Борисов: Да направят пенсиите в Европа, като българските

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Re: Изказването на Борисов в Прага ?!

Мнениеот ivo82 » 04 окт 2011 22:29

BLUE CHAMPIONS написа:
manutd legeng написа:Тъпанари с промити мозъци!!!!...Бойко е прав,а тук сте жалки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

от danimann на 04 Окт 2011 21:55
. ..така че мижитурки,мълчете като не разбирате ;)

Да помоля само тези двамината,че темата съдържа информация,която всеки от потребителите има възможност да коментира, и това,че вие не сте съгласни с определени коментиращи, не ви дава право да обиждате тези ХОРА ОТ НАРОДА!!!, или го правите умишлено, под милиционерска диктовка? :roll:

Сигурно са приятели с Бат бойко,няма лошо. :mrgreen:

Говори защо му дрема за народа,нали си направи къща на Банкя,магострала чакай ги чуждастрани инвеститори.Да не говорим,че БДЖ иска от световната банка един милярд евро,отгоре на тава са открадна ли над 600-1500 вагона. :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 04 окт 2011 22:31

Avirex написа:Не смяташ ли че получаваме пенсии,толкова колкото има пари държавата,защо си мислите че управляващите не искат да има пари за по високи заплати и пенсии?Но отговора е че няма как да дойдат от раз,трябва да правим,трябва да работим за да дойдат тези пари!А с висене по форумите и да плюваш хората който се опитват да вкарат в ред разюздената ни държава,няма и 100 години да се оправим

Да вкарат в ред държавата?!?! Ти това вярваш ли си го? Как я вкарва? Като прокарат всичките си лобизми и монополизират всеки възможен сектор ли? Като докара до бум контрабандата ли? Като ни правят за смях пред Европа ли? Като прилагат безпрецедентна репресия и полицейски произвол срещу гражданите на същата тази разюздана държава? Шнур за тая тиква и всичките и подръжници!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 04 окт 2011 22:39

Avirex написа:Не смяташ ли че получаваме пенсии,толкова колкото има пари държавата,защо си мислите че управляващите не искат да има пари за по високи заплати и пенсии?Но отговора е че няма как да дойдат от раз,трябва да правим,трябва да работим за да дойдат тези пари!А с висене по форумите и да плюваш хората който се опитват да вкарат в ред разюздената ни държава,няма и 100 години да се оправим

А получаването на държавни субсидии, имаше предложения те да се намалят от 45-50 млн. наполовина, но ... :roll: Например реформата за Бърза помощ струва 60 млн. лева и бюджета ги няма, а те могат да се набавят от държавните субсидии за партите, защото не е реално една партия да взима по 18 млн. на година и 70 млн. на мандат, ама те нали депутатите си получават европейските заплати, другото не е важно... :|
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 04 окт 2011 22:42

Интересно ми е следното, днес обявиха, че Барел петрол е паднал под 100 долара, Но нашите цени на Бензина са на същите стойности от когато беше на над 120 долара Барел. Питам аз защо не падат цените на бензина в страната след като пада цената на петрола в Света. А колкото до Бойко по-голям олигофрен за министър-прецедател не сме имали изобщо в политиката дори и култовия Тодор Живков е по добър политик от него. Също се питам защо Пловдивските фенове не се насочиха първо към НС, да запалят него, както виждам то не изпълнява никаква функция в тая Държава освен да се крадат пари от честните данъкоплатци.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 окт 2011 22:44

Пак да попитам,КОЙ Е ВАШИЯТ ВАРИАНТ.Ще подкрепям Бойко до край.
Не мрънкайте без да имате сериозна алтернатива

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 04 окт 2011 22:50

Трябва да се работиииииииии и нашите стоки да се напише,Made in Bulgaria.

Това е истината пичове.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

GibbonKolev
Контакти:

Мнениеот GibbonKolev » 04 окт 2011 22:51

milen.hristov написа:Пак да попитам,КОЙ Е ВАШИЯТ ВАРИАНТ.Ще подкрепям Бойко до край.

Който и да е, и ще ти кажа в Момента съм безработен на 25 години. Работа няма в моя град, а и да си намеря ще намеря нещо за 270лв. кажи ми как да си живея живота с 270лв. Да имам деца и жена и да си грижа за тях с тези пари кое да платя първо тока водата телефона или недай си боже някой да се разболее какво да правя кажи.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 окт 2011 22:56

milen.hristov написа:Пак да попитам,КОЙ Е ВАШИЯТ ВАРИАНТ.Ще подкрепям Бойко до край.

Ти пак си питай, но в подходящата за целта тема! Тук се обсъжда адекватни ли са изказванията и съответно действията в политиката на България от минитър-председатля ни.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 04 окт 2011 22:59

Браво! Страшно изказване! :evil: Омръзна ми от Тъпи изказвания... всеки ден нови простотии :evil: И после ще гласуваме за неговата партия... :evil:

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 04 окт 2011 23:00

Всеки, който си има понятие малко от икономика, знае, че това, което казва Борисов, е абсолютната истина. Страните с по 2000 евро пенсии ще го духат и някои вече го духат мощно. Просто е много сбъркана световната икономика и в момента това дава отражение. И къде са тия голи, боси и бедни хора, че аз около мен само фукащи се с нови телефони, коли и тн гледам? Дискотеките пълни, кафетата по обяд и те ? Малко да си седнем на гъза да поработим и помислим в правилната посока, не е ли ?

Вашите любими гърци, които протестират за щяло и нещяло, сега ще си плащат сметката, а покрай тях и целия ЕС.

Върни се в “Свободна зона”