alamos написа:Съжалявам,че първия ми пост ще бъде мрачен,но такива са реалностите.Осмелявам се да пиша,за да се поразсеят заблудите на някои хора тук.А те са доста-заблудите,не хората:
1.Затрили ДЮШ- Локото няма школа от 40 години.Имат един силен набор1965 и след него са Пеев и Гъргоров.Гошо Борисов и настоящия треньор не ги броя,защото нямам спомен да са били национали.
2.Нямало база-ами никога не е имало.Сгурията,маломерното помощно теренче до бараките на бившата спортна рота и нивите в Требич.Така си е от 40 години
3.Нямало стадион-Локо никога не са имали такъв.След като им взимат игрището в Захарна фабрика се преместват в Надежда ли е,в Свобода ли е и аз незнам.Сегашното подобие го строиха двайсет години десетина войничета от Строителни войски.И имаше сезони в които добрата стара Славия беше на изпадане,Локото я спасяваха,та войничетата от десетина ставаха на петдесетина за по няколко месеца.
4.Нямало отбор-отбор няма откакто Начко( Светла ти памет,майсторе) напусна.Оттогава има по някой и друг проблясък само.
5.Бройката на публиката няма да я коментирам,тя винаги си е била малобройна с изключение на някой мач на петилетка веднъж.
Романтиката"Локомотив" свърши през осемдесетте години,после всичко е само на мускули.Мисълта ми е да не бързате да гоните Гигов,щото има отбори,които възкръсват след това и тръгват напред,но са много по-малко от тези,които изчезват от футболната карта,примери бол.А вие сте по-скоро от вторите,предвид нещата които изброих по-горе.
aламо ли си кво си, добре.
Искаш аргументи.Да те почвам ли ? А? Ма нямаш никакви проблеми.Защото "твоите си наблюдения" както казах са си твои наблюдения, сеш се.
Аз приятелю сера на тях.
Ет ти аргументите :
аламо казва:
1.Затрили ДЮШ- Локото няма школа от 40 години.Имат един силен набор1965 и след него са Пеев и Гъргоров.Гошо Борисов и настоящия треньор не ги броя,защото нямам спомен да са били национали.
Какво ми пука че не били национали бе ! Тони Велков беше и Е един от най-сърцатите футболисти играли и защитавали с чест фланелката на Локо.Пеев и Гъргоров казваш , Гошо Борисов ахм ами момчетата които станаха шампиони 2001-ва година тях къде ги забравяш.Или може би това не е успех на школата?Защото може би на теб така ти изнася.Да, от този отбор пак има играчи които останаха и играят професионален футбол като Галев, Пл. Крумов, Маджо и т.н., НО шампиони ли са, шампиони са.ТОЧКА.
аламо казва :
2.Нямало база-ами никога не е имало.Сгурията,маломерното помощно теренче до бараките на бившата спортна рота и нивите в Требич.Така си е от 40 години
Прочети пак малоумното ти изявление.Прочете ли го ? Ха сега ми кажи тиквенико коя година е построен стадиона ?
И за каква база е ставало въпрос след като по онова време въобще се е работело по друг начин и в случая базата която казваш е била напълно достатъчна.
аламо казва:
3.Нямало стадион-Локо
никога не са имали такъв.След като им взимат игрището в Захарна фабрика се преместват в Надежда ли е,в Свобода
ли е и аз незнам.Сегашното подобие го строиха двайсет години десетина войничета от Строителни войски.И имаше сезони в които добрата стара Славия беше на изпадане,Локото я спасяваха,та войничетата от десетина ставаха на петдесетина за по няколко месеца.
Пак ще те накарам да прочетеш написаното от самия теб.1-во и основно е че ти сам си противоречиш.Нямали сме стадиона,ама сме имали и са ни го взели.
Второто болднато и той не знаел , абе какво да те коментирам въобще.На чужд гръб и сто тояги са малко,нали ?
Каква Славия, кви 5 лева, какви банички със праз те гонят.
Терена си го имаше и преди само че имаше само една трибуна А сектор и три реда седалки във В сектор.Капиш?
аламо казва :
4.Нямало отбор-отбор няма откакто Начко( Светла ти памет,майсторе) напусна.Оттогава има по някой и друг проблясък само.
8 поредни мача без загуба в Европа.
Единствения български отбор победил френски такъв на негова земя.
Я ми кажи великия Цска с Пенев, Стоичков, и т.н. от кой загуби единствено тогава бе мойто момче?
И още и още успехи въпреки ЧНГ ( Чудото Николайчо Гигов ) ами да ти кажа е тези проблясъци че сме непобедени в Европа и носим държавен коефициент не е ли нещо?
аламо казва :
5.Бройката на публиката няма да я коментирам,тя винаги си е била малобройна с изключение на някой мач на петилетка веднъж.
Хехе тук вече директно мога да ти направя и диагноза:
Болен фен на Левски , който най-вероятни е имал/има някакви симпатии към нас , НО НЕ ЗНАЕ АБСОЛюТНО ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! За това просто те моля МЛЪКНИ
По онова време 1-во задължително да прочетеш една книжчица на Крум Милев където НЕКОЛКОКРАТНО СМЕ пълнели стадиона Юнак по 30-35 000 , 70-те и 80-те е имало мачове с 10,15,20 000 ти добре ли си?Дори по Гиговото време идваха хора, с Литекс 1-0 99-та година имаше 18 000, следващия кръг с Нефтохимик имаше 11 000 ще ти го напиша с букви за да го четеш ЕДИНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДУШИ.КАПИШ?
Гигов изгони всички тези хора с дребните си далаверки и игрички , като дори и тогава идваха ПОНЕ по 3-4000 души и си спомням как по-старите буфери се мръщеха на тази бройка.
Така.
Не ми отговаряй, защото мнението ти е да се покажеш колко си УМЕН и колко се велик.Ама не си и мен не ме интересува.
ЗАКРИВАЙ ! ГИГОВ ВЪН !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!