Сега по темата: Наистина за много кратко време Херо направи зрелищен отбор, какъвто отдавна не сме имали в Бургас. Много ми харесва хъса, скоростта,с която момчетата играят и явното желание за игра с едно докосване, като добавим дублирането по фланговете и играта по ширина на атаката, непрекъснатото движение на футболистите с топка или без ( за мен това му е майката), добрата преса, вътъка ( макар Херо да желае още) който трудно свършва...Абе, приятно е за окото, леко е за душата, отморително и антистресово за организма.Мехлемче "под лъжичката" е пък да гледаш атаките на контра, когато противника изглежда, като със свалени гащи, а култовата фраза на Шейтанов отпреди 20 години "Оле майко" направо си "лепне" за съперниците ни...Такава сигурност и спокойствие пък лъха в отиграванията на топката пред вратаря и от самия него, че чак ти иде изкуствено да се напрегнеш...Не знам само мое е ли е усещането, но лекотата, с която в момента играем ме кара да мечтая, а птичките да чуруликат, славейчетата да пеят, тревичките да цъфтят, а детството ми да се завърне

...но дай-боже хубавото време да се съхрани дъъъълго, дай боже пръчките в колелото на сегашния отбор бъдат по-малко, а сегашния състав запазен...поне за още една - две годинки. Преди първенството имах съмнения, че Херо прави много добра селекция и то без шум...Вече не се съмнявам. Нека човека да продължава да работи безшумно.
ПС: Нека този, който чете написаното от мен и люби друг отбор да ме разбере правилно. И азИ съм Флюбен