Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

миле гърбавия

Re: Марчо Дафчев и Караджинов изгонени от Локо София

Мнениеот миле гърбавия » 05 окт 2011 06:16

kanarche написа:Няма място за униние фенове на Локо- колкото и малко да сте, вие сте голяма сила и изметете боклука от ЛОКОМОТИВ! Не е страшно даже отбора да изпадне, престъпника да се махне и така нататък, по страшно е вече почти двадесетгодишното положение, при което този отбор изгуби своята идентичност и харизма и стана част от синьо- червената мъгла обхванала българския футбол и задушаваща го вече 50 години! Къде е пословичния локомотивски дух- това меду другото важи и за другия славен някога софийски клуб- Славия, който също е пред закриване и е превърнат в посмешище и подлога на синьо- червената мафия!

Май човека ще излезе прав,а?

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 05 окт 2011 09:11

ЗА ШКОЛАТА И БАЗАТА СИ ПРАВ ,НО ЗА ПУБЛИКАТА НЕ ... :o :lol: !ИМА МНОГО ХОРА КОИТО ОТДАВНА НЕ ХОДЯТ НА МАЧОВЕ ЗАРАДИ ЛЪЖЕЦА И ОБКРЪЖЕНИЕТО МУ! ДОРИ И ТАКА НА МАЧА С ПОЛЯЦИТЕ ПАК ИМАШЕ 3-4000 ДУШИ .СТАДИОН СЪЩО СИ ИМАМЕ КОЙТО С НЯКОЛКО КОЗМЕТИКИ(КАТО НА АРМИЯТА) СИ Е ДОСТА ДОБЪР ЗА БЪЛГАРИЯ !ТАКА ЧЕ ХИЧ НЕ НИ БЪРКАЙ СЪС СЕПТЕМВРИ ИЛИ ОКТОМВРИ... ;)

alamos
Контакти:

Re: Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза

Мнениеот alamos » 05 окт 2011 11:19

Съжалявам,че първия ми пост ще бъде мрачен,но такива са реалностите.Осмелявам се да пиша,за да се поразсеят заблудите на някои хора тук.А те са доста-заблудите,не хората:
1.Затрили ДЮШ- Локото няма школа от 40 години.Имат един силен набор1965 и след него са Пеев и Гъргоров.Гошо Борисов и настоящия треньор не ги броя,защото нямам спомен да са били национали.
2.Нямало база-ами никога не е имало.Сгурията,маломерното помощно теренче до бараките на бившата спортна рота и нивите в Требич.Така си е от 40 години
3.Нямало стадион-Локо никога не са имали такъв.След като им взимат игрището в Захарна фабрика се преместват в Надежда ли е,в Свобода ли е и аз незнам.Сегашното подобие го строиха двайсет години десетина войничета от Строителни войски.И имаше сезони в които добрата стара Славия беше на изпадане,Локото я спасяваха,та войничетата от десетина ставаха на петдесетина за по няколко месеца.
4.Нямало отбор-отбор няма откакто Начко( Светла ти памет,майсторе) напусна.Оттогава има по някой и друг проблясък само.
5.Бройката на публиката няма да я коментирам,тя винаги си е била малобройна с изключение на някой мач на петилетка веднъж.

Романтиката"Локомотив" свърши през осемдесетте години,после всичко е само на мускули.Мисълта ми е да не бързате да гоните Гигов,щото има отбори,които възкръсват след това и тръгват напред,но са много по-малко от тези,които изчезват от футболната карта,примери бол.А вие сте по-скоро от вторите,предвид нещата които изброих по-горе.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 окт 2011 11:33

Hugo Boss написа:Аз знам какво представлява Караджинов и въобще не съжалявам за изгонването му. Да ми реже сламки в Найт Флайт за да има с какво да перка белото - не мерси! ...

Винаги съм се чудел, като пишете такива неща в интернет пространството, дали сте го виждали с очите си или пишете по слухове :roll:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 окт 2011 12:14

аламос,

Явно или си много малък или си много ограничен, просто няма смисъл даже да ти отговарям.
Всяка една буква която си написал няма нищо вярно в нея и ти самия го знаеш.
Прочети малко история на Локомотив и тогава пиши глупости.Аман от разбирачи. :evil:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

alamos
Контакти:

Мнениеот alamos » 05 окт 2011 12:26

Колега,не искам да чета историята,просто си казвам мнението,основано на мои наблюдения.Обори само едно от твърденията ми с факти и тогава пак ще спорим.Колкото до възрастта ми,ще ти кажа,че съм присъствал наживо на една домакинска загуба на Локото от Щутгарт.Ти прочети историята и ще разбереш коя година е било това,с тази разлика,че мога да ти кажа и някои подробности от този мач,които чичко Гугъл няма как да ти сподели.И понеже си историк,да те питам кой е най-посетения мач на Локото на собствения му стадион ? На него също съм бил ;)

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 окт 2011 12:35

alamos написа:Колега,не искам да чета историята,просто си казвам мнението,основано на мои наблюдения.Обори само едно от твърденията ми с факти и тогава пак ще спорим.Колкото до възрастта ми,ще ти кажа,че съм присъствал наживо на една домакинска загуба на Локото от Щутгарт.Ти прочети историята и ще разбереш коя година е било това,с тази разлика,че мога да ти кажа и някои подробности от този мач,които чичко Гугъл няма как да ти сподели.И понеже си историк,да те питам кой е най-посетения мач на Локото на собствения му стадион ? На него също съм бил ;)

Динамо Тбилиси 3-1 25 000 1987 г.

