просто трябва повече тактически решения в атака, а не сегашното еднообразие!
за домакинските мачове трябва задължително да се играе с по-офанзивна схема, да има поне двама чисти нападатела + плеймейкъра отзаде! не виждам смисъл от тея 4 защитника + 2 дефанзивни халфа при домакински мач, без значение кой ти е противника! то бива подсигоряване, ама то така се спъва отбора в граденето на атака срещу отбор с 8-10 защитника!
сегашната схема проработи в мача с Левски, ама то явно се вижда вече, че това не е истинския син отбор, даже и съдийска подкрепа нямат! тази схема е логична когато гостуваме, защото тогава се откриват по-големи свободни пространства за крилата, но стига да не ги натоварваме с много задачи в защита, защото се вижда, че издъхват!
наистина липсват ударите от далечно разстояние, но това се дължи на разредената ни атака, която лесно бива овардена от сгъстената защита на противника, и най-вече от факта, че топката е тежка, а разстояние от над 10-15 метра е непостижимо за преодоляване (освен ако целта не е високо във въздуха де), също така е много трудно да се уцели точния ръб на топката за да стане далечния изстрел като хората!
Как Черно море може да излезе от игровата криза?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Как Черно море може да излезе от игровата криза?
Гледал съм мачовете ви с Лудогорец, Левски и Черноморец..по принцип заради спецификата на работата ми гледам може би толкова много мачове на живо в Бг, колкото едва ли някой друг
гледам Б група, юноши 19, юноши 17, регионални юноши
Това, което постига отборът ви до тук, е максималното, което може...много неща трябва да се променят в Черно море и вие вероятно ги знаете също така добре. Тези неща не са тайна. По въпроса с играчите. Потенциалът ви като футбол е доста ограничен. Футболистите ви са слаби в основната си част, не тренират професионално и не живеят професионално. Но проблемът не е в тях, а в омагьосания кръг, в който се въртят. И да тренират професионално, нищо няма да се промени, тогава защо да го правят? Терените ви не са добри, но тези играчи за 3 месеца няма да станат Роналдовци, те са загубени за големия футбол вече...Така че лошото игрище за тях е плюс - джаскат, блъскат, взимат точки от слабите отбори, някой път съдията ви бутне и така...
Георги Илиев за нормалното ниво е слаб играч. Но е сериозно момче, коректен и честен пич. А и за вашето ниво е като Шави
Божилов не е лош, но е играч за 30-40 мин максимум. Но не тренира професионално. Паломино определено има качества, но искам да ви предупредя - вашите не го лекуват правилно и сега ще почнат поредиците от контузии, гледайте само...Не знам защо някои класни бразилци не бяха задържани и им намаляваха заплатите.
останалите от селекцията ви - вижте какви играчи взимате? основно изритани от тук, от там. Селекцията ви е на ниско ниво.
Школата ви не работи. Какви играчи е изкарала, които са стигнали ниво? Даниел Димов е толкова зле с топката, че Матеус вдигнал див скандал кой го предлага този в нац отбор, след като води топката на 2 метра пред себе си и като я спре, тя излиза в тъч. Виждате колко играе и в левски, а и на тренировките е също толкова зле. Благодарение на Е Данчев се вдигаше това момче Тошко Колев, но я ми кажеше честно - колко му е напредъка за последните 2 години??? За Капитанов не искам да говоря, защото това момче няма амбициите да се развива. За него съдбата на Ст Стоянов (доказан дърводелец и некадърник, но хитър и стои на заплата цял живот), е перфектна
Треньорите в школата ви са слаби, неподготвени. В Станчев може и да е ваша легенда, но не е човек, който мисли за футбола, честно. Той мисли за други работи
Абе откъдето и да почнете, все е добре. Но едно нещо е нааай-важно. Да се сменят хората, които упарвляват парите на спонсора. Но не знам дали е възможно

