Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - ЛЕВСКИ [16.10.2011 / 18.00]

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2011 18:04

would написа:Като прочетох една тема зрелища, страшилища и други тем подобни, почвам да се плаша срещу кого излизаме :roll: :roll: .
Истината е, че поне според мен, имаме най-добрите футболисти в България, един много слаб треньор, което малко уравновесява нещата, но си мисля че Левски ще победи в Бургас.

Нали ? Интересна е темата за зрелищата, но нЕма да се плашиш. Ние така си пишем. Иде ни отвътре. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

would
Контакти:

Мнениеот would » 04 окт 2011 20:14

НТодоров, ще ти го обясня по-простичко, че дори и ти да ме разбереш :roll:
За това с плашенето, е очевадна ирония.
Аз съм левскар и откакто пиша в този форум, никога не съм прогнозирал, че ще загубим, независимо с кого играем.
Най-малкото се притеснявам, от отбор с 500 човека публика и неуравновесен клоун, подскачащ на тъчлинията, изпълняващ функцията треньор :roll: :roll:
Живи и здрави, ще гледаме мача, ако не спечелим, ще съм един от първите, който ще ви поздрави във вашия форум.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 05 окт 2011 01:31

Странно,като чета коментари си мисля,че Левски е направил кой знае какво срещу разградения двор на Локомотив София...Истината лъсна срещу 3-месечния проект на Лудогорец и Спартак Търнава,а мача срещу Литекс попада в графата моментни проблясъци.

Този мач би попаднал в графата "шампионски" ако всичко не беше пропиляно...Херо много трудно би дал на задна в този мач,дори напротив-Черноморец ще играе на живот и смърт срещу Левски.

Треньорът Гонзо тотално се е дискредитирал,но не мога да проумея защо трябва да се чака до Нова година или Гергьовден за да се разбере,че сезона е проигран,а отбора е разграден двор без школа и методи на работа?

В момента Г.Иванов все едно прави напук на всички,дори и на себе си иска да докаже,че става за треньор.Да,ама не.По - добре да напусне като мъж и да остави някакви минимални шансове за титлата.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 05 окт 2011 09:29

1:2Хр.Йовов и Тасевски
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 05 окт 2011 12:56

Надявам се че Херо няма тръгне да се навежда кокто е правил други години.
Има за какво да играе , при това положение резултата е 2:1 .8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Мнениеот Zavinagisin » 05 окт 2011 14:34

Хан Крум написа:Надявам се че Херо няма тръгне да се навежда кокто е правил други години.
Има за какво да играе , при това положение резултата е 2:1 .8-)

Бързо на преглед братле, незнам кога и къде се е навеждал херо щом знаеш, значи имате нещо общо двамата :lol: с тези навеждания отпреди , 0:2 газим наред.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 05 окт 2011 16:03

[quote="would"]НТодоров, ще ти го обясня по-простичко, че дори и ти да ме разбереш :roll:
За това с плашенето, е очевадна ирония.
Аз съм левскар и откакто пиша в този форум, никога не съм прогнозирал, че ще загубим, независимо с кого играем.
Най-малкото се притеснявам, от отбор с 500 човека публика и неуравновесен клоун, подскачащ на тъчлинията, изпълняващ функцията треньор :roll: :roll:

Прости моята несхватливост и не ми се сърди за това :roll: ... Доколкото разбирам ти не си притеснително момче ( аз и това те посъветвах де). Прости обаче моя дързък опит да противореча на твоите прогнози, но да вметна, че ако си метеоролог и продължавам безрезервно да ти вярвам ще ме изкараш насред юли с ушанка, защото е видно, че и вечните ти прогнози за победи на Левски не успяват. Впрочем прогнозирай. На никого не пречиш, ама не залагай...За подскачащия и неуравновесен треньор предполагам визираш Гонзо, защото ако имаш предвид Херо - ще те обвиня в човек, който нито си има идея, нито знае с кого всъщност играе Левски. От цялата си несхватливост обаче схванах, че този сезон мач на Черноморец не си гледал, което не е и задължително условие де. Ще гледаш другата седмица със сигурност.
ПС: Още едно уточнение: Ние на мач ходим по 150-200 човека и само в краен случай, празници или поводи се събираме по 500 човека...Допускам все пак да си писал за друг отбор, друга публика и друг тренЕр. Ако е така - прости моята намеса... :)

would
Контакти:

Мнениеот would » 05 окт 2011 17:52

НТодоров, миналата година, когато входът на "Гнездото на акулките" беше безплатен имаше 10 000,а когато вашето ръководство сложи по 5 лв билет втория полусезон - максимум по 500 човека (с теб 501) :roll:
Този полусезон, гледах мачовете на Черноморец с ЦСКА и Берое и на двете срещи, Херо си подскачаше по тъчлинията (даже отнесе псувни от Радуканов) :roll:
По въпросът за залагането, имам приоритет да не залагам любимите си отбори (Левски и Ювентус),или ги играя само в дербитата (пример - мачовете с Литекс,ЦСКА и съответно с Милан, Интер, Фиорентина и Рома).

