Стойчо Младенов: ЦСКА ще бие Левски без проблеми!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Стойчо Младенов: ЦСКА ще бие Левски без проблеми!

Мнениеот vaskonti » 04 окт 2011 16:28

bigbonusprize написа:А така. Помпайте самочуствие. Най-обичам да сме аутсайдери в дербито...

И ние така... :)
Не виждам кой точно помпа самочувствие? Стойчо не е всички, не мислиш ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 окт 2011 16:30

Стойчо Младенов: ЦСКА ще отстрани без проблеми "Стяуа". Свикнали сме да бием такива отбори. :) :) :)

Щом сте опряли до този клоун да ви надъхва, значи сте го закъсали много.

А сега по същество. Стойчо Младенов е сред най-скудоумните български треньори. Муфтаджия, истерик, далавераджия на дребно. И само не ми говорете за 16 точки, защото по тази логика на "Герена" трябва да издигнат паметник на Георги ВАсилев, който разпердушини ЦСКА с 33 точки разлика.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 окт 2011 16:33

Бате Стойчо заедно с Паро Никодимов и Димитър Пенев са най-успешните треньори на ЦСКА, така че нека му се доверим 8-)
Последна промяна от Red Warrior на 04 окт 2011 16:34, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 окт 2011 16:33

dodo7271 написа:Стойчо Младенов: ЦСКА ще отстрани без проблеми "Стяуа". Свикнали сме да бием такива отбори. :) :) :)

А сега по същество. Стойчо Младенов е сред най-скудоумните български треньори. Муфтаджия, истерик, далавераджия на дребно. И само не ми говорете за 16 точки, защото по тази логика на "Герена" трябва да издигнат паметник на Георги ВАсилев, който разпердушини ЦСКА с 33 точки разлика.

Стойчо Младенов е този треньор който 2 пъти идва в ЦСКА и двата пъти стана шампион!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 04 окт 2011 16:35

Без изобщо да се доверявам на Стойчо,си мисля същото.Време е да убием сините приятелки

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 окт 2011 16:40

Red Warrior написа:
dodo7271 написа:Стойчо Младенов: ЦСКА ще отстрани без проблеми "Стяуа". Свикнали сме да бием такива отбори. :) :) :)

Стойчо Младенов е този треньор който 2 пъти идва в ЦСКА и двата пъти стана шампион!

Уникално постижение. Просто в сравнение с него Жозе Моуриньо, Алекс Фъргюсън, Пеп Гуардиола са банда мошеници и жалки имитатори на най-великия български треньор Стойчо Младенов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 04 окт 2011 16:48

Братлета нещо ми намирисва на черно тото дербито още от сега,Сирака твърда победа, Стойчо твърда победа,коефициента на левски се вдига и ... Тара и Гърнето -охааа кинти...Дано не съм прав болен цесекар съм,ама ако стаане ,ще е смърт за футбола ни... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Да не има обединение пред БФС...
Още те държи:)...Болест е...

Армейския поп
Контакти:

Мнениеот Армейския поп » 04 окт 2011 16:54

Стойчо определено се точи за мястото на Радуканов. С тия играчи трябвало да бием наред. :roll: При първа издънка виновника се подразбира. И хоп - ето ти го Стойчо. Това, че активно съдейства на Лупи за източването на ЦСКА, май започна да се забравя. Някой помни ли колко централни нападатели си купи Стойчо, при положение, че схемата му беше само с един такъв. Голям цесекар, но защо ли не го показа през лятото на 2008г?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 04 окт 2011 16:57

:) Столчето под краката на Радуканов се клати и Тройчо реши да го подритне, та дано някой се сети , че все още съществува !!!!!! :) Тройчо е голяма класа, голям капацитет. Обичан и уважаван треньор във цяла ....... Африка ли беше ААнадола ли беше ...... Само дето в Европа никой никъде не го иска като треньор даже на юношески клуб ....... Класа, мисъл, прозрения ..... :) :) :) Най -много обаче го обичат феновете на Галатасарай. Как само стопли сърцата им с онези два мача / 3:0/ /0:3/ .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 04 окт 2011 17:03

[quote="Yoda"]:) Столчето под краката на Радуканов се клати и Тройчо реши да го подритне, та дано някой се сети , че все още съществува !!!!!! :) Тройчо е голяма класа, голям капацитет. Обичан и уважаван треньор във цяла ....... Африка ли беше ААнадола ли беше ...... Само дето в Европа никой никъде не го иска като треньор даже на юношески клуб ....... Класа, мисъл, прозрения ..... :) :) :) Най -много обаче го обичат феновете на Галатасарай. Как само стопли сърцата им с онези два мача / 3:0/ /0:3/ .....[/quo

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”