"Титан" абдикира от школата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: "Титан" абдикира от школата на ЦСКА

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 16:32

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Това е съставът на ЦСКА достигнал и играл ? финал за КЕШ срещу Ливърпул.
Състав на ЦСКА:Г.Велинов,Кр.Безински,Д.Димитров,М.Томанов(106-Керимов),Г.Димитров,Г.Илиев,Цв.Йончев,Ст.Младенов,Сп. Джевизов,Пл.Марков,Р.Здравков(68-Велков).
Въпросът е:кой от тези футболисти е юноша на ЦСКА и,освен Р. Здравков,има ли друг роден в София?

Какво точно се опитваш да кажеш, че не става ясно?

Школата на ЦСКА???

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2011 16:41

Какво школата? Дори само Пенев и Костадинов са достатъчни школата на ЦСКА да бъде обявена за най-успешната в България въобще. Кажи ми кой друг клуб има поне един играч, израстнал в него от най-малките до най-големите и станал световна звезда? Подчертавам - от най-малките деца, до мъжкия отбор. ЦСКА има не един, а двама. Вие с "най-добрата" школа какво имате, освен едно нищо? Едни юнаци за местна консумация - не е ли прекалено малко щом имате претенции от години да сте най-добри?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 16:49

vaskonti написа:Какво школата? Дори само Пенев и Костадинов са достатъчни школата на ЦСКА да бъде обявена за най-успешната в България въобще. Кажи ми кой друг клуб има поне един играч, израстнал в него от най-малките до най-големите и станал световна звезда? Подчертавам - от най-малките деца, до мъжкия отбор. ЦСКА има не един, а двама. Вие с "най-добрата" школа какво имате, освен едно нищо? Едни юнаци за местна консумация - не е ли прекалено малко щом имате претенции от години да сте най-добри?

Много лесно раздаваш званията "световна звезда".Това,че Костадинов го знаят в Порто,а Пенев в Испания не значи,че са "световна звезда". ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2011 16:55

Просто ги знаят, а? :lol:
Вероятно и Реал само смътно си спомнят за Пенев, някакъв там анонимник :lol:
Може да нямат ореола на Ицо, но за времето си бяха едни от най-известните и желани играчи в Европа. Дори ти би трябвало да го признаеш. Всъщност, май само ти на тоя свят остава да го признаеш :)
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 17:08

vaskonti написа:Просто ги знаят, а? :lol:
Вероятно и Реал само смътно си спомнят за Пенев, някакъв там анонимник :lol:
Може да нямат ореола на Ицо, но за времето си бяха едни от най-известните и желани играчи в Европа. Дори ти би трябвало да го признаеш. Всъщност, май само ти на тоя свят остава да го признаеш :)

Реал си спомня СЪВСЕМ добре за Алгоркон!Това,сигурно,ги издига до ранга "гранд"...
Въпрос за първа сигурна сума:Неймар е един от най-известните и желани играчи в Европа.Той "световна звезда" ли е?Ако да-защото...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2011 17:39

Алгоркон е инцидент, случващ се веднъж на 50 години. Пенев се случваше на Реал най-редовно.
Не знам защо въобще въртиш и сучеш. Пенев е един от най-резултатните чужденци в цялата история на Примера, водещ голмайстор на шампионите на Испания... Ако за теб това ти звучи като нищо особено за българин, ще ми е интересно да разбера не друга, а левскарската ти гледна точка за успял юноша на наш отбор.

Неймар е на 19г. На тази възраст истински звезди за били Пеле, до някъде Марадона и Меси. Въобще интересна "логика" вкарваш с тоя въпрос. От време на време грандовете уж се избиват за някое хлапе на 9-10г, това значи ли, че е звезда? Звезда се става с постижения и с времето, а не с демонстрация на потенциал когато си още дете.
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 17:45

vaskonti написа:Алгоркон е инцидент, случващ се веднъж на 50 години. Пенев се случваше на Реал най-редовно.
Не знам защо въобще въртиш и сучеш. Пенев е един от най-резултатните чужденци в цялата история на Примера, водещ голмайстор на шампионите на Испания... Ако за теб това ти звучи като нищо особено за българин, ще ми е интересно да разбера не друга, а левскарската ти гледна точка за успял юноша на наш отбор.

Неймар е на 19г. На тази възраст истински звезди за били Пеле, до някъде Марадона и Меси. Въобще интересна "логика" вкарваш с тоя въпрос. От време на време грандовете уж се избиват за някое хлапе на 9-10г, това значи ли, че е звезда? Звезда се става с постижения и с времето, а не с демонстрация на потенциал когато си още дете.

Казах го и преди.Да!Известен в Испания,голмайстор,Реал го помнят...Е,и?Това го прави СВЕТОВНА звезда,така ли?Щом го знаят в Испания,значи го знаят по целия свят...Интересно.
Неймар беше отговор на твоите разсъждения за известни и ЖЕЛАНИ играчи.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2011 17:51

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Алгоркон е инцидент, случващ се веднъж на 50 години. Пенев се случваше на Реал най-редовно.

Казах го и преди.Да!Известен в Испания,голмайстор,Реал го помнят...Е,и?Това го прави СВЕТОВНА звезда,така ли?Щом го знаят в Испания,значи го знаят по целия свят...Интересно.
Неймар беше отговор на твоите разсъждения за известни и ЖЕЛАНИ играчи.

Искаш да кажеш, че си запознат с цялата европейска спортна преса от времето, когато Пенев беше център-нападател на Валенсия и Атлетико ли?И си абсолютно убеден, че никой, освен в Испания и България, не е чувал за него?!?

Световните звезди много често ги правят медиите, а и.... националните им отбори.
Последна промяна от Кашчей на 04 окт 2011 17:55, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2011 17:52

blue avalanche написа:

Известен в Испания,голмайстор,Реал го помнят...Е,и?

Е, и? :shock: Това ти се вижда малко за един българин? :lol:
Интересното е, че "най-добрата школа" не може да покаже играч за цялата си история, постигнал поне 1/10 от постиженията и кариерата на Пенев или Костадинов! Парадокс ли е това, съдба ли е, какво ли е... :lol:
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2011 22:26

vaskonti написа:Интересното е, че "най-добрата школа" не може да покаже играч за цялата си история, постигнал поне 1/10 от постиженията и кариерата на Пенев или Костадинов! Парадокс ли е това, съдба ли е, какво ли е... :lol:

Винаги съм си мислел,че задачата на ДЮШ на Левски е да захранва мъжкия отбор НА ЛЕВСКИ.Не на Спортинг,Атлетико,Валенсия,Компостела и др.Или съм се лъгал?
ПС.Сигурен съм,че школите на Оксер,Лион и ПСЖ не са изкарали играчи като Пенев и Костадинов.И това означава...какво?

Върни се в “ЦСКА”