sMotLiO написа:naduvko написа:Чакай сега - написах "набеден за мноо добър". Има разлика с "набеден за футболист", нали? Аз не отричам някои негови качества. Ама чак пък да се прехласваме... До вчера го гледах как 50% от подаванията към него не мое да ги спре, а вече бял Пеле...
Не знам какво има да доказваме - виж клипчето, как Суарез минава през защитата на Юнайтед! Забележи, не коя да е защита - на Юнайтед. Тва не е Лудогорец, разбираш ли. Тоя момък се разходи, навърза на фльонга защитата ни и направи асистенция. Даже и вездесъщият ЕДС не можа нищо да направи. Дай сега да видим Шрек, колко пъти е направил нещо подобно със защитата на Челси примерно, или на Барса...или Байерн...Аз не се сещам. Но ти можеш да ме обориш. Ще си призная, ако го видя. Ама нямам спомен да съм го виждал.
Целият ти довод се крепи на един пробив на Суарез. Много интересен анализ..........................И сега явно ми се налага да превъртам лентата назад и да търся пробив на Рууни,защото иначе Суарез ще излезе по-добрия![]()
![]()
![]()
ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?
Smotlio!!!Аз съм бил смешен,я отварай youtube и ми кажи какво уникално нещо е направил Рууни освен задната ножица с/у Ман Сити миналата година. Ти си смешен щото след всеки коментар на някой пишеш какво ще направи Рууни. Рууни ще се изпсува и пак ще го накажат тва ще направи