Това днес ми напомня за бай Тошовото време, когато Тато казваше някоя глупост, а после една дузина лакеи се опитваха да обяснят колко гениална мисъл е изрекъл Вожда ...
1. ГЕРБ води държавата към тоталитаризъм, а народа към просешка тояга. В този ред на мисли ВСЯКО друго управление на България ще е по-добро от това на ГЕРБ.
Така че алтернатива на ГЕРБ е ВСЯКО друго управление !
2. Бойко оправи икономиката на България и взе да дава акъл на Европейския съюз.
3. Думата "естремисти" е възможно най-неподходящата в дадения случай.
4. Вие наистина ли смятате, че правителствата на Гърция, Португалия и Испания са толкова глупави, че не са могли да направят елементарна сметка за бъдещето ?
Аз пък си мисля, че това е един добре премерен ход. Даваш на народа си висок стандарт, трупаш дългове, а после ЕС ще - неще ти дава нови пари. Не забравяйте, че САЩ е държавата с най-голям външен дълг в света, но това не и пречи да продължава да поддържа висок стандарт на гражданите си.
5. И докато гърците си изживяха живота като заможни хора, ние продължаваме да сме
дисциплинирани бедняци, за да не казвам просяците на Европа !
6. Един милиционер не може нищо друго освен да : наказва, санкционира, забранява, спира, ограничава, репресира, ...дисциплинира.
В този смисъл нищо неочаквано от Бойко ! След като дисциплинира българите превръщайки ги в супер бедни, време е да дисциплинира и европейците ...

7. Изглежда малко ви биха и гониха по протестите, щом във форума продължава да е пълно със защитници на Бойко Борисов ... А, може би, паметта ви е твърде къса ? ...