Това, което постига отборът ви до тук, е максималното, което може...много неща трябва да се променят в Черно море и вие вероятно ги знаете също така добре. Тези неща не са тайна. По въпроса с играчите. Потенциалът ви като футбол е доста ограничен. Футболистите ви са слаби в основната си част, не тренират професионално и не живеят професионално. Но проблемът не е в тях, а в омагьосания кръг, в който се въртят. И да тренират професионално, нищо няма да се промени, тогава защо да го правят? Терените ви не са добри, но тези играчи за 3 месеца няма да станат Роналдовци, те са загубени за големия футбол вече...Така че лошото игрище за тях е плюс - джаскат, блъскат, взимат точки от слабите отбори, някой път съдията ви бутне и така...
Георги Илиев за нормалното ниво е слаб играч. Но е сериозно момче, коректен и честен пич. А и за вашето ниво е като Шави
Божилов не е лош, но е играч за 30-40 мин максимум. Но не тренира професионално. Паломино определено има качества, но искам да ви предупредя - вашите не го лекуват правилно и сега ще почнат поредиците от контузии, гледайте само...Не знам защо някои класни бразилци не бяха задържани и им намаляваха заплатите.
останалите от селекцията ви - вижте какви играчи взимате? основно изритани от тук, от там. Селекцията ви е на ниско ниво.
Школата ви не работи. Какви играчи е изкарала, които са стигнали ниво? Даниел Димов е толкова зле с топката, че Матеус вдигнал див скандал кой го предлага този в нац отбор, след като води топката на 2 метра пред себе си и като я спре, тя излиза в тъч. Виждате колко играе и в левски, а и на тренировките е също толкова зле. Благодарение на Е Данчев се вдигаше това момче Тошко Колев, но я ми кажеше честно - колко му е напредъка за последните 2 години??? За Капитанов не искам да говоря, защото това момче няма амбициите да се развива. За него съдбата на Ст Стоянов (доказан дърводелец и некадърник, но хитър и стои на заплата цял живот), е перфектна
Треньорите в школата ви са слаби, неподготвени. В Станчев може и да е ваша легенда, но не е човек, който мисли за футбола, честно. Той мисли за други работи
Абе откъдето и да почнете, все е добре. Но едно нещо е нааай-важно. Да се сменят хората, които упарвляват парите на спонсора. Но не знам дали е възможно
- Ron Jeremy
- Контакти:
izumrud написа:Школата ви . В Станчев може и да е ваша легенда, но не е човек, който мисли за футбола, честно. Той мисли за други работи
повечето ти глупости ги оставям настрана , но тая направо взе златния медал , не разбирам след като не си наясно въобще , от къде черпиш самочувствие , за да се изказваш толкова високопарно , айде като гледаш друг път мачове застани поне до някой , който разбира поне да понаучиш нещо , аман от лаици с претенции до небето ....
ex Popeye
Някой път по добре да има такъв поглед над нещата малко по отстрани.Аз чесно казано не знам нищо от кухнята на отбора и не би ме очудило нищо
Ron Jeremy написа:izumrud написа:Школата ви . В Станчев може и да е ваша легенда, но не е човек, който мисли за футбола, честно. Той мисли за други работи
повечето ти глупости ги оставям настрана , но тая направо взе златния медал , не разбирам след като не си наясно въобще , от къде черпиш самочувствие , за да се изказваш толкова високопарно , айде като гледаш друг път мачове застани поне до някой , който разбира поне да понаучиш нещо , аман от лаици с претенции до небето ....
...както искаш. Първо - явно не четеш внимателно, а избирателно. И второ - имал съм досег (достадълготраен като време), затова ти казвам как стоят нещата. Ако повечето фенове мислят като тебе, не очаквай поргрес за Черно море. Друг път използвай точки за край на изречението, по-лесно се разбира.
...успех, дано този път си ме разбрал. М/у другото, малко хора разбират футбола на вашия стадион. ПРез второто полувреме на мача с Черноморец се разходих из хората, направо се потресох от начин на мислене. И никой не вижда истинските проблеми...
Как ще се излезе от кризата ли,...отговорът е прост - като се взимат повече класни футболист предимно от чужбина, само така може да се изгради силен отбор, който след това да не се излага и в Европа, българските футболисти са посредствени и с надути цени, на по-малко посредствените не им се играе в България и отиват в чужбина, нормално, нивото на българския футбол е много ниско, националния отбор е много слаб, единствения начин клубния ни футбол да се подобри е да се взимат класни чужденци както е в Гърция, Турция, Украйна и Кипър дори, виждате клубните им отбори какви неща постигат в ЕКТ...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Bartolomej
- Контакти:
Е имате нови играчи във всички линии , нормално е отбора не е обигран . Ще има спадове , ще има и победи . Всичко все пак зависи от настройката а футболистите , ако искат могат да бият всеки отбор в а група .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- child in time
- Контакти:
Ето 11 добри елемента с които Черно море да се измъкне от ситуацията!

