Хвърчат оставки в Локомотив. Тотална криза
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Сф бил на косъм от закриване
Футбола се играе заради феновете.Не може да има по 150 фена на мач на отбор като Локомотив и да се смята,че този отбор представлява някакъв интерес за инвеститорите.Феновете сами си го направиха.Нека да имаше по 20 хиляди фена на мач да видим дали нямаше да има интерес към Локомотив.Ето Лудогорец продаде всички билети за мача с Левски дни преди това.
-
mirodes написа:Футбола се играе заради феновете.Не може да има по 150 фена на мач на отбор като Локомотив и да се смята,че този отбор представлява някакъв интерес за инвеститорите.Феновете сами си го направиха.Нека да имаше по 20 хиляди фена на мач да видим дали нямаше да има интерес към Локомотив.Ето Лудогорец продаде всички билети за мача с Левски дни преди това.
По- тъпо мнение в ГОНГ не бях чел!
magichko написа:такива като тоя плъх гигов местото им е при цар киро
Ти недей толкова рязко,защото и вашите не са по-хубави

-
- Контакти:
james написа:velez написа:Е нали единия трамвай фенове на Локото плачеха, че президента им бил кофти ? Сега да си намерят по добър или да отиват в зоналните групи
Ти нас не ни мисли,ние пътя го знаем.Стой отстрани и ни брой другото си е наша работа.
Глупаво е да се подигравате на Локомотив Сф затова,че имат малко публика.Къде са феновете на цска и левски,които уж са милиони?Защо на мача цска-видима имаше 500 човека,а на левски- локо сф в сектор Б имаше 100 човека?Отговорът е един-защото толкова са ви истинските фенове.Така че недейте на упреквате Локото,затова че нямали публика.
- whitesnake
- Контакти:
mirodes написа:Футбола се играе заради феновете.Не може да има по 150 фена на мач на отбор като Локомотив и да се смята,че този отбор представлява някакъв интерес за инвеститорите.Феновете сами си го направиха.Нека да имаше по 20 хиляди фена на мач да видим дали нямаше да има интерес към Локомотив.Ето Лудогорец продаде всички билети за мача с Левски дни преди това.
Това с Локо Сф е много кофти.Гадно е.Дано да оцелеят.
А пък за Лудогорец...Лудогорец първо трябва да създаде и да даде на България легенди като Котков и Начко Михайлов.Лудогорец трябва първо да бие Монако, примерно, в турнирите на Европа.Лудогорец си продадоха билетите за мача с Левски,но ще ги видим дали ще си напълнят сектора за гости на Герена,на Армията,в Надежда и на Овча купел.Ще ги видим и колко ще дойдат на Лаута,ако Киро не им плати транспорта.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
На този етап без Гигов, Локото ще крета някъде!
- LOKO_SF_FOREVER33
- Контакти:
Вече даже и не ми пука кво става.Тя цялата държава пропада та за футбола кво да говориме...Никой да не стъпва по стадионите докато цялата мафия не се измете...Гледайте си европейски футбол и си свиркайте.Мазохистите на садионите, трезвомислещите пред телевизора
Колкото до любимия ми ЛОКОМОТИВ рано или късно нещата ще се оправят, но до тогава аз и още много мои приятели на мач няма да стъпиме!

Последна промяна от LOKO_SF_FOREVER33 на 03 окт 2011 21:36, променено общо 1 път.
IRON FOREVER!!!
Гигов да си се хваща под ръка с Венци и Коко и повече да не мърси българския футбол.
Хората не разбират, че публика няма заради кофрти президенти и управление. Българите обичат футбол, но малко за мазохистите като мен, които ходим и гледаме, и си даваме парите!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Sofia 1929
- Контакти:
Дори и в окръжните групи пак ще ни има - дори съм сигурен, че ще сме повече, защото много хора ще се завърнат да гледат по истински футбол. Всеки, който малко от малко е наясно, знае, че никой от феновете на Локомотив не е от този отбор заради успехите, ако търсихме това в София има и Левски и ЦСКА. Не се плашим, ако се стигне до там. Разбирам мнението на момчето от Пирин и знам колко много са преживяли, повярвай ми може нещата да не са от същият калибър, но и ние сме видяли не малко, така че ще оцелеем. Това, което ме е няй-яд обаче е обезличаването, до което ни доведе сегашното ръководство, съсипията на стадиона, ликвидирането на школата, ритуалното самоубисйтво на духа. За първия отбор в общи линии не ми дреме от гледна точка на класиране и т.н.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!