Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 окт 2011 14:41

Аз честно казано никога не съм таил лоши чувства към Локо (Сф) и винаги съм за тях, когато играят с Левски, ЦСКА или Ловеч. И съм сигурен, че повечето слависти също са така. Това, което става при вас, става и при нас, така че също ви желая успех :!: А декларацията е доста добре написана :)
Изображение

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 окт 2011 14:53

alamos написа:В никое изречение не си позволих да обидя теб или отбора ти,няма и да го направя,за разлика от теб.Нито пък съм искал да се правя на умен или да защитавам Гигов.Казах каквото мисля и толкоз !
Поред: Всяка година някой юношески отбор става шампион.Това не означава,че са кой знае кви футболисти или че школата е добра.Добра е,като вадят всяка година по 1-2 момчета за своя отбор и още 3-4 за други отбори от А или Б група.М/у другото и тази титла е по времето на Гигов. Първо противоречие !
Никъде не съм казвал,че са ви взели стадион,взели са ви игрище и правят стадион.Кога е открит нямам идея,чия собственост е-също.А за това,че сегашния сектор В го правиха 20 години питай баща си и дядо си,ти си малък,пък в книжките не го пише.А колкото до квартала в който е-наистина незнам към кой от двата принадлежи.
Трето противоречие- не те вълнува кой е бил национал,ала говориш за държавен коефициент.А тия 8 мача без загуба,при Гигов ли бяха или въпреки него?
И последно-аре за публика да не говорим,щото на мачове на Локото с такава посещаемост аз съм бил,а ти само си чел.Но както и при мачовете,така и при публиката са само проблясъци.А най-посетения е 1984 със Спартак Вн,ама тва е по-дълга тема.

Не исках да влизам в спорове и смятам разговора за приключен.Идеята ми беше съвсем друга,а именно.Помислете и начертайте хубаво бъдещето си преди да изгоните Гигов,защото после ще е много,много трудно.И ще е жалко да го няма, защото за разлика от други,Локомотив наистина има традиции и история !

В никое изречение викаш, бе ти си много нагъл бе !
Поред :

Да не би Валентин Михов да е със заслуга за това че станахме 4-ти в света ? Не.Всичко беше от течението ,което даде комунизма и след това се видя до къде я докарахме....Така и със този набор който стана шампион.Гигов купуваше на килограм а на тези момчета така и не бе даден шанс.Пресен пример с Дани Пеев който го съсипаха, а сега е титуляр при Славия.Ами когато Гигов дойде изхвърли над 20 футболисти от школата.НАД 20.И почна да слага своите пионки по постове и т.н.Както и да се налагат недоразумения като сина на Дончо Донев и др. шуробаджанаци.НИКАКВО ПРОТИВОРЕЧИЕ.Те станаха въпреки Гигов и като награда той им посочи вратата.Мисленето ти е на типичен футболен мафиот приятелю, не те знам какъв си , но определено не споделям възгледите ти как трябва да се развива детско - юношески футбол.

Коментара ти по стадиона е пълен шит.Да ти кажа и аз се затруднявам да ти отговоря и не те разбирам какво точно искаш да кажеш :roll:

т.нар. от теб трето противоречие.Да, не ми пука кой е национал, пука ми дали се раздава за Локомотив.
Какво общо има това с държавния коефициент аз лично не мога да схвана.И да въпреки Гигсън направихме 8 поредни мача без загуба, защото Грозданов просто беше голям треньор, попаднал на точното място в точния момент.И какво искаш да кажеш ,че след 78 -ма нямаме успехи? Влез малко в статистиката и виж следващите години на кое място завършваме.И че играеме евротурнири през 1982/1983 ; 1985/1986 и през 1987/1988 ,дигаме купата през 82-ра , а 86-та играеме финал.Щом за хора като теб това не са успехи, ОК.Може пък аз нещо да съм сбъркан.И последно аре наистина за публика не ми говори, защото мога да ти кажа че може да сме малко , но сме верни до гроб.300-300 ама повечето са на всеки домакински мач, а на гостуване в последните 11 години отбора винаги имал подкрепа.Така че мненийцето ти си го набутай ти знаеш къде. ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 07 окт 2011 09:01

