Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Какво ли ще е?

Мнениеот Kobra666 » 25 юни 2009 20:17

"Май такива като тебе черногледи говорат че всичко е ок" ??Пич , сам не се рабираш ми се струва...А аз съм роден на Герена , 10 години и волейбол съм играл в Сиконко ..от 5 годишен съм на мачове , стадиона е срещу блока ми и колко стъпвам можеш сам да се досетиш!

Хареса ми как играхме срещу червеният отбор , срещу Спартак,Литекс , харесаха ми как играха юношите на клуба ...като Иван Цачев , хареса ми сплавта между фенове и отбор.

П.С.Колко или кога ми е харесвало как е играл отбора , това е ЛЕВСКИ и ще БЪДЕ ЛЕВСКИ със своите спадове и върхове.Но да седиш и да ми обясняваш , че отбора , попълненията , треньора и чистачката не стрували преди да е започнала подготовката и контролите ...по-добре замълчи :)

айде със здраве
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Не трябват ли на футбола морал и етика?

Мнениеот cska_90 » 25 юни 2009 20:22

Deliba6 написа:Дебелото бяло прасе, който от години грухти /плюе/ по "Левски" и свързаните с него треньор /Мъри/, изпълнителен директор /Наско/, собственик /.../, се разбрало с Бай Батков за Еньо Кръстовчев?! Не можел, все още, да се уточни със самият играч... Моля коментирайте! Докога, като ни плюе някой, ще се правим, че "роса ни роси", само защото далаверата на някой е такава? Докога достойнството ще се погазва за сметка на сребърниците!?!?!?!?!?

А Баткоф да не би да не плюе де що види????
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 юни 2009 20:24

Ае бе, радвай те се! 2-0 За Левски срещу цеца на Герена днес, 16та поредна загуба. Чакаме нова декларацийка от армейци48. Еми ей това ше е - мачкаме и толкова. И тук и навън!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 юни 2009 20:24

cska_90 написа:
Deliba6 написа:Дебелото бяло прасе, който от години грухти /плюе/ по "Левски" и свързаните с него треньор /Мъри/, изпълнителен директор /Наско/, собственик /.../, се разбрало с Бай Батков за Еньо Кръстовчев?! Не можел, все още, да се уточни със самият играч... Моля коментирайте! Докога, като ни плюе някой, ще се правим, че "роса ни роси", само защото далаверата на някой е такава? Докога достойнството ще се погазва за сметка на сребърниците!?!?!?!?!?

А Баткоф да не би да не плюе де що види????

Да така е, плюе. И затова ние феновете на Левски искаме той не само да не плюе а като цяло въобще да не говори!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Мнениеот danchovalev » 25 юни 2009 20:25

Абе и без играчи пак в омента имаме играчите с най-висок потециал в А ПФГ... но определено ни трябват още 3ма (понеже Митко Тъпото още не е подписал...)
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

ЛЕВСКИ БИ 2:0 ЦСКА, ИГРАЕ ФИНАЛ СЪС СЛАВИЯ

Мнениеот Kobra666 » 25 юни 2009 20:25

Юношите старша възраст на Левски, родени 1990 година, победиха в полуфинална среща-реванш ЦСКА с 2:0. В първия мач „сините” биха на „Българска армия” с 3:0 и с общ резултат 5:0 се класират за финала, където ще играят срещу Славия.

Нищо ново под слънцето :) :) :) Малките левскарчета знаят как се прави ;)

Иска ми се някой ден да видя Левски с поне 10 юноши налагани поне 3-4 години срещу ЦСКА ...но се съмнявам да го доживея
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 юни 2009 20:30

tprodanov написа:Ае бе, радвай те се! 2-0 За Левски срещу цеца на Герена днес, 16та поредна загуба. Чакаме нова декларацийка от армейци48. Еми ей това ше е - мачкаме и толкова. И тук и навън!

Много сериозно постижение са тези 16 поредни победи над ЦСКА. Честито и БРАВО!
В понеделник нека всички подкрепим отбора на националния стадион срещу Славия!

Финалът е на 29 юни от 18,00 часа на Националния стадион "Васил Левски"
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 25 юни 2009 20:32

delpi написа:
tprodanov написа:Ае бе, радвай те се! 2-0 За Левски срещу цеца на Герена днес, 16та поредна загуба. Чакаме нова декларацийка от армейци48. Еми ей това ше е - мачкаме и толкова. И тук и навън!

Много сериозно постижение са тези 16 поредни победи над ЦСКА. Честито и БРАВО!
В понеделник нека всички подкрепим отбора на националния стадион срещу Славия!

Финалът е на 29 юни от 18,00 часа на Националния стадион "Васил Левски"

Пу , да му *** вЕрата ...и като съм 2-ра смяна до 18,30 на работа пропускам ..а заслужават да ги подкрепим,те са истинските футболисти със синя кръв ..
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 25 юни 2009 20:42

Точно за това повдигам въпроса в темата! Не желая да се конфронтирам с никой честен и почтен запалянко!!! В спорта трябва да има морал и етика!!! Иначе да му намерят друго название!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ БИ 2:0 ЦСКА, ИГРАЕ ФИНАЛ СЪС СЛАВИЯ

Мнениеот Corwin » 25 юни 2009 20:45

Това дали сме бие не е важно, ти виж какви контузии - единият в болница, другият изкаран след 10 мин игра.

Върни се в “Архив”