Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот flo » 03 окт 2011 22:40

vaskonti написа:
flo написа:Титаните мълчат, футболистите мълчат и Радуканов мълчи...само спортал не мълчат.Те винаги опровергават "лоши" слухове по адрес на ЦСКА със сигурен източник :mrgreen:
http://football.sportal.bg/news.php?news=328056

Ако Титаните разкарат бръснатия за мен е простотията на десетилетито и това могат да го направят САМО ЦСКА с запазен марка :mrgreen:...Ах, божичко, само нещо да не се прецака. :mrgreen: Както винаги сами ще си го набиете с ташаците, а отново ще имаме удоволствието да слушаме за световния заговор и за лиценсгейт :mrgreen:

Ако го махнат такъв пожар ще избухне по всички параграфи, ей направо гот ми става... :mrgreen:

Приказките за световния заговор ги въведе един друг отбор, а и до ден днешен си ги разправят от време на време. Да не говорим, че един от основните му лозунги гласи, че именно срещу този отбор има световен заговор. Как иначе да си обясним "Сами срещу всички"?
Иначе е ясно, че Титан ще направят върховната глупост ако махнат Милен. Глупост, почти равна на казанската афера. Но също така е ясно, че не е нормално след всяка "новина" в медиите да се излиза и да се коментира официално, нали? А пък ти щом ти харесва да се радваш на нероден Петко, радвай се. Твоя си работа...

Тук имаше един потребител OLd_death.Виж му подписа и после ми обяснявай кой е въвел "световния заговор"....

http://frognews.bg/news_8095/Razsledvan ... t_litsenz/
Това е линка от подписа му...сам си прави изводи

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 окт 2011 22:44

[offtopic]Какво ми сочиш случка от преди 3 години, когато на всеки е ясно, че този термин тръгна от Грозни докато ви беше треньор преди 12-13 години? И пак да питам - какво да кажем за "Сами срещу всички"? Това ако не е другото име на световната конспирация, здраве му кажи...[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 окт 2011 22:58

vaskonti написа:[offtopic]Какво ми сочиш случка от преди 3 години, когато на всеки е ясно, че този термин тръгна от Грозни докато ви беше треньор преди 12-13 години? И пак да питам - какво да кажем за "Сами срещу всички"? Това ако не е другото име на световната конспирация, здраве му кажи...[/offtopic]

Това не е другото име на световната конспирация,това е перафраза на "Крадеца вика:Дръжте крадеца!".

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 окт 2011 10:09

ЦСКА обяви: Реал Мадрид решава бъдещето на Радуканов

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че бъдещето на наставника на тима Милен Радуканов зависи от 9-кратния европейски клубен шампион Реал Мадрид. Както е известно, в последно време усилено се заговори, че видинският специалист ще бъде освободен от треньорския пост на "Армията" и на негово място ще бъде назначен италиански специалист. "Аз не чувствам напрежение в ЦСКА. В момента чакам Моуриньо да се освободи. Ако се освободи Моуриньо, освобождавам Радуканов. Ето, казвам го. Ако Реал Мадрид освободи Моуриньо, ще вземем Моуриньо", коментира босът на армейците.

http://football.sportal.bg/news.php?news=328045

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 04 окт 2011 12:18

Аз предполагам защо е всичко. Според мен титаните казват на Радуканов как да играе отбора , и за какъв резултат. Може да ми обиждате ,но това си мисля. Най-пресни спомени са Раковски и Търговище. С/у Видима такъв смешен гол пуснахме че нямам думи. Просто Мболито е вратар от класа за Българските стандарти , а да пусне такъв гол е НЕМИСЛИМО! А в Търговище- 1 Смешно 1рво полувреме. Прото аз не гледах мача , а само пеех. 2рото излязохме и ги смачкахме.
Не е ли така?
И просто Милен не иска да участва в такива игри , кара се с Шефовете и от там идва всичко.

[offtopic]Сега се сетих и за монтана....[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2011 17:33

shumnaliq написа:Аз предполагам защо е всичко. Според мен титаните казват на Радуканов как да играе отбора , и за какъв резултат. Може да ми обиждате ,но това си мисля. Най-пресни спомени са Раковски и Търговище. С/у Видима такъв смешен гол пуснахме че нямам думи. Просто Мболито е вратар от класа за Българските стандарти , а да пусне такъв гол е НЕМИСЛИМО! А в Търговище- 1 Смешно 1рво полувреме. Прото аз не гледах мача , а само пеех. 2рото излязохме и ги смачкахме.
Не е ли така?
И просто Милен не иска да участва в такива игри , кара се с Шефовете и от там идва всичко.

