Серия А: Ювентус - Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Сериа А: Ювентус - Милан

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2011 22:00

milan199440barca написа:Пато в момента има по-добър голов коефициент от Индзаги. Вкара на "Бернабеу" и "Камп Ноу". Разбира се, бразилецът е още далеч от КПД-то на Филипо в Европа. Ако е здрав и вкарва по 15-на гола на сезон, след 3 години ще е в десетката на голмайсторите на Милан за всички времена. Аз също съм фен на Пато, но това не ми пречи да виждам, че той е трагичен от "Копата" насам. Изобщо, на доста футболисти им падна формата след края на миналото първенство. Алегри трябва доста да поработи. Убеден съм, че ако ще се постигат някакви успехи в Европа, а не поредното отпадане на 1/8 финал от английски отбор, то това ще стане с Пато и Ибрахимович като двойка нападатели. Време е Алегри да започне да мисли малко по-офанзивно. Води Милан, не кой да е. Трябва да използва шанса, който му се дава.Ако не го направи, ще последва съдбата на Дзакерони.

На "Милан" му трябва Фалкао това е. Формата на футболистите е слаба, защото неправилно бяха направени излишно много експерименти. Защото тези, които играха на Копа Америка, получиха прекалено много почивка. А там не направиха нещо запомнящо се.
Настоящото поколение бразилски футболисти са ужасно слаби. Истината е в Европа. Нападател или трябва да бъде взет, или трябва да се налага сериозно Ел Шарафи. Момчето наистина има талант. Полузащитникът ще дойде, няма начин.
За сведение на по - младите потребители като години, Марко ван Бастен влезе преди много години на мястото на забележете кого, Йохан Кройф, и вкара четири гола. Това беше неговият дебют, а беше едва на осемнадесет. Ето това се казва талантлив футболист, а и знаеше как да се пази, макар че няколко пъти получи тежки контузии, като последната му уби кариерата.
Пато вече не знам колко пъти се контузи и колко пъти още ще се контузва. Както и да е.
Навремето футболистите бяха научени от само себе си, днес започват тепърва да се учат, когато започват да тренират. Е, няма как да стане!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 04 окт 2011 22:59

По принцип ти разбирам позицията, но предпочитам да говоря за релността в Милан. А тя в момента е Пато, Ибра, Касано, Робиньо, Боатенг. Иначе и аз, естествено искам да видя зимата двам нови нападатели и двама полузащитника. Дали ще е Кавани, Фалкао или някой друг - все тая. Стига да има нужната класа, манталитет на победител и добър голов коефициент в ЕКТ. Шева, преди да дойде в Милан, имаше към 20 гола за Динамо в Европа.

До края на Октомври ще стане ясен сезона на Милан в Италия. Нищо чудно да водят борба за третото място с Интер, Удине, Лацио и Рома, ако не спечелят и 4-те мача. Това е и най-лошия вариант, но си мисля, че няма да се стигне дотам. Ще успеят да вземат 12-те точки. А през зимния трансферен прозорец ще стане ясна и съдбата на Милан в ШЛ. Ако не се подсилят - максимум четвъртфинал.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 05 окт 2011 01:05

daniel875 написа:
milan199440barca написа:Пато в момента има по-добър голов коефициент от Индзаги. Вкара на "Бернабеу" и "Камп Ноу". Разбира се, бразилецът е още далеч от КПД-то на Филипо в Европа. Ако е здрав и вкарва по 15-на гола на сезон, след 3 години ще е в десетката на голмайсторите на Милан за всички времена. Аз също съм фен на Пато, но това не ми пречи да виждам, че той е трагичен от "Копата" насам. Изобщо, на доста футболисти им падна формата след края на миналото първенство. Алегри трябва доста да поработи. Убеден съм, че ако ще се постигат някакви успехи в Европа, а не поредното отпадане на 1/8 финал от английски отбор, то това ще стане с Пато и Ибрахимович като двойка нападатели. Време е Алегри да започне да мисли малко по-офанзивно. Води Милан, не кой да е. Трябва да използва шанса, който му се дава.Ако не го направи, ще последва съдбата на Дзакерони.

