ако не гласувате и после се оплаквате, че ни управляват тези дето не искате. Всеки глас е важен, Ти имаш право на избор, иначе съседката ти на 65год. решава бъдещето.заедно с Доган.

Нека на този вот пoкажем, че можем! Малко се иска от нас- да покажем,че сме по-силни и по- мнoгoбройни от тези дето си продават гласовете или вярват в миналото.
Нищо нямам против българските мюсюлмани, ама да не стане като в Косово.. :idea:
Последна промяна от berbatov на 25 юни 2009 20:40, променено общо 1 път.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 25 юни 2009 20:31

От тва изказване разбрах две неща - че политиците (най вече от БСП) имат власт и се чувстват недосегаеми,и другото нещо което ми направи впечатление е искреноста на Доган..Той поне каза за "обръчите от фирми",а сега и това че всъщност държавата я управляват няколко човека..Той е обаче е малко зло,в сравнение с комунистите.. Нека да пробваме да направим тоя път правителство без участието на комунистите..А иначе правете разграничаване между "българите,които наричате турци" и тоя смешник Доган..

Върни се в “Свободна зона”