Каза си мнението, ше те оборя по всички параграфи , но понеже си тъпо копеле просто не си ми интересн и не ми се занимава с дребни душици като теб .Аре у лево смотаняк ! :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

alamos
Контакти:

Мнениеот alamos » 05 окт 2011 12:42

За най-посетен мач от вътрешното първенство имах предвид,ама както и да е...Като нямаш аргументи,пич,се почва с обидите.

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 05 окт 2011 14:16

Лично пред мен барманката в Найт Флайт му сряза "тайно" една сламка в подходящ размер :) Това беше след мача с македонците.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 окт 2011 15:34

alamos написа:Съжалявам,че първия ми пост ще бъде мрачен,но такива са реалностите.Осмелявам се да пиша,за да се поразсеят заблудите на някои хора тук.А те са доста-заблудите,не хората:
1.Затрили ДЮШ- Локото няма школа от 40 години.Имат един силен набор1965 и след него са Пеев и Гъргоров.Гошо Борисов и настоящия треньор не ги броя,защото нямам спомен да са били национали.
2.Нямало база-ами никога не е имало.Сгурията,маломерното помощно теренче до бараките на бившата спортна рота и нивите в Требич.Така си е от 40 години
3.Нямало стадион-Локо никога не са имали такъв.След като им взимат игрището в Захарна фабрика се преместват в Надежда ли е,в Свобода ли е и аз незнам.Сегашното подобие го строиха двайсет години десетина войничета от Строителни войски.И имаше сезони в които добрата стара Славия беше на изпадане,Локото я спасяваха,та войничетата от десетина ставаха на петдесетина за по няколко месеца.
4.Нямало отбор-отбор няма откакто Начко( Светла ти памет,майсторе) напусна.Оттогава има по някой и друг проблясък само.
5.Бройката на публиката няма да я коментирам,тя винаги си е била малобройна с изключение на някой мач на петилетка веднъж.

Романтиката"Локомотив" свърши през осемдесетте години,после всичко е само на мускули.Мисълта ми е да не бързате да гоните Гигов,щото има отбори,които възкръсват след това и тръгват напред,но са много по-малко от тези,които изчезват от футболната карта,примери бол.А вие сте по-скоро от вторите,предвид нещата които изброих по-горе.

aламо ли си кво си, добре.
Искаш аргументи.Да те почвам ли ? А? Ма нямаш никакви проблеми.Защото "твоите си наблюдения" както казах са си твои наблюдения, сеш се.

Аз приятелю сера на тях.

Ет ти аргументите :

аламо казва:

Какво ми пука че не били национали бе ! Тони Велков беше и Е един от най-сърцатите футболисти играли и защитавали с чест фланелката на Локо.Пеев и Гъргоров казваш , Гошо Борисов ахм ами момчетата които станаха шампиони 2001-ва година тях къде ги забравяш.Или може би това не е успех на школата?Защото може би на теб така ти изнася.Да, от този отбор пак има играчи които останаха и играят професионален футбол като Галев, Пл. Крумов, Маджо и т.н., НО шампиони ли са, шампиони са.ТОЧКА.

аламо казва :

Прочети пак малоумното ти изявление.Прочете ли го ? Ха сега ми кажи тиквенико коя година е построен стадиона ?
И за каква база е ставало въпрос след като по онова време въобще се е работело по друг начин и в случая базата която казваш е била напълно достатъчна.

аламо казва:

Пак ще те накарам да прочетеш написаното от самия теб.1-во и основно е че ти сам си противоречиш.Нямали сме стадиона,ама сме имали и са ни го взели. :lol:

Второто болднато и той не знаел , абе какво да те коментирам въобще.На чужд гръб и сто тояги са малко,нали ? ;)
Каква Славия, кви 5 лева, какви банички със праз те гонят.

Терена си го имаше и преди само че имаше само една трибуна А сектор и три реда седалки във В сектор.Капиш?

аламо казва :

8 поредни мача без загуба в Европа.
Единствения български отбор победил френски такъв на негова земя.
Я ми кажи великия Цска с Пенев, Стоичков, и т.н. от кой загуби единствено тогава бе мойто момче?
И още и още успехи въпреки ЧНГ ( Чудото Николайчо Гигов ) ами да ти кажа е тези проблясъци че сме непобедени в Европа и носим държавен коефициент не е ли нещо?

аламо казва :

Хехе тук вече директно мога да ти направя и диагноза:
Болен фен на Левски , който най-вероятни е имал/има някакви симпатии към нас , НО НЕ ЗНАЕ АБСОЛюТНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! За това просто те моля МЛЪКНИ :x
По онова време 1-во задължително да прочетеш една книжчица на Крум Милев където НЕКОЛКОКРАТНО СМЕ пълнели стадиона Юнак по 30-35 000 , 70-те и 80-те е имало мачове с 10,15,20 000 ти добре ли си?Дори по Гиговото време идваха хора, с Литекс 1-0 99-та година имаше 18 000, следващия кръг с Нефтохимик имаше 11 000 ще ти го напиша с букви за да го четеш ЕДИНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДУШИ.КАПИШ?

Гигов изгони всички тези хора с дребните си далаверки и игрички , като дори и тогава идваха ПОНЕ по 3-4000 души и си спомням как по-старите буфери се мръщеха на тази бройка.

Така.

Не ми отговаряй, защото мнението ти е да се покажеш колко си УМЕН и колко се велик.Ама не си и мен не ме интересува.

ЗАКРИВАЙ ! ГИГОВ ВЪН !

Върни се в “Архив”