На "Милан" му трябва Фалкао това е. Формата на футболистите е слаба, защото неправилно бяха направени излишно много експерименти. Защото тези, които играха на Копа Америка, получиха прекалено много почивка. А там не направиха нещо запомнящо се.
Настоящото поколение бразилски футболисти са ужасно слаби. Истината е в Европа. Нападател или трябва да бъде взет, или трябва да се налага сериозно Ел Шарафи. Момчето наистина има талант. Полузащитникът ще дойде, няма начин.
За сведение на по - младите потребители като години, Марко ван Бастен влезе преди много години на мястото на забележете кого, Йохан Кройф, и вкара четири гола. Това беше неговият дебют, а беше едва на осемнадесет. Ето това се казва талантлив футболист, а и знаеше как да се пази, макар че няколко пъти получи тежки контузии, като последната му уби кариерата.
Пато вече не знам колко пъти се контузи и колко пъти още ще се контузва. Както и да е.
Навремето футболистите бяха научени от само себе си, днес започват тепърва да се учат, когато започват да тренират. Е, няма как да стане!
Фалкао е типичен централен нападател консуматор като Индзаги.Трябва някой да му създава положенията.А и вместо в някой от грандовете в Европа отиде в Атлетико,другата звезда на Порто Хълк си е още там,най-много да отиде в Анжи скоро...Колкото до контузиите,да обвиняваш някого,че не може да играе поради травма е повече от несериозно.В последните два сезона проблемите с травми в отбора са огромни,пред това определено не беше така,нямам представа каква е причината.Колкото до Ван Бастен-той е един и никога няма да се повтори.Най-великият централен нападател на всички времена!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 окт 2011 01:53

Много ми харесва как разсъждавате тука и ако позволите ще си изкажа и аз мнението.. Макар и да не съм от Милан следя много добре Калчото и мога да дам мнение според мен за ситуацията във вашия отбор и от нужните им играчи.
Гледам ,че спора тука се основава на това какъв нападател трябва да дойде в отбора.
Според мен вие имате едни от най добрите нападатели и ще се обоснова.
Ибрахимович ,след махането на Ето,о става най добрия нападател в Калчото, който е от нивото на Фалкао( дори по добър ), висок снажен същевременно техничен . Върху Златан трябва да се гради играта на Милан.
Пато- един от най бързите и конвертируеми играчи в Калчото, доказва го и с головете.
Касано - най важното качество което притежава е огромния опит и това, че може да задържа топката.
Трябва ви играч(и) които да могат да правят връзката между халфовете и тези нападатели.
След напускането на Пирло вие взехте неговото младо копие Акуилани, но той е твърде мек и не успява да покаже качествата си . Според мен на вас ви трябва играч като Диего ( не се смейте) който да задържа топката и да подава точно.
Освен това вие нямате и типични бързи крила които да разцепват противниковите защити.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 05 окт 2011 02:50

О, това за полузащитниците е ясно. Разговорът се завъртя около Пато. Честите контузиите на Пато, естествено, му пречат да е в оптимална, не само физическа, но и спортна форма.
Накъсва се тренировъчния процес и т.н. Ситуацията в атака е такава, че спокойно мога да взаимствам заглавието на един роман, за да я определя. "Големите надежди" това е атаката в момента. Пато е последния футболист, около чийто трансфер в Милан съм се вълнувал. Дали ще дойде или няма да дойде. Но и той си остава голяма надежда. Какъвто е Робиньо. Още от времето му в Реал(Мадрид). Такъв е и Касано, такъв е и Ибра. Въпреки, че казват "С Ибра върви и титлата". Ибрахимович не е постигнал нищо в Европа. Това е ултимативния тест за привържениците на Милан. И сега в атака сме с "големите надежди", в средата има дупка, Неста е пред отказване, а Бонера дебне зад ъгъла. И всичко това пред погледа на колебливия Абиати. Въпреки това, Абиати и Пато имат пълна подкрепа от моя страна. Общо-взето такава е ситуацията в Милан. Все пак, в годините между 5-та и 6-та купа от ШЛ, Милан не направи нищо в Европа. Не може винаги да се печели и отбора да играе добре. Лесно се свиква с успехите, но има и такива периоди.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 14 окт 2011 22:26

daniel875 написа:

Милан имат толкова много нападатели и то от класа ! Ще ни е полезен, но звездите в отбора са много и е трудно избор. Представи си какво ще прави Алегри ! Робиньо,Ибрахимович,Пато,Касано и с Фалкао какво да прави ? Като му поискат всички да са титуляри, какво правим ? Това са играчи от класа, не са някакви резерви ! Нужно ни е бързо момче, и младо. Бейл за 60 милиона минимум ни трябва. Вайно е да са младички.Също Гансо, Пато, Неймар,Диого, Елано това са няколко от многото силни футболисти в Бразилия от това поколение ! Не казвай, че са слаби ;)
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Милан”