Ей ,хора стига с тва джафкане бре ! :o Че сме си българи ,българи сме ама НЯМА ЛИ ДА СЕ НАУЧИМЕ ПОНЕ ДА СЕ ИЗСЛУШВАМЕ И ДА УВАЖАВАМЕ ЧУЖДОТО МНЕНИЕ КАТО ЕВРОПЕЙЦИ ЗА КАКВИТО СЕ ИМАМЕ... :idea: :roll: ?
Сега няколко реплики за Аламоса -
1.Школа ЛОКО винаги е имал и ще има и твърдението ти че такава липсва от 40 години е абсолютно невярно !
Справка-1974 (без Гигов) шампиони за юноши ,примерно с Ради Здравков и Кольо Донев в състава...2003 -направо златно поколение-Дани Пеев,Вальо Галев,Пламен Крумов,Маджо Стоев,Росен Стоянов,Томчо Томчев,георги Долмов(Челси) и др. да си ги чувал ?От тях сега играят Галев (при нас),Крумов(Черноморец Бс-там са още и Венци Бонев и Венци Христов също наши юноши).Дани Пеев си е бетон в Славия,Маджо е в Спортист Своге титуляр...Юли Петков е капитан на Калиакра...Христозов е десен бег на Миньор Пк !
ДОТУКА СЪБРАХ ИГРАЧИ-ЛОКОМОТИВЦИ ЗА ПОЛОВИН ОТБОР ! ;)
2.СТАДИОНА ( и по-точно сектор В с проблемните въжета който според Кайчо-лъжеца има 35 години гаранция...) ГО ПРАВИХА МЕЖДУ 1975-1987 ГОДИНА -ГЛЕДАЛ СЪМ ГО С ОЧИТЕ СИ !
3.За публиката няма какво да се говори ,щото отлива е тотален навсякъде и само с много кинти и хиляди финтове обикновения беден зрител ще дойде(справка Черноморец при Балъков).И все пак понеже съм малко по-стар си спомням мача с Андерлехт когато А и В сектор на стария Васил Левски бяха препълнени,бях ина реванша със Щутгарт 1980г. КОГАТО НЕ СИ НАМЕРИХ БИЛЕТИ ЗА "НАШИЯ" В СЕКТОР ЩОТО НЯМАШЕ ,ТА СЕ НАБИХ В Б СЕКТОР...Че на мачовете през 70 и 80 години като играехме с Цска и Левски на националния оставаха празни съответно Б и Г сектори...

Темата обаче беше какво да се прави в тая криза за да се оправиЛЮБИМИЯТ НИ(ПОНЕ НА МЕН) ЛОКО !? :roll: :shock:

LOKOMOTIV SF
Контакти:

Мнениеот LOKOMOTIV SF » 10 ное 2011 23:38

[А на вас кое ви е голямото, без момента?Това, че сте от София ли ви прави голям отбор?

Все едно във Франция Сент Етиен или в Италия Торино да се пънат, че са големи отбори, защото в миналото са били нещо![/quote]

4 пъти шампион на България (1940, 1945, 1964, 1978)
4 пъти носител на Националната купа (1948, 1953, 1982, 1995)
6 пъти вицешампион (1941, 1946, 1947, 1957, 1965, 1995)
9 пъти бронзов медалист (1949, 1952, 1954, 1960, 1968, 1979, 1996, 2007, 2008)
Носител на Балканската клубна купа (1973)
Финалист за Купата на Съветската армия (1975, 1977 и 1986)
Четвъртфиналист за купата на УЕФА (1980)
Европейски железничарски шампион (1961, 1963)
Балкански клубен шампион (1973)
Носител на железничарската купа на България (1935, 1941, 1942, 1943, 1946, 1954, 1956, 1957)
Това ни прави голям отбор

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 11 ное 2011 13:31

Явно темата е изчерпана. Пуснете си тема за легендарните си успехи и ще видите, че в София Локомотив е на поне четвърто място по успехи. Ключ и архив.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”