Диана Найденова днес по Дарик радио в предаването "Челюсти" влезе в ролята на втората Миролюба Бенатова, като нарече феновете, които протестираха за случилото се в Катуница - скотове! В същото това предаване разказваше как детото й било в паралелка за НАДАРЕНИ деца където било и детето на журналиста Бойко Василев. Интересно как така всички деца на журналисти и политици се оказаха "надарени", тоест - нещо повече от децата на обикновенните хора?!
Не разбират ли журналистите, че хората протестират срещу тях защото ги приемат за част от статуквото през последните 20 години?! Също както политиците, социолозите, политолозите и мафиотите!
Не е ли време и страницата във Фейсбук на Диана Найденова да бъде изтрита като тази на Миролюба Бенатова?
Ето го и днешното предаване "Челюсти" по Дарик Радио. През 34-та минута от предаването Найденова казва, че феновете са скотове.:
Диана Найденова: Феновете са скотове!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Диана Найденова: Феновете са скотове!
Последна промяна от Red Warrior на 06 окт 2011 15:27, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Диана Найденова: Феновете са скотове!
Кой знае какви неща е правила без ръце на агента на ДС - Радосвет Радев за да я назначи в Дарик радио!
Ще ме прощаваш, ама няма нищо такова в предаването. Извадил си две думи от контекста и си ги интерпретирал по собствен начин.
Нито е наричала феновете "скотове", нито е казала, че детето й е било надарено и е нещо повече от останалите. Слушах цялото предаване, сега изслушах отново тези моменти, дали нещо не съм пропуснал.
Мисля, че с Тити се получи интересен разговор, без да има крайни квалификации и нападки.

Мисля, че с Тити се получи интересен разговор, без да има крайни квалификации и нападки.
Последна промяна от zaxyg на 06 окт 2011 15:09, променено общо 1 път.
- Red Warrior
- Контакти:
zaxyg написа:Ще ме прощаваш, ама няма нищо такова в предаването. Извадил си две думи от контекста и си ги интерпретирал по собствен начин.Нито е наричала феновете "скотове", нито е казала, че детето й е било надарено и е нещо повече от останалите. Слушах цялото предаване, сега изслушах отново тези моменти, дали нещо не съм пропуснал.
Пропуснал си

ми от к...та на ББ нищо друго несе очаква
пожелавам и гюпци да и идат на гости някоя вечер 

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Каза не да простерираме пред циганите, а пред народно събрание, за да не продължаваме да живеем така скотски. Има голяма разлика.
На мен също не ми е приятна, но да не стигаме и ние до крайности.

- child in time
- Контакти:
Чух само първата част от предаването със изявлението на Стив Джобс!
Но ако наистина го е направила много ще ми падне в очите!
Читавите журналисти стават все по - малко!
Но ако наистина го е направила много ще ми падне в очите!
Читавите журналисти стават все по - малко!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Red Warrior
- Контакти:
zaxyg написа:Каза не да простерираме пред циганите, а пред народно събрание, за да не продължаваме да живеем така скотски. Има голяма разлика.
Каза, че това нямало да промени скотския ни начин на живот! Кои живеят скотски освен скотовете. Мислиш ли, че всики тези хора които протестираха живеят скотски живот, или просто им е писнало от наглия мангал?! И Миролюба Бенатова каза, че феновете са употребили алкохол, а не, че са алкохолици - нали?!
Да, няма да го промени, ако не протестираме, където трябва.
Ще обърнем 2-3 мангалски коли и после всичко ще се забрави. Вижте, че всички си траят, като чакат да се размине.
Може и да бъркам, но поне аз така го разбирам.

- Red Warrior
- Контакти:
zaxyg написа:Да, няма да го промени, ако не протестираме, където трябва.Ще обърнем 2-3 мангалски коли и после всичко ще се забрави. Вижте, че всички си траят, като чакат да се размине.
Ако не си забелязал, исканията на площада в Пловдив бяха отправени към управляващите, главният прокурор и Висшия съдебен съвет, но никоя телевизия и особено Босфор ТВ не казаха за тези искания. Кои са скотовете в случая?!