Ливърпул - Манчестър Юнайтед 15.10.2011, 14:45 ч.

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед 15.10.2011, 14:45 ч.

Мнениеот Hakercheto » 03 окт 2011 16:59

sMotLiO написа:
naduvko написа:Чакай сега - написах "набеден за мноо добър". Има разлика с "набеден за футболист", нали? Аз не отричам някои негови качества. Ама чак пък да се прехласваме... До вчера го гледах как 50% от подаванията към него не мое да ги спре, а вече бял Пеле...
Не знам какво има да доказваме - виж клипчето, как Суарез минава през защитата на Юнайтед! Забележи, не коя да е защита - на Юнайтед. Тва не е Лудогорец, разбираш ли. Тоя момък се разходи, навърза на фльонга защитата ни и направи асистенция. Даже и вездесъщият ЕДС не можа нищо да направи. Дай сега да видим Шрек, колко пъти е направил нещо подобно със защитата на Челси примерно, или на Барса...или Байерн...Аз не се сещам. Но ти можеш да ме обориш. Ще си призная, ако го видя. Ама нямам спомен да съм го виждал.

Целият ти довод се крепи на един пробив на Суарез. Много интересен анализ..........................И сега явно ми се налага да превъртам лентата назад и да търся пробив на Рууни,защото иначе Суарез ще излезе по-добрия :lol: :lol: :lol:

ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ? :mrgreen:

Smotlio!!!Аз съм бил смешен,я отварай youtube и ми кажи какво уникално нещо е направил Рууни освен задната ножица с/у Ман Сити миналата година. Ти си смешен щото след всеки коментар на някой пишеш какво ще направи Рууни. Рууни ще се изпсува и пак ще го накажат тва ще направи :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 03 окт 2011 18:51

Hakercheto написа:
sMotLiO написа:
naduvko написа:Чакай сега - написах "набеден за мноо добър". Има разлика с "набеден за футболист", нали? Аз не отричам някои негови качества. Ама чак пък да се прехласваме... До вчера го гледах как 50% от подаванията към него не мое да ги спре, а вече бял Пеле...
Не знам какво има да доказваме - виж клипчето, как Суарез минава през защитата на Юнайтед! Забележи, не коя да е защита - на Юнайтед. Тва не е Лудогорец, разбираш ли. Тоя момък се разходи, навърза на фльонга защитата ни и направи асистенция. Даже и вездесъщият ЕДС не можа нищо да направи. Дай сега да видим Шрек, колко пъти е направил нещо подобно със защитата на Челси примерно, или на Барса...или Байерн...Аз не се сещам. Но ти можеш да ме обориш. Ще си призная, ако го видя. Ама нямам спомен да съм го виждал.

Целият ти довод се крепи на един пробив на Суарез. Много интересен анализ..........................И сега явно ми се налага да превъртам лентата назад и да търся пробив на Рууни,защото иначе Суарез ще излезе по-добрия :lol: :lol: :lol:

ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ? :mrgreen:

Smotlio!!!Аз съм бил смешен,я отварай youtube и ми кажи какво уникално нещо е направил Рууни освен задната ножица с/у Ман Сити миналата година. Ти си смешен щото след всеки коментар на някой пишеш какво ще направи Рууни. Рууни ще се изпсува и пак ще го накажат тва ще направи :mrgreen: :mrgreen:

Я ТИ ТОГАВА ми кажи какво е направил Суарез от оня мач, в който мина "цялата" защита ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 03 окт 2011 19:26

Темата се изроди в сравняване на Суарез и Рууни :o
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 03 окт 2011 22:09

sMotLiO написа:Пример? Като този,че не харесваш Рууни и едновременно с това се опитваш да ми изкажеш безпристрасното си мнение за него? Я пак?

Къде видя да твърдя, че съм безпристрастен? Даже си казах - коне и мухи без глави не харесвам и никога няма да харесам => няма как да харесвам Рууни. Кво може да харесва човек в един орач?

slash1912 написа:Темата се изроди в сравняване на Суарез и Рууни :o

Е то па кво не е изродено у тоя форум... Всички сме сложили червените очила и живеем в собствен свят. А, у... голяма радост, че сме били сульо и пульо... ако имаме късмет се домъкваме до финал на ШЛ, правят ни смешни и Съра гледа като ******. И следващата година, пак няма халфове. Щот сме пичове... трябва да правим рекорди, като най-дърт полеви играч... Гигс вече с патерици ще го пускат... Или най-дърт треньор. Очаквам скоро да го извадят с носилката като Тити Папазов.... От ден на ден по-жалки ставаме. Добре че наоколо в Англия всите са зле, че щяхме да сме цъфнали вече. Ама иначе се превъзнасяме...

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 окт 2011 02:29

Тука гледам има човек от Юнайтед, не харесва Руни и болен мозък от Ливърпул, който налива масло в огъня... Аз съм привърженик на Ливърпул и въпреки това НЕ мога да кажа, че Руни, не е класа и от години го доказва! А колкото до Суарез - рано е още, момчето е младо и талантливо нека изкара няколко години да направи головете на Руни пък тогава коментирайте, че е по-добър... Само да не стане като един друг, който беше "най-добрия" и беше едва ли не Господ в очите на мърсисайдци и януари си замина, та вече и името му е грехота да споменавам. Та така, тва сравнение е смехотворно.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 04 окт 2011 09:44

Е, по тая логика, можем да кажем хайде Рууни да изведе Англия до полуфинал на Световно и да спечели Европейско, като го обявят за най-полезен играч на първенството и тогава да говорим колко е добър...

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 04 окт 2011 10:33

Рууни може всичко на терена,така че в случая ти си мухата без глава

Пристрастни хора ще ми говорят истини.....айде у лево,че ме отегчавате до смърт
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 04 окт 2011 10:59

@naduvko, не мога да повярвам, че тези постове си ги написал ти! :shock: И мен ме издразни Рууни с постъпката си, но това, което пишеш - просто е несериозно! Я питай феновете на Ливърпул или тези на Челси, дали мислят по същия начин за дузпите! :? На всичкото отгоре показателите на Рууни, по отбелязани голове, по сезони - надминават дори тези на Кристиано Роналдо, нищо че и той навръзваше защитите на много отбори.

П.С. И моля те, смени си аватара, защото това е гавра с най-великият пилот във Формула1 - Михаел Шумахер!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 04 окт 2011 11:03

Я ТИ ТОГАВА ми кажи какво е направил Суарез от оня мач, в който мина "цялата" защита ?

В целият мач направи 2 асистенции и изнесе силна игра,като когато разпиля защитата ви подаде за 1вият гол на Каут
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 04 окт 2011 11:16

10/11
Liverpool 3-1 Man Utd - Hernandez; Kuyt x3
Man Utd 1-0 Liverpool - Giggs
Man Utd 3-2 Liverpool - Berbatov x3; Gerrard x2

09/10
Man Utd 2-1 Liverpool - Rooney, Park; Torres
Liverpool 2-0 Man Utd - Torres, N'Gog

08/09
Man Utd 1-4 Liverpool - Ronaldo; Torres, Gerrard, Aurelio, Dossena
Liverpool 2-1 Man Utd - Tevez; Brown OG, Babel

07/08
Man Utd 3-0 Liverpool - Brown, Ronaldo, Nani
Liverpool 0-1 Man Utd - Tevez

06/07
Liverpool 0-1 Man Utd - O'Shea
Man Utd 2-0 Liverpool - Scholes, Ferdinand
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Манчестър Ю”