Треньорският пост в Локомотив Сф

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Треньорският пост в Локомотив Сф

Мнениеот loko29 » 04 окт 2011 15:43

Колкото и да се иска на някои хора Локомотив няма да изчезне.В момонта възможности за треньор са-Т.Велков,С.Стоев,Бай-Гроздан и донякъде Дочев.Така че избора е правилен.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Paco_1912
Контакти:

Re: Т.Велков един добър избор.

Мнениеот Paco_1912 » 04 окт 2011 15:49

Тони Велков наистина е добър избор!Но идва другия момент какво ще прави по-нататък Локомотив-без стадион с разбита ДЮШ.Аз искам да се оправите защото сте емблематичен български отбор и тва положение в което се намирате в момента не ви отива :?
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 04 окт 2011 15:57

Все тая кой ще дойде. Жалко, че е Тони. Не виждам с какво е добър избора на Велков. И него ще го съсипят, както всички останали.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 окт 2011 16:08

ми преди седмица казах че Славия имат шанс заради базата то Локото върви към аматиорите Гигов ще спре парите ще си джитка с юноши докато не вземе базите да направи някое тържище
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 04 окт 2011 16:54

Като няма ДЮШ така е, то и пари няма, което е основният проблем в България.
Онова леке Караджинов изигра няколко силни мача преди години и се взе за голямата звезда, добре му показаха пътя...дано се оправят Локото, че не е интересно първенството, като останат само 3-4 отбора да играят футбол...
Nil satis nisi optimum

Изображение

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 04 окт 2011 17:07

Целта на Гигов според мен е да докара до фалит Локо София и по някакъв начин да прилапа терените около стадиона нз лично мое мнение с което не ангажирам никого защото не съм покрай случващите се събития с локото
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Треньорският пост в Локомотив Сф

Мнениеот luxorus » 04 окт 2011 17:30

Въпросът,който всички си задават е "Умишлено ли Н.Гигов доведе клуба до това дередже,а именно-ако той си тръгне Локомотив да изчезне?Да се обоснова-закри ДЮШ,забрави завинаги клубния стадион(макар да не е ваш,все пак това си е "вашия дом"),изгони старите локомотивци.Сега ако каже "край",кой ще поеме отбор без школа,без стадион,без пари,без публика?И черпейки от нашия опит-ще се намерят ли хора ВЕДНАГА да извадят по някой лев и да направят нещо като при нас-"Сдружение за Берое".Въпросите са много,и ние не сме цъфнали и вързали,ама при вас е много зле.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 04 окт 2011 17:44

loko29 написа:Колкото и да се иска на някои хора Локомотив няма да изчезне.В момонта възможности за треньор са-Т.Велков,С.Стоев,Бай-Гроздан и донякъде Дочев.Така че избора е правилен.

От изброените ми прави впечатление, че Тони Велков беше единственият свободен. Може и да не съм прав, ама според мен човек, който си има работа, макар и в по-малък клуб, вече не се натиска за Локото.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 окт 2011 18:27

Тони се връща в тежък момент при играчи, които не знаят какво е Локомотив.Дано намери начин да ги мотивира.А за Гигов не знам какво да мисля все ми се струва ,че ако не беше толкова зависим бизнеса му от държавата(Както е при гриша ганчев)нещата щяха да стоят по друг начин,хора като Батков и Борисов нямаше да имат толкова силно влияние върху играта на Локомотив.

Върни се в “Локо София”