onegavon написа:Остави ги нека тънат в заблуда!Локото си правеха откровен бойкот, а те си мислеха , че ги надиграват.
Лошото е , че Херо ще им се надупи защото очаква да го поканят след като Гонзо се прибере в Столипиново.
Няма да им се надупи. Още през лятото от Гонг го питаха дали иска да е треньор на Левски, той им отговори, че е ангажиран в чужбина, а после неочаквано дойде обратно в България, но не в Левски. Предния път от Левски са го освободили след доста добра серия начело на отбора (ако не се лъжа, дубъл и полусезон без загуба или нещо подобно) - не смятам, че след такъв неуважителен завършек на предния му престой в отбора би искал пак да е треньор там. А и да не забравяме, че с Черноморец Херо е играл срещу Левски през шампионския ни сезон 2007/08 - в София Левски трябваше да обръщат, за да бият с 2-1, а в Бургас Черноморец биха с 2-1. Ако не се лъжа, той беше треньор на "акулите" и през есента на 2008 г., когато на свой терен направиха 2-2 с Левски, като до 75-тата минута Черноморец падаха 0-2, а до 94-тата беше 1-2. (Помня, че и тогава всички ми говореха, че мачът е твърда двойка, а аз после им се смях, след като завърши Х.

) При всички тези факти лично аз не смятам, че има дори минимален шанс Херо да се надупи на Левски - даже очаквам да се хвърли доста здраво.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...