Sisi 1914 написа:Днес ми съобщиха, че от понеделник почвам курс по английски език и компютърна грамотност.
Т.е. в скоро време да очакваме бисери и на английски, така ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Днес ми съобщиха, че от понеделник почвам курс по английски език и компютърна грамотност.
megan fox написа:Sisi 1914 написа:Днес ми съобщиха, че от понеделник почвам курс по английски език и компютърна грамотност.
Т.е. в скоро време да очакваме бисери и на английски, така ли?![]()
![]()
megan fox написа:Sisi 1914 написа:Днес ми съобщиха, че от понеделник почвам курс по английски език и компютърна грамотност.
![]()
Sisi 1914 написа:megan fox написа:Sisi 1914 написа:Днес ми съобщиха, че от понеделник почвам курс по английски език и компютърна грамотност.
![]()
Стан, нещо искаш да ми кажеш ли?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа: Т.е. в скоро време да очакваме бисери и на английски, така ли?![]()
![]()
Sisi 1914 написа:megan fox написа:Sisi 1914 написа:Днес ми съобщиха, че от понеделник почвам курс по английски език и компютърна грамотност.
![]()
Стан, нещо искаш да ми кажеш ли?
Madridist написа:Утре ме чака тежка вечер. Един от най-добрите ми приятели ще го изпращаме в Англия . А днес ходих до едно фото, да му направя символичен подарък за спомен - снимка в рамка + голям плакат за стена на неговия любим играч Карлес Пуйол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта