Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Голове, зрелище и резултати - това са акулите на Херо

Мнениеот калпазанчо » 04 окт 2011 00:02

Bartolomej написа:бухал
къде видя някой да подема темата за публиката на Черноморец , за историята на нефтокомик , за стадиони и платени фенове . Аре бегай си в зелената лига и не ми пиши тука глупости . Никой не Ви пита къде играете и къде се намирате . Това тук е форум Ч Е Р Н О М О Р Е Ц

Полудяват напоследък, особено като се очертават в момента като посредствено отборче от Източната. Не могат да не се заядат. Какво ли ще стане ако спрем да им отговаряме? Натравяне с хапчета, въжето на шията или скок от моста? Предлагам да залагаме.Ама коефицентите ще са много ниски, дали си заслужава изобщо да ги реанимираме, и без това нищо се случва с техния отбор.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 окт 2011 00:05

sirius123 написа:Браво момчета но без секири.Като кацне Старокин на стадиона му ръкопляскаите.Ако загубите пак ръкопляскаите.

Споко, напоследък играем без много брадви, за разлика от времето на Балъков. Старокин прекара доста време в отбора и се държеше мъжки, затова да, аз лично ще му ръкопляскам, както направих и с Платини на мача ни с ЦСКА, когато ни отупаха с 4:0 и той вкара два гола. Дойде и ни поздрави на почивката и ние му ръкопляскахме. Ако загубим ще ръкопляскаме, но на нашите футболисти ;) Вие си ръкопляскайте на вашите :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2011 09:44

hristo1306 написа:
Райко Стоянов написа:Играта си е игра и тя видимо при Черноморец е на ниов този сезон, но стадионът няма да се напълни или дори и да се случи това, няма да я има страстта у феновете и истинската любов клуб-привърженици! Стадионът е друг, историята я няма, подходът с платените "фенове", отношението към други отбори в Бургас и т.н.! Но, каквото повикало, такова и ще да се е обадило, сега или някога...

колега, знаеш ли колко много си прав !!! Фен съм на бургаския футбол, но този стадион е предназначен за друг отбор. На този стадион съм свикнал да наблюдавам друг отбор. Едва ли ще стъпя повече там - имам чувството, че наблюдавам "Вихър". Иска ми се да видя "футболния отбор" на Херо, не отбора на Зъбев ! Как да се напълни стадиона, като "Черноморец" гостува там. Ами те си плащат да играят там !!! Това отношение на един бивш собственик /сега настоящ / няма да бъде простено и ще продължава да тлее с години. Той направи така, че неотралните фенове да не стъпват на стадиона. Въпреки всичко желая успех на Херо / най- добрия футболен специалист / и вярвам, че "Левски" ще отиде на разлика /ако мача се играе честно / - дано да няма кръвопреливане като от един друг бургаски специалист наричан "пелето".

Христо, ако искаш да си "нефтохимик" избягвай да пишеш, че си фен на бургаския футбол. Не е здравословно за 10-20 човека "препарирани" през 2005 г. фенове на Нафтата. За да си им симпатичен трябва да мразиш цаците и да си даваш дупето на бултрасите. Нефтохимик не ми е безразличен, но не искам да имам нищо общо с ТАЗИ им фенска маса. Каквото съм коментирал, гледал и писал за ТОЗИ Нефтохимик - това ще да е. Там, където е по-важно да мразиш съгражданите си отколкото да защитаваш достойнството на любимия си отбор и публика във форума на Ботев ( където не броят Нафтата за живи) е меко казано "пут*кинско" . Там омразата им е по-силна от любовта. Факт, който автоматически ще дистанцира още много такива, като мен. И след една две години - няма да има кой да държи и 10-те знамена на този отбор. Моя Нефтохимик е друг отбор.
ПС: Дизел, моите уважения към теб, но миналото нЕ моЙ се върна с подобно отрицание. Знаеш за, какво пиша. Успех.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 окт 2011 10:13

Bartolomej написа:Oрлин кот дал , дал .. начина по -който са държа след мача с Видима и начина по - който напусна акулите винаги ще ме карат да го мрази и ненавиждам . Абсолютно незабележима личност е за мене това човече нищожно .

Не вярвах , че някога ще сме на едно мнение , но тук трябва да се съглася с теб . Старокин е безродник . Когато дойде в Бургас оплю родния си отбор ( ЦСКА ) . Когато Ершов врътна кранчето на Събев , Старокин пръв ревна за забавени заплати . И още нещо - лично той е навивал съотборниците си да играят симулативно докато не си получат парите . Самия факт , че Херо го доведе в Бургас , а сега не направи никакъв опит да го задържи говори много

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 04 окт 2011 10:27

калпазанчо написа:
гражданин от село написа:
1878 написа:ХЕРО Е ТРЕНЬОР.
Разликата между Херо и алчния К.Балъков е очевидна и за най-непредубедения запалянко.
Разликата между работата на Херо и тази на мнозинството от колегите му у нас също.

Някои май непомнят,когато за пари Херо заряза Националния и отиде в Левски.

Някои помнят как за пари заряза Нафтата заради отбора на Гришата, помнят и как ни остави заради Амкар 2008ма, но сега ако се вярва на Меридиан мач е отказал на катарци 2 млн долара заплата годишно и то за 2 годишен контракт ;) Споделил е на среща със феновете миналата седмица че ще седи докато го искаме или докато не го уволнят. Още когато пое тима лятото каза че е щял да си дойде в Бургас, дори и да не бъде треньор. Майка му е тежко болна, човека иска да е до нея със и без отбор. Затова няма да дойде нито във Левски, нито другаде. Ще си седи в Бургас. До болната си майка, дъщеря си и внучката ;) И до бургаските акули :)

Херо напусна националния по 2 причини:
1. Не му позволиха да води успоредно национални отбор и Левски .
2. Нежеланието му да се съобразява с мениджърски интереси при избора на играчи в националния .
Херо отиде в Литекс , не толкова за пари , колкото заради условията които Гриша Ганчев му осигури . Пари за селекция най-вече . Докато Порточанов категорично отказваше да купува играчи .
Но най-голямата лъжа е , че херо е оставил отбора през 2008-а ...Знаете ли колко беше бюджета на Амкар през 2009 г. 15 млн евро . Този на Черноморец - 15 млн лева . Истината е съвсем друга - Херо знаеше , че Събев е решил да го освободи в края на 2008-а . Амкар просто беше първия отбор който му предложи оферта.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 окт 2011 10:35

Напълно съм съгласен с нтодоров! Честно казано сега би ми било много лесно се подигравам с незавидното им положение. Не го правя поради простата причина, че не искам да приличам по никакъв начин на феновете на нафтата, които пл'ят тук. Ама по нищо не искам да си приличам с тях. И не само тук в този форум. На тяхни новини не коментират, а само висят по нашите теми да с извинение да серат. Не показват любов към отбора си, а показват злоба и комплекс по наш адрес. Показателно е, че когато трябваше да подкрепят отбора си и да покажат любовта си към зеления отбор - отидоха 4000 човека. А се пънат, че на евентуален мач със нас ще са едва ли не милиони...Господа зелени, отодавна за мен е ясно че вие повече мразите Черноморец, отколкото обичате Нефтохимик. С постоянните си глупости отблъсквате все по-голяма маса неутрални фенове. И го правите целенасочено. Искате да сте си само 300 човека агитка на мачовете. И ще го постигнете доста скоро. Натам сте тръгнали. Аз дори и да не ви обичам хич, не си правя труда да влизам по ваши форуми, да ви чета глупостите, камо ли да коментирам и да влизам в спор. Защото мен отдавна не ме интересува Нефтохимик. Чета на вентилатор новините отвреме на време, но само колкото да съм информиран. Просто си просите някой да ви отговори, да ви обърне внимание. Пишете глупости, като най-лесно е да прицелите в хората от фенклуба, сред които имало и 3ма 4ма за които се говори че са на заплата. Най-лесно се целите да коментирате 3ма 4ма които били алкохолици. Ами да, най-лесно е така. А вие където бяхте най-платените фенове години наред, нима забравихте. Амнезия ли получихте. Вход, томболи, екскурзии, мегафони, шалове, знамена...да не изреждам, сега големи фенове станахте. Мога да ви пиша много, но спирам дотук, защото знам че няма да ви влезе нищо в канчетата и ще си я карате постарому....А и защото не сте ми важни толкова че да се задълбочавам. Бийте си ни там в милионния сайт и ни се подигравайте на 3мата фена алкохолици девственици на заплата, ахелой и кебапчета. Но там, не тук. Тук не съм забелязал някой да ви иска мнението. Нито за отбора, нито за феновете. Дизел ли си катран ли си, ти също не си желан особено.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 04 окт 2011 10:43

И да акулите при Херо са зрелище, голове и атаки. Колкото и на му се харесват тези факти на някои. И затова ще коментират, че Херо бил клоун, подскачал, пенел се и т.н. и ще им се привиждат мачове за купата (на които ще падат с хандбален резултат и ще ни оправят разликата в преките двубои). Но ние можем само с насмешка да се усмихваме и да ги подминаваме. Отбора върви и то прекрасно. Приятен е и за гледане и за коментиране.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 окт 2011 16:08

Сега по темата: Наистина за много кратко време Херо направи зрелищен отбор, какъвто отдавна не сме имали в Бургас. Много ми харесва хъса, скоростта,с която момчетата играят и явното желание за игра с едно докосване, като добавим дублирането по фланговете и играта по ширина на атаката, непрекъснатото движение на футболистите с топка или без ( за мен това му е майката), добрата преса, вътъка ( макар Херо да желае още) който трудно свършва...Абе, приятно е за окото, леко е за душата, отморително и антистресово за организма.Мехлемче "под лъжичката" е пък да гледаш атаките на контра, когато противника изглежда, като със свалени гащи, а култовата фраза на Шейтанов отпреди 20 години "Оле майко" направо си "лепне" за съперниците ни...Такава сигурност и спокойствие пък лъха в отиграванията на топката пред вратаря и от самия него, че чак ти иде изкуствено да се напрегнеш...Не знам само мое е ли е усещането, но лекотата, с която в момента играем ме кара да мечтая, а птичките да чуруликат, славейчетата да пеят, тревичките да цъфтят, а детството ми да се завърне :) ...но дай-боже хубавото време да се съхрани дъъъълго, дай боже пръчките в колелото на сегашния отбор бъдат по-малко, а сегашния състав запазен...поне за още една - две годинки. Преди първенството имах съмнения, че Херо прави много добра селекция и то без шум...Вече не се съмнявам. Нека човека да продължава да работи безшумно.
ПС: Нека този, който чете написаното от мен и люби друг отбор да ме разбере правилно. И азИ съм Флюбен :oops:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 05 окт 2011 11:22

would написа:Айде стига глупости, това е едно подобие на треньор, някакъв неуравновесен ,подскачащ клоун на тъчлинията.Черноморец, показват добри резултати, но в някои мачове играта им е доста слаба (пример мача с Берое).Нека да се изчака поне есенното класиране, пък тогава да се говори за зрелище и тем подобни истории.

Ти май не си гледал мача.Черноморец смачкаха Берое , а резултата не отразява в никакъв случай разликата в класите.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 05 окт 2011 19:49

Абе ко става с Майкъл Тевия ???
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”