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 окт 2011 21:18

Херо спешно в Австрия заради тежко заболяване?

Димитър Димитров няма да води Черноморец в мача с "Левски"

Треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров е съобщил неприятна вест на своите футболисти след днешната контролна среща с Черноморец (Поморие). Херо е разкрил пред своите играчи, че има сериозно заболяване, гласи горещият слух, който разтърси Бургас.

Треньорът е обявил, че в следващите дни ще замине на лечение в Австрия. Заради това той няма да може да води тима си в мача с “Левски” от 9 кръг на “А” група. Откакто се завърна в България през пролетта, Херо отхвърли няколко предложения от чужбина, позовавайки се на семейни проблеми.

"Това са прекалено лични неща и не искам да коментирам", заяви Димитър Димитров пред БЛИЦ относно достигналата до нас информация./БЛИЦ

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 окт 2011 13:29

would написа:НТодоров, миналата година, когато входът на "Гнездото на акулките" беше безплатен имаше 10 000,а когато вашето ръководство сложи по 5 лв билет втория полусезон - максимум по 500 човека (с теб 501) :roll:
Този полусезон, гледах мачовете на Черноморец с ЦСКА и Берое и на двете срещи, Херо си подскачаше по тъчлинията (даже отнесе псувни от Радуканов) :roll:
По въпросът за залагането, имам приоритет да не залагам любимите си отбори (Левски и Ювентус),или ги играя само в дербитата (пример - мачовете с Литекс,ЦСКА и съответно с Милан, Интер, Фиорентина и Рома).

Ти май наистина нищо не знаеш за Черноморец. Не е и задължително де, но приеми един приятелски съвет от мен да не пишеш за неща, които само си чул, дочул или недоразбрал. С риск да ти стана неприятен и да те занимавам с други нещица ще вмета:
1. "Гнездо на акули" не е стадион или официален терен на отбора. Това е т.н кампус построен в Бургаския кв. Сарафово и е единствен по рода си в България. Снимки няма да ти пускам - чичо Гугъл ги има...
2. Черноморец играе мачовете си на стадион "Лазур", който Митьо Събев превзе, завзе и отдаде по наем на своя отбор Черноморец, като преди това затри предишния си Нафтекс .
3. Последния безплатен мач на стадион Лазур беше точно преди 30 месеца ( или два футболни сезона)
4. Когато мачовете на отбора бяха безплатни ходеха над 15 000, а не , както твърдиш 10 000.
5. 7 000 човека ходеха на мач преди 26 месеца с цени на билета от 7 лв.
6. Тотално бъркаш Чиликов с Херо по тъч линиите;
7. При цени на билет от 15 лв. се "излъгаха" точно 800 човека за мача с ЦСКА - пролетния полусезон, а в края на същия полусезон, когато заиграхме на тото отиваха само 50 човека на мач...дори и аз не бях сред тях;
8. От началото на новия сезон за първия мач бяхме 400 човека с билети от 6лв. за супер Калиакра. С играта си обаче този сезон отбора започна да връща публиката си независимо от цените и скромните ни съперници. Последния домакински мач със Славия бяхме вече ЦЕЛИ 1000 човека. :)
9. От следващия кръг ръководството ни е редуцирало цените и за мача с вас ще влизаме вече с цена на билета - 5лв., а за мачове с ала Калиакра и Видима с по 3 лв. Още на 14.10. очаквам минимум 10 000 на стадиона
10. От липса на наша публика пък точно вие не моЙ се оплачете. Срещу вас винаги сме викали минимум 10 000 гърла.
Дано съм ти бил полезен с това инфо за един отбор, който надали ще предизвиква повече интерес у теб след края на мача с Левски освен, ако не се влюбиш в играта му... :) Успехи ви желая и нека по-добрия победи.

Върни се в “Архив”