Шегата настрана !В интерес на истината не очаквах толкова слаба игра с-у Черноморец!
Не виждам решение на проблема преди зимната подготовка когато могат да се закупят сменят играчи ( а защо не и треньор? ) !

Шегата настрана !В интерес на истината не очаквах толкова слаба игра с-у Черноморец!
Не виждам решение на проблема преди зимната подготовка когато могат да се закупят сменят играчи ( а защо не и треньор? ) !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Mourinio написа:Как ще се излезе от кризата ли,...отговорът е прост - като се взимат повече класни футболист предимно от чужбина, само така може да се изгради силен отбор, който след това да не се излага и в Европа, българските футболисти са посредствени и с надути цени, на по-малко посредствените не им се играе в България и отиват в чужбина, нормално, нивото на българския футбол е много ниско, националния отбор е много слаб, единствения начин клубния ни футбол да се подобри е да се взимат класни чужденци както е в Гърция, Турция, Украйна и Кипър дори, виждате клубните им отбори какви неща постигат в ЕКТ...
+ Един добър треньор и двама помощници, и нещата си идват на мястото

yavorescu, очаквах тази тема и се радвам че я пусна ти. Набелязал си главните неща, поне според мен.
Вече писах в друга наша тема, че на момчетата им е нужна почивка. Точно такава каквато паузата в първенството ни осигурява. На тези момчета им трябва здраво, ама здраво избухване в някоя чалготека. Да забравят футбола, поне за 2 дни. Естествено, ефекта може да се получи и от други мероприятия, но знаем че на футболерите това им идва от вътре
След тези 2 дни ръководството, начело с Генов трябва да им внуши че по-добри от тях нЕма ! Дали е така е съвсем отделен въпрос ...
Чесно казано с това, което имаме като играчи, треньор, стадион и собственик, мисля че нашето място е 4то - 6то. НО при пределна амбиция и надхвърляне на възможностите можем да се докопаме до 3тото място. Естествено го има и обратния ефект, т.е. затъваме в таблицата.
За Купата можем да говорим след като видим съперниците. Но и там сме 50/50 както казава Стоичков
Сам таймс уин сам таймс люн.
Напред Моряци !
П.с.: При възможност в петък съм на стадиона !
П.с.: yavurescu ПРЕЗИДЕНТ или поне KMET
Вече писах в друга наша тема, че на момчетата им е нужна почивка. Точно такава каквато паузата в първенството ни осигурява. На тези момчета им трябва здраво, ама здраво избухване в някоя чалготека. Да забравят футбола, поне за 2 дни. Естествено, ефекта може да се получи и от други мероприятия, но знаем че на футболерите това им идва от вътре

След тези 2 дни ръководството, начело с Генов трябва да им внуши че по-добри от тях нЕма ! Дали е така е съвсем отделен въпрос ...

Чесно казано с това, което имаме като играчи, треньор, стадион и собственик, мисля че нашето място е 4то - 6то. НО при пределна амбиция и надхвърляне на възможностите можем да се докопаме до 3тото място. Естествено го има и обратния ефект, т.е. затъваме в таблицата.
За Купата можем да говорим след като видим съперниците. Но и там сме 50/50 както казава Стоичков

Напред Моряци !
П.с.: При възможност в петък съм на стадиона !
П.с.: yavurescu ПРЕЗИДЕНТ или поне KMET

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?