Поинтересувай се малко какъв гол пусна Сиймън, на световното в Япония срещу Бразилия, а той си беше класен вратар (с лошият навик да пуска невероятни голове).Ако не ме лъже паметта, на предните квалификации за Европейско, Англия загуби в Хърватска с 2:0, като единият от головете беше класически вратарски-топката мина под крака му, когато трябваше да я ритне напред.

Да кажеш, че отборът може да постигне резултат по нареждане на шефа е меко казано несериозно.По нареждане можеш да загубиш, но няма ли договорка между двата отбора-не е много сигурен резултатът.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 04 окт 2011 17:58

Аз също ще призова всички съфорумци:Спрете да обръщате внимание на глупостите на клюкарите.Днес направих грешката да си купя "7 дни спорт" и още след първите 2 статии го захвърлих настрани ядосан.Такива глупости бяха писали за Радуканов вътре,че чак ми се доповръща.И то не бяха представени някакви факти,а някакви небивалици-как се бил изпокарал със собствениците и не знам си какво още.Имало тайна среща на клубното ръководство без Милен да присъства и т.н.От далеч се вижда,че скандали не е имало.Най-малкото заради това,че Димитър Борисов ходи и гледа трениворките,докато Милен ги ръководи.Освен това,когато се правят рокади в клуба той винаги присъства на срещите с ръководството.Справка:Назначаването на Дуци,когато и Милен бе на срещата.Ако го освобождават би трябвало и той да присъства за да му го кажат.Аз лично не вярвам на слухове.Само на факти.....

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 04 окт 2011 18:58

Последните дни покрай "сагата" с Радуканов видяхме цалата низост на милиционерите доносници от Подуене . От лицензгейт такава кампания не беше организирана и то само защото
отбора на Радуканов тръгна и почна да мачка в България . Отново стигаме до извода че само закриване на Лефски и изкореняване на лефскарщината може да спаси футбола в
България . 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 04 окт 2011 19:35

Кашчей написа:
shumnaliq написа:Аз предполагам защо е всичко. Според мен титаните казват на Радуканов как да играе отбора , и за какъв резултат. Може да ми обиждате ,но това си мисля. Най-пресни спомени са Раковски и Търговище. С/у Видима такъв смешен гол пуснахме че нямам думи. Просто Мболито е вратар от класа за Българските стандарти , а да пусне такъв гол е НЕМИСЛИМО! А в Търговище- 1 Смешно 1рво полувреме. Прото аз не гледах мача , а само пеех. 2рото излязохме и ги смачкахме.
Не е ли така?

Поинтересувай се малко какъв гол пусна Сиймън, на световното в Япония срещу Бразилия, а той си беше класен вратар (с лошият навик да пуска невероятни голове).Ако не ме лъже паметта, на предните квалификации за Европейско, Англия загуби в Хърватска с 2:0, като единият от головете беше класически вратарски-топката мина под крака му, когато трябваше да я ритне напред.

Да кажеш, че отборът може да постигне резултат по нареждане на шефа е меко казано несериозно.По нареждане можеш да загубиш, но няма ли договорка между двата отбора-не е много сигурен резултатът.

Ако излязат за Първо полувреме Х , а второто победа?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2011 20:18

shumnaliq написа:
Кашчей написа:
Не е ли така?

Ако излязат за Първо полувреме Х , а второто победа?

Казах ти вече, че за такива неща трябва да знаят и двата отбора, а не само единият.Мачът може да се закучи, да влезе случаен гол, което да изнерви още повече обстановката.Радуканов може да е всякакъв, но не съм убеден, че има силата да промени нещо, което не е в неговите възможности.За мен лично той направи почти невъзможното с отбора ви миналата година.Сега вървите отлично в шампионата, което може да е само негова заслуга, а може и да има намеса на Божията ръка, но това не е въпрос, по който да мога да взема отношение.

ПП-Ако има нещо, заради което не мога да дишам Диков е именно тази подозрителност, която успя да насади у феновете.Далеко съм от мисълта, че няма уговорени мачове, защото е имало такива откак има организиран футбол, но да се съмняваш във всеки мач, че е уговорен ми идва твърде много.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”